Doctori de care sa NU te feresti (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julie2301 spune:

Buna burtici,mamici,bine v-am gasit!
Nicoleta,eu urmez la dr Rotaru,sunt in 18 saptamani.Chiar cautam pareri despre d-ul deoarece mie mi se pare cam expeditiv,adica tac-pac,gata;daca dureaza 15 minute consultatia (eu merg la Elias si la Medical City ptr eco morfoligic)si foarte pesimist ;de la inceput mi-a pus raul in fata,ca se poate intampla orice,etc.Vroiam sa mai gasesc o burtica sa o intreb daca la fel i se pare :( Mentionez ca pana acum,multumesc lui Dumnezeu sarcina a decurs bine..dar asta nu e o scuza cred..si nu ma omoara neaparat ca e expeditiv,ca na..dc nu sunt probleme..ma rog..dar faptul ca pune raul in fata mereu..asa or face toti dr??Am vrut sa ii spun data trecuta la control :) dar m-am razgandit.
In rest,ce sa zic,d-aia l-am ales,ptr referinte bune si intr-adevar iti inspira incredere figura lui,pare sigur pe el.
Ce zici,ce ziceti si voi restul burticilor?Sunt eu paranoia?:)

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina97 spune:

buna fetelor,
merge vreuna dintre voi/a nascut cineva dintre voi cu dr. ursea mihaela (cmu) sau dr. cristian radoi (cmu si municipal cred)? sunt insarcinata (5s) si am programare saptamana viitoare la ursea dar parca as mai cere o parere (am mai avut o sarcina oprita in evolutie si acum suflu si in iaurt).


multumesc,
cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Buna,

pacientele doamnei dr. Monica Carstoiu, puteti sa-mi spuneti la ce doctor va duceti acum, cat dansa lipseste?
Sunt disperata, nu stiu unde sa ma duc. Am sunat ieri la Polisano si mi-au spus ca vine abia la sfarsitul lui ianuarie, desi initial era vorba de decembrie....
Multumesc,
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabunescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmo80

Buna tuturor!

Abia am aflat ca sunt insarcinata, urmeaza sa merg si la medic sa imi confirme. Nu am vazut nimic scris de dr Suciu Nicolae de la Polizu. Imi poate spune cineva impresii despre dumnealui?

5+

am fost pacienta dumnealui, am nascut in aprilie 2009 un baietel sanatos, desi am avut o sarcina destul de dificila, dupa ce anterior pierdusem o alta sarcina (martie 2008). daca am dus pana la capat sarcina, se datoreaza in mare parte si competentei si implicarii dumnealui. nu stiu ce interes au anumite persoane sa il denigreze si in ce masura sunt reale comentariile negative (desi orice om e supus greselii, insa va garantez ca dumnealui e un adevarat profesionist, chiar daca nu ofera prea multe amanunte privind evolutia sarcinii, asa cum si-ar dori unele dintre noi). ce stiu cu certitudine e faptul ca nu e o persoana prea comoda in randul subordonatilor sai pe care ii munceste zi-lumina, astfel incat suspectez ca aceste comentarii negative pot veni si din partea acestora. mie mi-a fost recomandat de o colega de serviciu si nu am regretat nici un moment ca m-am dus la el, cu toate ca uneori as fi vrut sa intre mai mult in detalii privind evolutia sarcinii. insa face parte din categoria oamenilor care nu ofera prea multe informatii, decat daca sunt probleme cu sarcina.
nu ii fac nici un fel de reclama, dar am simtit nevoia sa fac aceste precizari pentru ca am trecut printr-o sarcina si stiu cat de mult conteaza sa ai un medic bun, in care sa ai incredere, care sa iti ofere confortul psihologic necesar, mai ales daca esti la prima nastere.
decizia de a opta pentru un medic sau altul apartine in ultima instanta fiecareia dintre noi, si nu ar trebui sa ne bazam niciodata EXCLUSIV pe experientele sau recomandarile unora sau altora. cred ca e important sa cunoastem opiniile celor ce au nascut cu acesti medici, insa in cele din urma tot intuitia (sau ratiunea) este cea care ne dicteaza optiunea.
nu trebuie sa omitem faptul ca si dumnealui este om si prin urmare este supus greselii. statistic vorbind insa, am certitudinea ca numarul erorilor medicale/ esecurilor este net inferior comparativ cu alti medici. spun asta in cunostinta de cauza, intrucat sarcina anterioara am pierdut-o partial si din vina medicului care imi urmarea sarcina (nu conteaza numele, nu intentionez sa denigrez pe nimeni aici, a fost o intamplare probabil).
va doresc nastere usoara, bebei sanatosi ...si DISCERNAMANT in analiza informatiilor pe care le gasiti pe net!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza10 spune:

Buna,

Sunt noua pe forum si ma intereseaza sa stiu despre dna doctor Ana Niculescu de la CFR2. A nascut cineva cu dansa? Vine la nastere, chiar daca termenul va fi undeva in vara anului urmator...in plina perioada de concediii?
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yodi spune:

buna ziua, ma poate ajuta cineva cu o parere despre doctorita Lebit Daniela de la Elias si CMU?
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetelor..vad ca marea majoritate sunteti din bucuresti dar eu am zis sa-mi incerc norocul si sa va intreb poate stiti ceva de dr. Todorache ioana din Brasov...multumesc

enik83

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micos spune:

Buna Va recomand cu caldura doctorita Aida Petca de la Spitalul Elias. Pe mine m-a ajutat enorm, m-a ajutat sa duc pana la capat o sarcina cu probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fasneata spune:

Buna fetelor,
desi 'va citesc' de aproape 4 luni- sunt relativ noua in sistem. Sunt insarcinata in 20 de saptamani. Ref. la dl. doctor Vladareanu- pot spune ca sunt pacienta lui- insa daca vreti pe cineva care sa va dadaceasca pe tot parcursul sarcinii- nu are rost sa mergeti la dansul..Desi e ursuz- ca om- este un chirurg foarte bun- si nasterea cu el este sigura atat pentru mama cat si pentru nou nascut. E specialist in malformatii genetice- si are grija sa sufle in iaurt daca ceva nu i se pare in regula. In rest...consultatiile la dansul sunt destuld de relaxate--pare genul de doctor care framanta informatiile in capul lui si nu ingrijoreaza mama degeaba.
Sper sa se termine totul cu bine--intr-o saptamana jumatate sunt programata la morfologia fetala de semestru'2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

fetele,
vreau sa recomand un dr , dl dr ALEXANDRU BADIU, de la Municipal.
am o sarcina toxica si, din cauza afectiunilor secundare(mastocitoza,atopie,deficit de diaminoxidaza,anafilaxie recurenta multipla, 8 socuri anafilactice), riscul de a muri la nastere este f mare.dau de altfel declaratie notariala ca imi asum riscul de a muri la nastere.
am fost refuzata de nemti, elvetieni, de toti din tara.nimeni nu ma vrea din cauza riscurilor f mari.
dl dr m-a preluat.am stat internata 3 zile la municipal.
unele asistente sunt f dure, infirmielrele aproape ca te bat,dar dl dr a venit de acasa,sambata sa vada ce fac!!!!!!!!!!!!
mi-a refuzat clar spaga!
sa nu il uit nici pe rezidentul dansului, dl dr Viorel Stoica, un tip teribil de bine pregatit,capabil sa gestionez o sarcina dificila.a fost de garda si aproape ca nu s-a miscat de langa mine.

Mergi la inceput