Oradea (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

deci
intalneala cu ratzele e pe luni, 4 MAI , ParculMagnoliei, orele 19,30 !

Desi nu-mi sta in obicei, sunt la a doua cafea.
Cine mai bea dupa amiaza cate o cafea?

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Mony, ma referam la faptul ca nasti peste 1-2 saptamani, DC= forumul Desprecopii, si daca ai fi nascut in Oradea, si daca stiam de tine, poate ma internam si eu atunci, sa nu ma plictisesc singura in spital Acum stiu deja ca vei naste dincolo, iti doresc nastere usoara si sa vii repede acasa cu bebeDavid!

Daria din pacate nu putem veni, luni avem engleza si gimnastica sorry...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mnoah nu e cu sup[arare, doar vi-am zis, e de fun, cine poate si vrea sa ne vada moaca, sa vina cu ratzele

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Daca nu intervine nimik zicem si noi prezent cu ratza cu tot..n-ajungem chiar pe jumate,intarziem un pic ca avem tenis

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandradaa spune:

Ceau la toata lumea, si eu sunt din Oradea. Pot sa semnez si eu condica aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Dar eu pot sa vin la intalnire?
Macar sa va vad/revad sau sa va ajut la poze...
Bebe Maria nu stiu daca iese in parc atunci, deci mai mult ca sigur ca voi fi singurica.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Buna dimineata si ptr toata lumea,sau

Simi sigur poti veni..ce mai face Maria?

aandradaa bine-ai venit

Restu' lumii??

noi suntem mai bine,tusim in continuare..trece greu.Andy la gradi,l-am auzit de dim tusind un pic,sper ca nu incepe si el...

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io scot bota de dimineata ... SIMINA apoi io la cine m-am referit cu matusicile, ha ??? Uai ce te bat

Andrada, bine ai venit, mai scrie rpd 3 mesaje sa scapi de moderare si povesteste-ne despre tine !

Andy io beau di tate , sunt coma dupa seara n parc.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monyka314 spune:

Mamagiuliei
da imi inchipui ce distractie o sa inceapaadica nopti nedormite, papa mult, baie, scutece, etc......important bebesa fie sanatos.Multumesc ca ai zis ca frumos nume...acuma mie mi-a placut prenumele de David cel putin in jurul nostru a cunosutilor nostri nu mai prea este acest prenume...si daca era si la sotu i-a placut foarte mult.......eu nu ii mai pun alt prenume....da am terminatcu cumparaturile:patut, masa de infasiat, cosmetice, trusa pt cosmetizarea lui bebe(unghiera,perie de par, etc), prosape de baie, hainute, caciulite,tarc, scoica, scaun de masina, carucior, multe maruntisuri, chesti de farmacie(pt buric, pt colici) etc.....chair bagajul meu este gata, bagajul lui bebe, si al lui sotu...asa ca numai sa vina sanatos pe lume ...
Mercedes
mersi de urare...voi naste in Debrecen ...nu din moft ci din necesitate...adica acel medic a ajutat prin tratament(medicamentos) sa il avem pe DAVID...si am continuatla el si monitorizarea sarcini...
Gabi.K
Acum am intelesdar tu cat mai ai pana la nastere?? ca zice ca te-ai fi internat si tu ...apoi am explicat mai sus de ce m-am dus In debrecen...si eu voi fi acolo singura(cu sotu) ca eu nu stiu o boaba ungureste...dar se paote lua rezerva si pt insotitor(contra cost) ..dar o sa treaca repede si sper sa fie o nastere usoara...dar ma indoiesc ca o sa fie foart usoara pt ca o sa nasc prin cezariana....bebe e cam mare, eu cam micuta la inaltime, bazinul a zis medicul ca mic si ii e frica ca nu o sa permita nastere naturala...acuma eu m-am impacat cu gandulce sa fac...important sa fie ok...mersi de urare...si tie nastere usoara(daca nu gresesc).

36++ DAVID

Mergi la inceput

Daria unde ati fost?In orasel?Si noi am vrut da n-a iesit pana la urma...

Monyka pana vine Gabi iti spun ca ea nu naste,s-a intenat ptr o interventie...acum vad ca sunteti la capitolul cumparaturi,ce mi-a placut si mie partea asta!!Am luat prea multe mai ales hainute si au fost care nu am apucat sa i le dau nici macar o data,a crescut extraordinar de repede..si mie imi place David...daca ai vreo cunostinta care stie maghiara o poti duce cu tine,desi am auzit ca stiu cei de acolo si romaneste,sau poti vorbi engleza.

Alexia
Andrei

Mergi la inceput