Bona la 15 ani... Ce credeti?

Bona la 15 ani... Ce credeti? | Autor: Adela

Link direct la acest mesaj

Dupa indelungi cautari am gasit in zona in care stam doua baby-sitter-e: una de vreo 40 ani (cred!) si alta de 15 ani care este cursanta la scoala de.... bone. PE CARE S-O ALEG?
Fetelor da-ti-mi un sfat: Credeti ca fetita de 15 ani se va descurca singura cu copilul? Pentru mine e tot un copil (fetita).... stiu si eu? La pret e mai scumpa ca cea de 40 de ani insa sta mai aproape si pretentiile is mai mici.
Cea de 40 e mai scortoasa si vrea s-o luam-ducem de acasa cu masina si nu poate sa stea mai mult de ora 7 seara (desi eu as vrea pana la 8...) Hai ca astea n-ar fi asa o problema... teoretic imi convine fatuca de... 15 ani! DAR ... Oare se descurca? Nu stiu ce sa fac!

Adela & Julia (1 an si 2 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Cea de 15 ani poate sa:
-se intilneasca cu boy friendul in casa ta
-buleasca computatorul, TV, telefon etc
-sa vinä in mini si cu tzitzele revarsate
-sa nu stie exact cum sa procedeze la o eventuala febra a copilului
-iti consume parfumul
etc. la categoria "minori"

Cea de 40 de ani poate sa:
-aibe pretentii aiurea din cauza virstei
-fie deja o blazata
-nu se joace cu copilul si sa-l invete chestii batrânicioase
-sa imbete copilul ca sa doarma mai mult (nu uita ca cele experimentate au diverse "trucuri" imbecile de "cumintit" copii)
AMÂNDOUA pot sa fumeze cu copilul de fatza, sa-ti probeze bluzele etc.
Bineînteles ca exista si avantaje dar mai intai gândeste-te care dintre rele e äl mai mik;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

sotul tau pe care o agreeaza?
Atunci ia-o pe cealalta.

Pentru parinti... despre copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Totusi la 40 de ani o femeie mie nu mi se pare asa batrana, depinde desigur si de firea omului, eu as opta pentru doamna da 40 de ani poate e mai trecuta prin viata si o fi crescut si ea copii, fata de 15 e parca prea mica, eu imi aduc aminte ce "multa minte" aveam in clasa a IX (adica la 15 ani).
Mult succes in alegerea pe care o ai de facut,
Katink

Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Zau ca nu stiu ce sfat sa-ti dau.
In tot cazul nu m-am gandit la atatea variante cate a gasit Papadie.
Succes in alegere sau poate e cazul sa mai cauti??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mirela..lol!!
Adela, eu as alege-o pe cea de 15 ani. La virsta asta sint mai flexibile, pot fi modelate au energie si n-au tifna inca n-au opninie si nu-ti da sfaturi. Papa a facut un rezumat bun al dezavantajelor dar parca par asumabile.
Eu as lua-o vreo saptamina linga mine si i-as arata cum sa le faca pe toate, saptamina a doua ssa zicem as lasa-o pe ea sa le faca sub supravegherea mea, si apoi putin cite putin as lasa-o singura. Testeaz-o insa mereu, du-te inopinat acasa cind, tu cind sotul, cind mama etc. Fa putin pe detectivul cu fire par lasate pe dulapuri etc sa vezi unde iti umbla.
Eu asa as face,
mult succes,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

sotul tau pe care o agreeaza?
Atunci ia-o pe cealalta.

Si io tot p'aia de 15 ani

DeDe Mammma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

o intrebare: papa - tu asa faceai la 15 ani?

Eu una nu as fi fost de incredere la 15 ani. Cred ca ma jucam inca cu jucarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Poate aia de 40 o fi vreo Sharon Stone .... atunci sa te tii de alegerea facuta.

papa

Adela & Julia (1 an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

hai sa-ti spun si eu....
Eu una nu as alege-o pe cea de 15 ani....nu as avea incredere...
si sa-ti spun un fapt real...intamplat chiar pe copilul prietenei mele ...
ea servici...bona de 16 ani..recomandata...binenteles fara scoala de bone si toate alea...pur si simplu recomandata...
Deci copilul Denisa...numai pt ca a fost inzestrata de la d-zeu ...cu o cumintenie iesita din comun....a scapat din multe necazuri...
1. mergea in parc...bone se intalnea cu 2-3 prietene, fumau, o cola...copilul manca o tona de nisip...nici macar nu se sinchisea...era multumita ca sta cuminte intr-un loc.
2. pleca cu ea la plimbare, la cumparaturi...bineinteles bona cu prietenele...si asta s-a intamplat de mai multe ori....a tinut-o pe biata fetita ore in sir in mag. de murea de cald, de sete....ea nimic...a adus-o nu stiu de cate ori...stoarsa de energie...
dar bona multumita..ca , copilu' a stat langa ea si nimic altceva nu s-a intamplat.
3. la capitolul mancare..era groaznica...ii dadea muzica f tare la ora mesei...fuma cand ii dadea sa manace, o culca...cand isi aducea aminte..si tot asa....
sa nu credeti ca bona era urmarita cu camere, de detecticvi...pur si simplu a fost surprinsa...
de mine prin parc, de maica-sa ca venea mai devreme si tot asa....
in concluzie....v-am spus....noroc ca copilul este super cuminte..si nu pleca de langa ea...pt ca altfel nu stiu ce se intampla...

asa ca, gandeste-te de doua ori..pana sa-ti iei o pustoaica...pe langa copil..mai ales ca sunt si super emancipate acum...
ma scuzi de poveste..dar chiar este un fapt real

te pup

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Sa-ti spun eu cum vad lucrurile: fiica mea cea mare are 15 ani saptamina viitoare si cea mica 2 ani peste doua spatamini,dar in afara faptului ca o scoate din cind in cind afara si poate o data la nu stiu cit timp este in casa in timp ce doarme...nu face nimic.

La virsta asta nu are o fata chef de baby-sitter...poate asa din an in pasti...ca sa iasa ceva banuti.

Inclin pentru cea de 40;dar si pe asta testeaz-o ,vezi daca are familie,copii...

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput