Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

gaiaaaaaaaaaa poate e de la vreun dintisor??
na ca m-ai facut sa ma simt si eu aiurea...peste o luna incep serviciul...adica imi las balta copilul?
hai ca o sa fie bine

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nadina ti-as raspunde dar nu pot in seara asta....tocmai a intrat sotul pe usa cu un mare buchet de trandafiri albi( preferatii mei) si atarnat de tulpina lor fragila sta lantisorul cu pandantiv de Cartier pe care l-am ochit luna trecuta....e minunat cum stie el mereu sa ma faca cea mai fericita femeie... Acum te las si ma duc in dormitor , cred ca se lasa cu

( mesajul meu este pamflet, e 1 aprilie inca, deci mi se iarta! )

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

danadumitru eu as face o pauza la diversificarea asta fortata. Ideea este ca unui copil sa ii placa manacarea. Poate daca varsa are si vreo problema, ceva? Sau chiar ii bagi pe gat? Iarta-ma nu vreau sa sun asa invaziva, mi-e cam somn si incerc sa scurtez intrebarile cat pot.

So daca fetiat e 100% sanatoasa (nu are rosu-n gat deexemplu, copiii pot vomita de la asa ceva), mai bine da-i doar tzitzi (parca pe asta erati voi - daca nu, iertare, LP e la fel de bun pentru bebe)... asa, si incepe cu altceva. De exemplu cu cereale. Poate merge.

Gagici nici sa dorm nu pot fara sa verific forumul asta (de data asta de la PC ca am vrut sa scriu). q aprilie avea o semniicatie personala destul de mare pt mine, asta pana a aparut data de 10 octombrie in viata nea.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

gagici ma lasati sa dorm sau bag refresh pana dimineata si rad singura aplecata peste tastatura?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Ei hai nu dormi inca. Ce atata graba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Deci, Babytza, felicitari si spor la treaba!!! Sper sa puteti apuca 5 minute singurei, departe de David...
As vrea si eu sa vad pozele cu pandantivul de Cartier pe care l-ai primit! Putem?
Deocamdata eu sunt pe aici, va citesc...sotul meu e f ocupat si nu e acasa, sunt totusi multumita ca e plecat cu multa treaba, sa munceasca pentru familia lui si abia astept sa se intoarca pentru ca i-am pregatit ceva surprize...Aaaah, si am invatat-o pe Maria sa zica "Tata", asta asa, ca sa il emotionam la maxim la intoarcere!

(tot 1 aprilie e, da fetele? Nu va suparati si nu luati totul in serios, multe sunt exagerari)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Moama Babytza,de Cartier,bun asa,mie sotul mi-a luat numai cioburi Swarovski,asta e, ma multumesc cu putin!

Kid suneti la grupa mica cu "tata",pai Luca il suna pe sot si il intreaba la ce ora vine acasa.

glumite,glumite de 1 Aprilie!

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Ei kid si musette chiar ma enervati. Deci Mara mea vorbeste germana da, dar problema e ca eu nu stiu boaba si nu intzeleg nika! Na!

Babytzaspor la scrtza scartza da maine sa nu ma uiti cu explicatiile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

moama, cit de mult ati scris! m-ati spart cu 1 aprilie, sinteti fenomenale!
asta nu e gluma, eu nu am mai scris pina acum ca m-am tot luat cu pregatirile pt operatie (e o nebunie ca eu inca sint asigurata in ungaria, fiind in concediue de maternitate, asa ca am nevoie de o sumedenie de acte). m-am programat pe 16 aprilie, iar luni pe 6 ma duc sa ma vad cu anestezistul. ce mi-ar fi placut si mie ca asta sa fie doar o pacaleala de 1 aprilie! asta e! boo, saru-mina pt mesaje, sfaturi, umar!
pupici la toate fetele care m-au incurajat.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

mai, 1 aprilie sau nu, de mult n-am mai ris asa.
mi s-a dezlegat tusea, jur.

abia acum am reusit sa intru pentru ca am fost ocupata sa o salvez pe Pucca din ghearele Aniei. dupa izbinda, m-am culcat cu Ania in pat si am dormit ce-am dormit, dar apoi m-a expediat cu un ghiont.

as mai sta acum sa va citesc, dar Ania imi bipaie in cod morse ca vrea fix 123,5 ml de lapte pronto!

L.E. aoleu, ce mi-am luat-o in freza. voia 132,5 ml.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput