Cauzele opririi din ev.a sarcinii(V Leiden+MTHFR)4

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

alexutza multumesc frumos pentru detalii.clar e de mers, ca eu ma gandeam la doza de 0.4, dar poate nu e de ajuns.crezi ca ar fi bine sa ajung inainte de a ramne insarcinata?tu la cate saptamani de sarcina ai pierdut sarcinile?

Cea mai arzatoare dorinta

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

mcrissa uita-te te rog la pagina 3 si vezi ca am detaliat putin acolo ;daca vrei sa ma mai intrebi iti rasp cu cea mai mare placere

pentru voi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

poate doamna doc uscatescu sa iti zica sa iei aspenter si clexane de 0.2 in acelasi timp;sunt foarte multe variante si depinde foarte mult de analizele pe care le face ea ca sa vada pentru ca fara nu se poate sa-ti dea trat adecvat organismului tau;si cel mai bine e sa te duci inainte de a ramane pentru ca es schimba parametrii si in sarcina e mai greu sa dai cu presupusu..

neaparat sa mergi inainte sa ramai gravida;eu cred a contat enorm ca am luat : acidul folic +aspenter +vit c cu ~2 luni inainte sa raman

pentru voi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Alexutza1181 multumim pt detalii. Te-am trecut pe prima pag , dc se da click pe nick-ul tau se poate citi povestea ta. Dc mai intri pe aici sa-mi spui ce genotip ai tu la mutatie ca sa completez in listuta.
Si eu iau de acum acid folic de 5 mg, vitamina C , omega3 4/zi si thrombo ass 3/zi. Am auzit ca in sarcina se da mai putin thrombo ass si deci o sa tb sa scad doza.
Multumesc pt urari
Fetelor sa-mi tineti pumnii, maine ma duc la dr hemato cu nr 2 si sper sa fie ceea ce caut. Mi-a recomandat-o un dr prieten de fam care i-a fost profesor si stie ca e f studioasa. Eu asta caut, un dr care sa studieze bine cazul meu, sa ma ajute sa duc sarcina la capat.

Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Consultatie la dr hematolog amanata pt luni , nu o gasii in spital .

Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

fetelor uitati poza cu gugustiucul: mama si oul

Cea mai arzatoare dorinta

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

vai de neuronii mei ca eu mereu simt nevoia unei recapitulari.asadar,si cele cu MTHFR tre sa ia clexane.
acu, alexutta, ce anal faci tu pt dozarea clexane?si, pt control(verif medicului meu), ai putea, te rog sa ne spui un ex.cam asa:la val astea am luat atata clexane, atat aspenter.
ca mie hematologul cu competente genetice mi-a dat numai acid folic.gine trombo ass si curantyl, B-uri, etc.dar, nu vreau sa risc si as vrea sa-i vb de exemplul tau daca nu te superi.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

mcrissa, ce dulceeee.si eu am avut cand eram zanuta, sub stresina casei.dar ciorile, bleah, le-au mancat ouale in al treilea an.acu, am porumbei cu coada evantai.aveau 2 oua, dar cioara le-a mancat iar ouale.asa ca ai grija de chiriasii tai.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

M-am intors!!!Si mi-a fost dor de voi!Am avut niste probl. de rezolvat,iar de azi sunt in vacantaaa!
danny,eu am luat heparina-fraxiparina,Fragmin se numea,de 2500 unitati,din sapt. a 6-a,deci a 3-a de la fecundare,imediat dupa ce mi-a dozat proteina S.in afara de asta am mai luat 6 utrogestan pe zi,si un Gravibinon la 10 zile.Atat.Imi faceam la inceput la 2 saptamani analizele,ca sa vad daca nu scad f.mult trombocitele,si,cum era un regula,le-am facut apoi o data pe luna.Analizele insemnau doar hemoleucograma ,INR,timp Quik si cred ca si APPT.
Acuma,referitor la analizele mele:am fost azi de dimineata sa le iau,si cica sunt ok,adica:Proteina S,cea multcontroversata,era 93,val norm.55-140,homocisteina:5.53,(val.norm 5-12),Folatii serici:>20,(valnorm. 3,1-17,5),Vitamina B12:409(val. norm. 197-866)
Par bune,si am intrebat-o pe d-na dr:pe care valoare a Proteinei S sa o iau de buna,ca de la Synevo,am intr-o luna,asa:145(sub aspirina,e advarat),57 si 93,si mai am de la BIoclinica 82,si Fundeni 51.A zis sa o iau de buna pe ultima...A zis ca cu prot. S nu sunt probl,nici cu ceilalti parametri de coagulare,doar cu MTHFR.A mai zis ca val. f. bune de la homocisteina si folati sunt datorate,mai mult ca sigur, faptului ca iau acid folic de mai bine de 3 luni.A zis ca cu val. astea pot sa pastrez sarcina,si a zis ca in sarcina,in continuare acid folic,B-uri si aspenter.Ce m-a impresionat, a fost ca mi-a tinut minte toate anal. pe care le-am facut si data trecuta si acum,si valorile lor.Acuma,sa vad cand ajung la gine sa-i propun sa fac heparina imediat dupa ovulatie,sa vedem ce zice.Ar mai trebui sa merg sa-mi fac,poate chiar maine,hemoleucograma,INR si timpul Quick,ca ultima data,in octombrie,cand am facut chiuretajul,valorile erau cam mici,cel putin ale trombocitelor erau mai mici decat dupa 4 luni de heparina,nu stiu de ce,si INR,era 0,83,normal fiind 1...
Miki,de-abia astept sa vad ce-ti zice hematoloaga!A,eu in sarcina n-am schimbat doza de heparina,nici nu mi-a zis nimeni sa o schimb,am facut tot 2500 unit.E adevarat,ca nici valorile analizelor n-au cerut modificari.
Cam atat am eu sa va spun,asteptam verdictul pt.miki,si,in rest... la toata lumea!!!
bubulina,tinem pumnii maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Am intrat pe ultima suta de metri sa va urez tuturor succes, analize cat mai bune si sa va vad cu burtici si bebei cat mai curand. Eu nu stiu cand o sa mai pot intra, dar sa stiti ca ma gandesc mereu la voi, aici mi-am facut veacul multi ani si nu pot uita asa de repede cat de greu am obtinut aceasta sarcina nici suferinta provocata de pierderea celor anterioare.
Va pup pe toate.

Bubulina 38+ Radu StefanDoamne ajuta!
AMR=1 zi

Mergi la inceput