FIV la cluj 17
Raspunsuri - Pagina 11
naida87 spune:
daca d-l doctor va considera ca e necesar, atunci fie!dar tare ma temeam ca voi ajunge aici.Si stii tu, de ce ti-e frica, de aia nu scapi! Dar tot nu mi-ai raspuns, tu esti de specialitate?
maddutz spune:
pentru fiv tratamentul are 2 faze: una de inhibarede 2 saptamani si apoi una de stimulare, alte 2 saptamani.
tratamentul da, e la recomandarea medicului, si este individualizat.
uratica spune:
copilus-poti sa pui cate intrebari vrei si sa scrii si romane!noi nu ne suparam si nici nu ne plictism!ci daca stim-in masura in care o stim te ajutam cu ce se poate!
si..mai era o fata cu mine in spital cand am facut laparoscopia si ii faceau drilling ovarian!adica ii faceau cateva gaurele in ovare ptr a elibera ovulele!nu stiu daca si la tine copilus e valabila chestia asta..dar poate ca e!mai bine stie madutz si daca am gresit ma poate corecta!e mai in tema!eu stiu doar din ceea ce imi povesteau fetele care erau in salon cu mine..
insa..asa cum trebuie sa faca si ea-adica madutz-e ff buna o laparoscopie!!!!acolo se vede ce si cum!dar acum esti clar aliata ei-ca sunteti 2 cu frica de operatii!da si voi sunteti ale noastre!si va iubim mult de tot!alintate mici ce sunteti!
iar laparoscopia nu este de speriat!sunt doar 3 gaurele care cu timpul nici nu se mai vad!!nici daca porti pilote minusculi!!si iti revii ff repede!
georgie-sa fie cu noroc!daca nu..vin cu la tine de nu te vezi!!
denisulle-vezi ca esti deschizatoare de lista si de drum!!asa ca peste 10 zile te prezinti cu bebei aici!ne-am inteles???si oricum sunt niste prosti fotbalistii astia ai nostri!asa ca..poti sa spui ce vrei!ca iti dau dreptate!nici macar nu a meritata sa ma uit la meci!
fetele-va pooop pe toate toate!
maddutz spune:
uratica ce faci? dai bir cu fugitii? hmmm....cred ca iar i-ai pus gand rau intrusului
naida ai PM
uratica spune:
nu am fugit!!!!!!!!is si io p-acilisa!!!
si de-abia imi trecura rusii..il mai las pe intrus sa se hodine nitel!apoi binenteles ca vom fi pe baricade!
il voi fugari din nou prin casa!
alintaturi mici si fricoase!!
hihi..eu asa as mai baga o laparo..!dau la schimb-laparo in loc de fiv!ce ziceti?va bagati??????
maddutz spune:
pana la fiv...mai fugareste-l pe sot prin casa!
cat despre laparoscopie... incep sa cred ca esti masochista!
maddutz spune:
cititi aici: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=135424&whichpage=1#replies
de cateva seri ma distez cu scrierile olgutei12 mi se pare delicioasa
uratica spune:
..nu is masochista!da mi se pare mai ok decat un fiv!
si noapte buna fetele!ma duc sa am grija de intrus!
georgetani spune:
maddutz cred ca a functionat telepatia ca mi-am luat seringi pt insulina ca doar au 1ml-de ajuns. multam fain ca te-ai gandit la mine. am musafiri ce nu mai pleaca, asa ca nu prea pot sa ma desfasor cum as vrea. va pupacesc si somn usor