FIV la cluj 17

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

criadema si eu sper sa apara intr-o zi chiar daca acum sunt intr-o faza a existentei mele cind nu vreau sa imi fac planuri si nu vreau sa ma gindesc la copii. Vreau sa ma gindesc doar la mine si la sotul meu vreme de citeva luni, sa ne facem planuri de vacanta si sa uit de fiv-uri, analize si investigatii. Si stiu ca o sa vina si copiii intr-o buna zi, si atunci cind o sa vina o sa imi aduc aminte de ce mi-ai spus tu, ca e foarte frumos si foarte greu in acelasi timp, de-ti vine sa o iai pe paduri citeodata .Stiu ca intr-o buna zi, cind fiv-urile, injectiile si investigatiile vor fi de mult uitate si cei mici o sa se bata de la jucarii o sa imi vina si mie sa o iau pe paduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mara..am citit si eu pe la alte subiecte..sa vad unde si cum se mai face fiv in alta parte!austria,ungaria...insa nu stiu de ce-eu inclin balanta tot inspre cluj!!nu stiu,ma simt in largul meu acolo..ma lasa sa vorbesc cat vreau!sa ii inebunesc de cap!hihi..deci fetele-eu cand sunt stresata,am emotii sau mi-e frica de ceva-vorbesc multttttttttttt!dar multtttttttttttttt!vrute si nevrute!!pana cand m-au adormit la ambele operatii sporovaiam intr-una!!nu ma mai puteam opri!si saracii toti din jurul meu zambeau si ma aprobau-desi cine stie ce bazaconii aveam atunci in cap!
de asta-nu as da clujul nici pe austria,nici pe ungaria..ptr mine conteaza tare mult sa ma simt in largul meu!si la cluj asa m-am simtit!mai ales cu vizita celor doua cucuiete(mara si madutz)!
asa ca macar atat am hotarat!!!!fiv-ul de trebuie sa-l fac,il fac la cluj!!
criadema-

Mergi la inceput

mara-cand ai timp citeste postarile olgutei-linkul posta de madutz in mesajul ei....asta ca sa te pregatesti si sa-ti dai seama,de fapt sa ne dam seama ca trebuie sa pretuim si sa ne bucuram de perioada asta de liniste din viata nostra!
ca apoi-incepe balamucul!

hey-fetele-voi pe unde-mi umblati??????repejor-la apel!!!!!!!
bruni-hai mai papusica din concediu..ca murim de dorul tau!!
enni-mai intra si tu pe aici ca nu ne ajung falcutele!!trebuie sa-i smotocim si pe R@R!!
moni-sper ca hranesti bine bebelasele!!ca trebe sa iasa cu falcute neaparat!!
poooooooooop!

Mergi la inceput

hey..uite cat am vorbit si nu am emotii!
sa nu va suparati pe mine......da ce sa fac daca imi tot ies vorbele pe taste,nu pe gura si nu pot sa le opresc???ma iertati nu???
uite-amu norocul vostru-ma duc sa fac mancarica!sper sa nu o ard!!!!!!!!!!altfel viu la voi si mananc!

Mergi la inceput

????hihi..mai sunteti???
ati plecat!!!de gura mea!!bine nu va mai bantui!amu chiar ma duc sa fac de papa....ca m-ati parasit!

Mergi la inceput

no..eu facui mancarica-mazarica si ciorbica si voi tot nu aparurati!
hmm..cred ca v-a speriat limbarita mea!
bine..o sa ma duc sa fac curat in toata casa si sa spal rufe ca sa nu mai vorbesc atat,sa va zapacesc de cap!
deci..promit solemn sa ma tin de cuvant!gata..am vorbit in avans!si ptr diseara si ptr maine si ptr poimaine!!si v-am suparat!
asa ca..weekend placut fete frumoase!bucurati-va din plin de viata si de cei dragi ce va inconjoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

crinaaaa, esti??
AZI, EXACT LA O SAPTAMANA DE LA EMBRIOTRANSFER...MI-A VENIT CICLUL ...CICLUL ALA ADEVARAT ,..REAL...NU ALA INCHIPUIT ...SUNT F SUPARATA.....SI INTRUSUL MEU LA FEL .....
CITEAM UNDEVA CA,..DE ACOLO DE UNDEVA DE SUS (PROBABIL )....COPIII ISI ALEG PARINTII....VORBEAM PE ACESTA TEMA CU INTRUSUL...SI NE SPUNEAM CA PE NOI...NU NE ALEGE NIMENI....
CRED CA O VREME ...NU O SA MAI POSTEZ...
SUCCES ...FETE DRAGI ....SA AVETI SANSA DE A VI SE OFERI ...CEEA CE NOUA NE-A FOST REFUZAT ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

denissa, imi pare nespus de rau pentru ce s-a intamplat, dar poate te alarmezi degeaba.poate e doar o sangerare. Nu ai auzit de femei insarcinate care sa aiba ciclu peste sarcina?mai asteapta un pic.DD e mare si vede suferinta ta!

uraica eu acum am ajuns acasa...am fost la cumparaturi...pt nunta Sunt cam gata cu toate!cat despre laparo, m-ai incurajat si pe mine, daca tu tot esti asa de incantata..Acum mor de nerabdare sa vad ce imi zice si mie dr micu.Sper sa nu vin dezamagita...sa ma puna iar sa fac monitorizari...ca nu mai fac!ori laparoscopie, ori FIV!sunt decisa tare de data asta.

maddutz, multumesc pt PM.e bine de stiut ca nu sunt singura care se teme de spitale...injectii....seringi..pastile.....dar la urma, urmei, le-as indura pe toate numai sa stiu ca am un bb al meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Denissa draga mea, imi pare rau sa aud asta dar te rog nu opri tratamentul cu utrogestan...poate totusi mai e o speranta. Mi se pare asa de repede sa iti vina la 7 zile de la ET. Mie mi-a venit dupa 17 zile de la ET, si cred ca daca continuam cu utrogestan imi venea mai tarziu, asa am inteles de la dragutele de aici. Am oprit utrogestanul in a 15 a zi datorita rezultatului negativ de HCG.

Nici nu poti incerca un test de urina ca e prea repede.
Sigur mai tarziu fetele o sa vina cu niste sfaturi...

Va urmaresc in fiecare zi si va pup cu drag pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

denisule draga nu-ti pierde speranta poate sa-ti vina si peste sarcina -au fost destule cazuri. Cu siguranta Dumnezeu e mare si va va da si voua un bebe. stiu ca nu este usor dar ... cu siguranta copilasii nostri (la toate) sunt undeva... si vor veni la noi la momentul oportun-cand vor ei nu cand vrem noi-asta este problema. te rog sa nu renunti la acest vis deoarece e prea frumos- e greu dar merita

Mergi la inceput