FIV la cluj 17

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

dragele mele am si eu o intrebare mi-am facut al-2-lea dipherelin in seara asta si locul unde m-am injectat sa inrosit cam de marimea unei monezi de 50bani si de jur imprejur sunt punctulete rosii-cam ca la o alergie- nu ma doare ,nu ma mananca doar ca se mentine rosu locul. In afara de comprese reci ce pot sa mai fac? de la ce sa fie? a mai patit cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

asa imi aparea si mie cateodata, la una da , la alta ba....Eu nu puneam nimic si imi trecea
Singurul lucru de care sa ai grija e sa nu faci intradermic in loc de subcutanat. Adica intradermic e foarte la suprafata ( scuze de explicatii daca stiai) Eu mi-am facut odata asa si m-a certat un pic Micu...

Mergi la inceput

multam fain Medut nici o parere, sfat nu este niciodata de prisos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

ciao fetele!

denisu, te ro eu mult de tot nu iti pierde speranta,poate nu e cm adevarat,e totusi prea devreme, cine stie ce-o fi pe-acolo.si nu te mai gandi ca nu iti e dat sa ai bebe, doar ca unora (adica noi) nu ne e atat de usor sa avem un bebe si trebiue sa luptam si sa avem incredere ca intr-o zi va veni si minunea mult asteptata.gandeste-te ca nu e totul pierdut, un exemplu clar sunt fetele noastre care nu s-au dat batute si pentru asta fetelor.

nu e nimeni p-aici? eu si azi sunt la munca
va doresc un weekend placut si cu muuult soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

sunt eu pe aici...cam turmentata, ca am o durere de cap groaznica, dar sunt p-aici...

aaaa...si am 9 zile de cand am o sangerare, care nici cm nu e, dar nici nu sta.si m-am saturat de ea.... Ma simt ca un BB in pampersi

Mergi la inceput

unde-mi sunt manierele? Buna dimineata gagici! s-aveti un weekend plin de si de II!!

uraticooooo......, madutz....... da' cine v-a dat voua liber azi?

georgetani, te-am poopat!

denissu..., cum mai esti azi? asa-i ca lucrurile se vad mai limpezi?

turqoise, se pare ca suntem numai noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

naida, la mine ieri au plecat rushii, abia astept perioada fertila, cred ca si uratica la fel.recunosc, sunt putin pe interesma intereseaza un mic.
weekend placut fetelor .

Mergi la inceput

norocoaselor!voi, gagicile care aveti CM!va invidiez.La mine nu e CM...e un fel de altfell ca de 9 zile imi curg cate 2-3 picaturi...ieri si azi am avansat la 3.4 picaturi.Si nu stiu ce inseamna toate astea...Dar pe interes sau fara...treceti la treaba!

Mergi la inceput

saluuuut chiar toata lumea este plecata ? da este foarte frumos afara-chiar primavara asa ca va iert. la mine in Constanta este cald,soare,pomi infloriti-e minunat asa ca va voi parasi si eu plec sa ma aerisesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgetani

saluuuut chiar toata lumea este plecata ? da este foarte frumos afara-chiar primavara asa ca va iert. la mine in Constanta este cald,soare,pomi infloriti-e minunat asa ca va voi parasi si eu plec sa ma aerisesc.

ce te invidiez.....eu stau si eu prin curte...e frumos, dar copaceii nu sunt infloriti inca...distreaza-te frumos la aer curat

Mergi la inceput