Oradea (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Hristos a Inviat!
Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Paste Fericit tuturor!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

azi am fost la maternitate, m-am internat, mi-au facut analizele, maine imi face conizatia. Acum sunt acasa, dar am promis ca dimineata la 7 ma intorc... cica ma tine 2 zile, dar daca cumva stau mai mult, pt fetitele lui Marius!!!

www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Hristos a inviat!!

Am sosit si noi adineauri.
Am avut noroc de vreme buna si atmosfera minunata.

Laura-din inima
Fie-ti mila, ca-s cu astigmatism...

Gabi-tinem pumnii stransi!! Sa iasa bine, sa nu te doara, sa nu mai ai nici o problema!!

Simi-ioi...da' ce-i mult ii mult...zau!! Trebuie salvata reteta ta, dar nu cred ca e pentru mine si nervii mei...

O seara frumoasa sa aveti!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

GABI, muuuult succes, Doamne ajuta sa scapi repede si bine!

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

multzam fetelor, sper sa scap usor, pupici la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Gabi_K, tinem pumnii pentru tine!

Eu am fost in sat cu Maria. Vreme faina pana la ora 17 cand a inceput sa ploua cu gheata. Apoi s-a racit bine afara.
Am niste poze pentru voi de pe unde am umblat:
De aici incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

GABI, intr-un moment de relas am citit acum povestile nasterilor de la semnatura ta. Sunt minunate, esti o femeie si o mama extraordinara, sa-ti traiasca odoarele si sa dea Dumnezeu sa fiti cu totii sanatosi mereu si sa va bucurati unii de altii muuuuulti muuuuulti ani de acum incolo!

Pup si restul oradenilor, nu prea am cu ce sa ma laud, doar cu nopti proaaaaste de tot, oare copilul meu va dormi vreodata o noapte intreaga, fara sa se scanceasca si sa se foiasca din 10 in 10 minute??

Din experienta voastra, ce credeti, se poate merge la mare cu copil de 1 an si o luna sau o sa-mi vina sa-mi iau pistol sa ma impusc? Ca multi tot imi spun ca e prea mic sa mergem anul asta la mare cu el.

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Dau o cafea ca e asa de dimineata inca ... uoofff.
Gabik,
Moni, noi am fost cu Giulia cand avea fix 1 an, apoi am mers si cand avea 2 ani a fost foarte fain, al naibii de obositor si ca in conced cu copiii ... mereu cu ochii pe ceas, parania in floare, etc etc

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si de la noi..ce bine ca va pot scrie ca de vorbit nu pot

Cris stai linistita poate data viitoare.

Gabi tin pumnii sa fie bine

Moni eu nu m-am incumetat pana nu a avut Andy vreo 2 ani jumate..si atunci a fost ff obositor...acuma cred ca as incerca desi stiu ce ma asteapta..cat despre somn..Alexia doarme doar daca o iau cu mine in pat,si de cat sa ma tooot plimb toata noaptea de la mine la ea,prefer asa..stiu ca nu e bine,da vreau sa ma oduhnesc s eu,asi am reusit in ultimul timp

Dariamultumim de cafea

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput