Oradea (41)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ceaustoc
Am fost si eu in pauza pe afara, e tare fain , in sfarsit
Sper sa fie la fel de mult soare si`n we.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Mey ce productivi sunteti la scris

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Mey ce productivi sunteti la scris

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

ne straduim si noi cat putem

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Si Luca s-a bronzat asa frumos pe fata, imi vine sa-l mananc, dar maine o sa-i iau ceva crema cu factor de protectie, ca totusi e bebelus.

Ne tot bate gandul sa mergem undeva la mare la inceputul lui sept., cu Luca (care va avea atunci cam un an si 2 luni), as vrea in Croatia dar am inteles ca plaja e f. stancoasa, nici nu poti intra in apa fara papuci, nu e nisip, stiti cumva, asa o fi peste tot? Nu stiu cum sa facem, vrem sa mergem cu masina dar Grecia e prea departe si nici nu-mi surad tarile pe care ar trebui sa le traversam, mai ales cu bebe. Nici in Croatia oricum nu cred ca o sa mergem fara sa oprim undeva pe drum din cauza de bebe, dar drumul mi se pare mai pasnic. Voi ce ziceti? Stie cineva vreo statiune faina prina Croatia (sau eventual Muntenegru}?

In rest nu ne laudam cu nimic, eu cred ca o sa capiez pana ii vor creste baietzoiului toti dintii, nu mananca nimic si noaptea e un chin, se foieste si scanceste intruna . Si eu ma enervez ca nu mai pot de oboseala si dupa aia am niste mustrari de constiinta de-mi vine sa intru in pamant. Eh, dar trecem noi si peste asta cumva, numai sanatos sa fie.

Un weekend super va doresc, ca maine voi fi mai mult plecata. Ce drag mi-e cand ma uit la prognoza meteo pe net, asta da vreme

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Moni stiu ca la Robert mi s-a parut un chin perioada de eruptie, tot asa nopti nedormite, greva foamei, diaree, febra, tot tacamul, dar asa repede cresc, vei ajunge sa-ti fie dor de perioada asta
La Lili parca a fost mai usor, sau poate nu, dar eu nu mai puneam asa repede totul la suflet, ca deh, aveam experienta

www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Buna dimineata
Ati vazut ce vreme faina e afara ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

salutare!!
Chiar ca e frumos afara!

Moni-poi pune atunci poza cu nasucu' bronzat!!!
Imi esti tare draga asa stresta!! Ca asa am fost si io, da' nu mi-am revenit, sa stii!!

Noah, ma duc pe drumuri.
Apoi am intalnire cu Andrei.Parca vad ca nu scapam fara mcd, ca mi-a zis de dimineta.

Numa' bine!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Si uitai, e si vineri

Moni, io dupa 4,7 ani cand mergem la pediatra suntem intampinate cu vaaaai, Giuli, ai stranutat si ai speriat-o pe mami asta ref. paranoia in floare si nush cand si daca trece, da` nu-i bai io fac parte din aceasta categorie si nu mi-e rusine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Intru si eu in clubul celor lovite de paranoia...am crezut ca la cupil2 va fi altfel..ntz e mai rau

Distractie placuta tuturor in week-end si o vreme cat mai frumoasa

Aaa am uitat sa va zic ca mi-a iesit ff bine PAP-ul

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Laura felicitari pt PAP dai de?

Mergi la inceput