Buna ziua , citesc demult pe aici, dar nu am mai scris decat la un alt subiect.Am si eu o intrebare, cine stie mai multe despre dermatite la copii? Fetita mea de 1 an are bubite pe fata , mici-mici,de pe la 6 luni, nu o mananca, si pielea ff uscata, am fost la medic, ne-a dat Locoid, si apoi Dermalibour, nu au cine stie ce efect, doar pe moment, dar nu m-am lamurit de diagnostic, daca e dermatita atopica (care am inteles ca poate duce la astm) sau dermatita xerotica, sau alt tip de dermatita.Va multumesc ca m-ati ascultat.Va pup.
Draga mea, si fetita mea a avut ceva iritatie si piele uscata si am vorbit cu pediatrul care nu mi-a recomandat nimic, apoi am inceput sa caut si sa gasesc singura raspunsuri, astfel am ajuns sa gasesc crema de la Avene, Trixera - crema emolienta pentru piele sensibila si atopica. I-a fost foarte buna, ba mai mult pielea ei e moale si catifelata, asa cum era inainte sa devina uscata si iritata. Nu stiu daca si in cazul tau se potriveste, dar este o creme usoara pe care o poti incerca fara riscuri. Sper sa te ajute! Multa sanatate si succes!
Noi chiar avem dermatita atopica si pe langa crema Fucidin pe care am folosit-o foarte putin,il dau cu crema Topialyse,iar la baita folosesc gel de dus din aceeasi gama.La noi astea au mers foarte bine,speram sa tinem sub control dermatita cu ele.
Sanatate multa!
------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008
Asa a venit pe lume Piscotel
Noi folosim la dermatita atopica Mustella Stelatopia
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
Buna,
Si Alexia a avut asemenea bubite. La ea au aparut de la ou si produse lactate(alergie). Am tinut regim o perioada si acum e mai bine. Multa sanatate