FIV la cluj 17
Raspunsuri - Pagina 16
brunadria spune:
ma duc sa ma uit la tele...
voi sa si sa visati frumos...
ops mi am amintit de graviduta noastra, julia ai grija de burtica
somnic usor fete frumoase
apalina spune:
buna dimineata fetele !! cafeluta e servita chiar daca e duminica si e cam de dimineata !!! va pup pe toate si nu v-am parasit ,doar ca acum am mai putin timp ptr lucrurilr astea ,acum merg la servici ,dar va vizitez zilnic ,sa nu credeti ca scapati asa usor de mine !!!Bruni ,bun venit din concediu !!! te pup si ma bucur ca ti-au iesit bine analizele .Tu care zi o socotesti prima zi de cm ? prima ziu de singerare serioasa sau cind ai primele semne de cm ? intreb si eu ca poate nu mi-am calculat bine ziua si de aia zic astia ca sunt la menopauza !!!.Duminica placuta fetelor
bendeljulia spune:
Buna fetele!
apalina - eu l-am intreabat odata pe dr. Micu care e prima zi, si mi-a zis ca atunci cand sangerarea puternica.Si eu asa am avut cm, 2-3 zile picaturi, alea n-am socotit, numai cand a inceput sa curga bine.
Am avut o noapte mai grea, am fost la o zi de nastere, tot ce am mancat am dat afara azi noapte, acum sunt mai bine.
denisa - imi pare rau pentru nereusita ta,sper sa mai ai putere pentru a merge mai departe.
Va pup pe toate, o zi frumoasa de primavara
8+
maddutz spune:
mneata fetelor!
adri ce bine imi pare sa te revad! poti sa iti faci linistita analizele. la noi analizele se fac in primele 5 zile ale ciclului. prima zi a ciclului se considera cea cu sangerare mai puternica (adica nu zilele in care sunt numai cateva picaturi). nu stiu care e protocolul la voi, inschimb. dar banuiesc ca e la fel. cand preconizezi sa incepi?
ennni esti o mamicuta fericita si speram sa ajugem sa ne imaprtasim, nu peste mult timp, cu toatele impresii despre maternitate. binenteles ca tu si criadema veti fi pe post de sfatuitoare
julia cum te simti? ai grija de bebelas. poate ne faci surpriza si vii si tu cu gemelasi
apalina tu pe cand incepi?
uratica tragi chiulul. unde umbli?!
restul fetelor
brunadria spune:
neata fete dragi..
apalina merci de cafeluta...
pai nici nu stiu care zi sa o calculez prima , tinand cont ca vineri seara am avut doar cateva picaturi..
eu tind sa zic ca sambata a fost z1...
dar mi e mi a scris sa fac analiza in z2...
deci daca e asa cu zilele astea , oare pot sa le fac maine in z3?
apalina ; julia voi cum le ati facut?
brunadria spune:
offf , maddutule,
bine ca esti p aci...deci pot sa fac maine
nu stiu cand voi incepe , sau cum si cand...
dar vreau sa fac analizele sa ma conving ca totul e ok...
eu pana in 20 iunie o sa fiu in romania, deci daca dd vrea , si totul o sa fie bine ma gandesc prin iulie august...
dar nu stiu nimic inca ...
dar tu .maddutule ce ai de gand?
eu fac doar demersurile , apoi o sa vad eu cum se deruleaza lucrurile...
maddutz spune:
si cum eu abia m-am trezit va invit la o canuta de laptic cu cacao si la ceiucul traditional
va urez o duminica minunata. la cluj este o vreme de inceput de vara. vegetatia incepe sa explodeze, e soare, e placut, pasarele canta...ce mai...fetelor sa avem o primavara si vara minunate pline de reusite.
brunadria spune:
dar fetelor , la mine cm dureaza doar 3 zile...
daca as face in ziua 4 sau 5 , cred ca la mine nu ar fi relevant....
maine in cazul asta ar fi z3 , oricum merg sa le fac , daca nu o sa le repet mai incolo...daca chiar trebuie in z2...
eu in romania le am facut tot in z2...si in franta la fel...pana acuma..
o sa sun maine dimineata sa ma asigur si tot merg sa le fac , daca e ok..
maddutz spune:
bruni eu vreau sa incep dupa sarbatorile de paste. preconizez ca la inceputul lui mai voi incepe tratamentul. dar...ramane de vazut. nu-mi fac inca planuri.