FIV la cluj 17

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

maddutule , merci de cafeluta , uite merg sa mi mai pregatesc una..
sper ca mai ai drumuri prin maramu acuma ca ma intorc pe meleaguri..
vleau sa te vad , mi e dor de tine ..
uratico!!!! desteptarea!!!!

Mergi la inceput

apalina, tu , practic iti repeti analizele si daca e ok , incepi?eu asa am inteles..
julia , ai grija mamica de tine..ca tare pretioasa e burtica ta
maddutule dar tu nu trebuia sa faci o laparo inainte?
sper ca odata cu primavara sa se inmulteasca burticile p aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

salut! vad ca este putina animatie pe ici ! pai da ,iesiti ca soarele ,ca doar a venit primavara! fetele mersi de informatii in legatura cu zilele astea de cm ,ca-s zapacita rau eu ar trebui sa repet din nou analizele astea dar cred ca o sa fie in preajma pastelor si s-ar putea sa ratez luna asta ,daca ies mai bune sigur incep si eu ,iar daca nu ,mai vedem ce facem .Denisa imi pare tare rau ptr tine dar fii optimista si poate mai incerci si va fi cu noroc ,nu te mai necaji draguta si vino linga noi sa te scoatem din butoi .Va pup ,va las ca scriu de la servici si nu e prea voie ,pa pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

Buna fetelor nu am mai vorbit de mult cu voi caci acum nu ma mai lasa bebe mia fost dor de voi nu mai stiam ce se mai intimpla din pacate nu vam gasit pe nici una gravidute ce faceti Brunadria ,Mara Uratica hai la treaba sa nu mai aveti nici voi timp liber caci va invidiez acuma . HAI SA VA SPUN DE MINE SI BEBE . Am facut cezariana pe data de 26 februarie caci mia scazut lichidul si a trbuit sa scoata bebe este de 3,700 sanatosi si el si eu ziua plinge ca are colici si este mai rau ziua ca si noaptea si sotu la invatat in brate cu povesti si asa stau ziua cu el . Dar noaptea doarme se trezeste la 4 ore mininca la sin si doarme intro luna am pus 1 kg de asta nu am timp sa vorbesc cu voi cind am timp o sa va pun o poza sa il vedeti pe dolofan sa vaceti si voi unul ca el va las ca plinge ii trbue papa caci acuma sa trezit .Ennni ce fac bebelasi tai sa ai noroc si sa te bucuri de ei si sa fie sanatosi si noi la fel sa ii putem creste . Va pup fetelor mai vorbim , CATALIN IONUT

Mergi la inceput

jovana iubita
felicitari!!!! de mult am asteptat vestea asta
ma bucur ca sunteti bine, si catalin ionut e papacios...
sa cresteti mari si sanatosi...
cand ai timp mai trage o fuga pe la noi..sa ne povestesti cum creste bebele...
te pupic tare tare, ne a fost dor de tine..
dar te intelegem asa ca esti motivata din oficiu...

Mergi la inceput

pe unde umblati frumoaselor?
e liniste deplina aici..
bine va iert, dar de maine va astept in forma ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

servus fetele!
buna jovanna!ce ma bucur sa te aud..sa stiu ca esti bine tu si bebe deasemenea!
bruni-bun venit!!
uff..fetelor eu ieri nu am stat pe-acasa..iar azi nu am chef de nimic!!si nu am vrut sa va indispun cu starea mea!insa sunt si eu aici si va citesc..si incerc sa-mi revin..am o stare naspa si incerc sa trec peste..
asta e!fetele

Mergi la inceput

bruni-tu ce faci draguta?esti ok?abia asteptam sa te intorci..
ma bucur ca ai analizele ok si sper sa iti oasa la fel si la cluj!
madule-tu ce faci?vreau o doza de optimism!please!!!!
fetele-voi ce mai faceti??va chefuiti?

Mergi la inceput

uratica, eu ok? sunt tot asa...dar incerc sa nu prea ma gandesc..
si eu am stat azi doar in casa , desi a fost un timp super..
nu ma mai stresez, oricum nu mai am nervi...totul mi se pare normal deja..c est la vie...
tu de ce esti supi??lasa le incolo de probleme !!! crezi ca eu stau mai grozav la capitolul asta??

Mergi la inceput

eu is fff nervoasa!suparata pe toata lumea!asa-mi vine sa ii bat pe toti din jur!la propriu!nu la figurat!
cred ca e timpul sa imi caut un loc de munca..ca altfel o iau razna!parca toti au inebunit frate!toata lumea nervosa,stresata,crizata..nu mai ai cu cine sa te intelegi1si in ritmul asta ori ii bat pe toti si ma linistesc ori imi gasesc de lucru ca sa fiu cat mai mult plecata de-acasa!
si acum sa-i dau o nota optimista mesajului meu..asa ca incep faza cu batutul!pot oare sa imprumut de aici??pleaseeeeeeeeeee!

Mergi la inceput