Oradea (41)
Raspunsuri - Pagina 20
Gabi_K spune:
Meeeeey, fetelor, in curand fac 42 de ani, prietenul meu la fel, avem in total 3 copii, chiar credeti ca ne arde de inca un bb?

Oricum, acum mi-am facut si raclaj biopsic, dr mi-a interzis
, omul e plecat oricum din oras pt o perioada mai lunga, deci slabe sanse am pt un bebe.
Ma bucur daca va fi ok patologia si rana, si dr imi pune steriletul nou, si ala sa ma tina pana la menopauza.
Dar daca ma gandesc bine, voi doua sunteti doar cu un singur bb... hmmm...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
szivarvany spune:
![]()
![]()
![]()
in parc sau in parcarile cluburilor, incognito-undercover, la lumina farurilor ![]()
![]()
![]()
Gabi, la cum arati io zic ca ai spre 32 asa ... so, nu tine faza cu datele din buletin 
Iar io voi trambita cand ma apuc de bb2, sper in viata asta
si inainte de menopauza ![]()
Uitai: fetele nou venite - pt listuta sa-mi dati datele voastre !!!
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
andy.p spune:
So am fost la doftor cu gaza..are o gramada de secretii,se aud si fara stetoscop..asa ca tratament si in casa,n-are voie afara..m-am gandit s-o las singura,de ce sa fiu si eu pedepsita cu ea?
..glumesc daa?Nu vreau rosii ca mi-am laut..de la piatz![]()
Andy e disperat e a doua zi cand vine tati tarziu si pa parc,pana se face bine gaza mica.
Daria astept tare tare trambitatul
Gabi
fii optimista..va fi bine.
Crisvezi?Bb2 te scoate la socializat cand pleaca cupil 1 singur![]()
Am uitat sa va zic ca Andy ma striga in parc Laura si nu mami
..oare de ce??L-am intrebat si a zis ca stie el de ce
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cylyche spune:
salut!!!
ce mai faceti pe aici,ca eu nu am timp numai sa va mai citesc din cand in cand.Vazut-am ca sa mai imbogatit si lista ...bun venit celor noi,he he si tot odata ma bucur ca pe mine nu m-ati scos
.
sa fiti cuminti ,numai barfe sa citesc.
adi2003 spune:
Laura, sper ca bebica voastra se face bine pana luni, ca vreau s-o vad live. Multa sanatate!
Daria, am pus doar o intrebare cu venitul, nu vroiam sa pic ca "musca-n lapte". Abia astept sa va vad.
Bun venit oradencelor!
Oare Andrada e persoana la care ma gandesc eu?
Nu stiu, am asa o presimtire ca ar fi o cunostinta. Daca ar mai scrie ceva si ca va fi mamica in sept-oct 2009, atunci as putea spune daca e Andrada pe care o stiu eu.
Album 1 + Album 2
marius spune:
Am citit asa pe sarite - unde ce si cum? Luni locul ora?
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Citez:
| Citat: |
Cine vrea sa participe la poza colectiva - "Ratustele vesele sau viitorii oaredeni-DC" - intalneala cu ratzele e pe luni, 4 MAI , ParculMagnoliei, orele 19,30 ! Astept copiii si parintii si matusicile si vecinii ![]() Stiu ca nu castigam, da` vom avea nejte foto de colectie ![]() |
| Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei IntalnealaMareMare![]() |
Album 1 + Album 2
moni_or spune:
Salut, oradeni dragi!
MONYKA, bine ai venit, nastere usoara iti doresc si un bebe David sanatos si frumos foc! Eu am un bebe de 9.5 luni si sunt asa nostalgica dupa burtica de anul trecut...
Bun venit ANDRADA!
LAURA, multa sanatate Alexiei, ce domnisoara precoce ai, cred ca va umbla foarte repede, tin pumnii sa treaca raceala sa puteti iesi afara pe timpul asta frumos.
DARIA, tare mi-ar place sa venim si noi, acum sa vedem ca Luca are un program tare haotic, nu pot sa-mi fac absolut niciun plan, uneori la 19 seara adoarme a doua tura de "dupa-masa", dar daca putem venim sa va vedem si sa aparem in poza. Deci Parcul Magnoliei e parcul de la Patria? Nu stiam ca se numeste asa, noi nu cred ca am fost niciodata pe acolo cu bebe ca nu ne e in drum. A, si apropo de listuta, ca tot ziceai de ea, daca vrei sa completezi la noi, eu sunt din 1980, iar Luca e nascut pe 17.07.2008. 
Noi suntem plecati mult, de asta nu prea am vreme sa intru, iar Luca e prastie cu somnul si acum, ieri toata ziua nu a dormit decat 40 minute dar de aia pana la 1.30 noapte tot din 10 in 10 minute se trezea, nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Alteori adoarme vreo jumate ceas pe la 7 seara, cum spuneam, iar cand se trezeste se miorlaie vreo ora, nimic nu e bine
. In schimb sunt topita ca daca ii zic sa-mi dea un pupic vine in 4 labe si imi aplica o ventuza plina cu saliva de is uda pe tot obrazul si uneori ma mai si musca un pic cu dintisorii lui, ca-mi vine sa-l mananc 
Pupici la toti oradenii, tare mult mi-ar place sa va vad luni.
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
Gabi_K spune:
Cylyche nu te scoatem daca promiti ca o sa fii cuminte si mai dai cate un semn de viata
, glumesc...:)
Moni ma bucur ca sunteti bine, iar faza cu somnul trebuie acceptata
O sa vezi tu, chiar si peste cativa ani buni ce bine vei dormi, pana iti revii din perioada asta lunga fara somn
Sper ca te-am linistit un pic
Laura multa sanatate la bebelina frumusica!
Tot stau pe ganduri, ce sa facem maine? Poate vom iesi in parcul Balcescu si la Zoo, ca la distante mai mari cu rucsac in spate inca n-am voie
Voi ce planuri aveti?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
noi cred ca merem la zoo in hu.
Moni-eu mor dupa gurita aia mica de bb cu saliva!!Ce l-as mai pupa!
Am noroc ca Andrei ma lasa, uneori, sa-l tin in brate, sa-l ventuzez pana ma dor buzele si mai si dormim impreuna
si imbratisati!
Laura-poi daca esti asa tanara si el e mare, cum ai vrea sa-ti zica in public??!!![]()
si noua ne spune copilu' pe nume.Mie, numai cand suntem in cercuri cu tineri care nu au copii, asa sa se vada ca si el e mare
, iar lui taica-sau ii zice pe nume si in discutiile dintre noi doi sau cu ceilalti.
Cand i se adreseaza, ii zice tata.
Marius-cum adica ne citesti pe sarite??!! Ha??! Vrei sa zici ca nu poti tine pasu' cu noi???
Daria-parca ma si vad deghizata urmarind copilu',Offf, de ce nu l-am facut la op'spe ani....sa merg cu el in cluburi....
Gabi-lasa rucsacu' ca n-ai voie.Si apoi ai ditamai baietzoiu', nu te lasa el sa cari
Noah, is p-aci...
cristina si Andrei

IntalnealaMareMare