Licurici de ianuarie-februarie 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
Alina1976 spune:
Selene, m-ai convins. Sunt foarte frumoase lucrusoarele si de calitate. Eu sunt fan Carter's si vad ca au si marca asta.
Eu ma duc la ei la sediu sa-mi aleg. Ii sun maine dimineata si ma duc cat de repede. Tu alege ce-ti place si vorbim de acolo. te tin la curent.
Fetelor, Sabinutza a cazut la datorie . Am trezit-o eu acum 30 min si i-am dat ultima masa pe ziua de azi...mai mult in somn a papat mititica.
Bebelusi, cand m-ai sunat??? Ti-a raspuns mama? Am fost plecata azi cu Sabina la DR si apoi sa probez rochia de botez...cred ca atunci ai sunat.
Bee, fff frumoasa invitatie si marturia la fel. Eu am ales o marturie din cristal in forma de carucior, foarte dragalasa.
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
anca_ spune:
IuliaCris, mersi de tips pt rochite. Am fost aici in magazin la JCPenney si aveau doar un model, nu prea mi-a placut. Online vad ca au mai multe. Am mai gasit un site cu rochii super dragute, dar incepeau de pe la $150 si parca e prea mult, mai ales ca o poarta numai o data...si parca as vrea sa o vad inainte de a o comanda, de asta as prefera din magazin, decat online.
Selene, super rochitele! Pe mine ma interesa o rochie mai speciala pt botez pt vom fi nasi in curand, dar rochitele respective par de ocazii deosebite, dar nu sunt specifice pt botez. Oricum arata super! Au cumva si preturile pe undeva, parca nu le-am vazut..
Daiopri spune:
Apoi sa vedeti ce ma lupt cu balcoanele astea
nici nu stii cum e mai bine, fara lapte sau cu prea mult. Ca bineinteles ca nu e cale de mijloc (cel putin nu la mine).
Am fost ieri la asistentele alea cu alaptatul si acum schimb pozitii de alaptat, desi eu la dotarile mele nu serveam decat lungita langa el. Si dai munca acum si pe mine si pe el, sa stam astfel incat sa se simta bine domnia mea sanul si sa nu mai se infunde
Maine ma verific cu dr de 6 sapt si sa vad ce metoda adopt, sa nu ma trezesc cu vreo pisicuta
Roxana. Cam in cat timp ti-a disparut si ai facut masaj mereu?
Ca lenea o sa ma omoare pe mine
Fetelor multumesc de griji. Stiu ca nu e de gluma cu nodulii ca deja sunt posesoarea unuia de ani de zile, iar mama si sora si o matusa au fost "vizitate" de problema. Cu DD inainte.
Miere chiar ca e lungut Aidan. Nu mai zic de frumos. Si ca tot zicea cineva (zau ca nu stiu cine)ca e frumos ca tine, da nici cu tata nu mi-e rusine
Cum merge invatatul? Eu nu as putea sa imi folosesc creierul deloc ca nu mai am
Cami sanatate multa la puiuta
Fug acusi ca ma cheama poseta.
Aalina spune:
Daiopri mama nu e de glumit cu nodulul ala. Tine-l sub supraveghere.
Dark distractie placuta. Ce bine e cu masa la purtator, Evitam macar un stres in deplasare.
Irina mamica inimoasa multumim de vestile de la fete.
Alina felicitari pentru cercelusi! Sa ii purtati sanatoase. Sabina e o scumpica. Sper sa rezolvi cu maseauca ca sunt cumplite durerile astea.
Alinuk ati inceput seria de intrebari? Iti doresc multa rabdare si distractie placuta. Sunt deliciosi in perioada asta piticii
Noi ne laudam cu doua nopti mai linistite asa ca ma simt si eu mai bine. Daca l-ar tine pe Fabian obiceiul din perioada asta o sa ma laud cu doi copii cuminti ceea ce nici in visele mele cele mai frumoase nu mi-am imaginat.
Si sunt incantata ca s-a incalzit si putem sta afara.
O zi buna sa aveti!
Anuc spune:
Crisspy, frumos foc baiatul tau. Neaparat un fratior sau o surioara mai tarziu
Bleuberry, te invidiez! vreau si eu cu copiii la tara. Noi nu avem tara...decat nist rude mai indepartate si nu e ca 'acasa'...
Sabina, sa stapanesti sanatoasa cercelusii!
Fetelor, sunt superbe marturiile, dar nu trebuie sa fie cruciulite? Eu eram setata pe cruciulite...Poate ma reorientez si eu..
Selene, mi-ai dat de lucru...azi aveam de gand sa fac ordine in dulapul Ioanei...acu' o sa iau la rand zecile de pagini cu hainute...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
tuchi123 spune:
Buna dimineata tuturor mamicilor
Fetelor, eu inafara invitatiilor de botez nu m-am ocupat de nimic si mai este relativ putin pana atunci, parca sunt pe alta lume, arat ca naiba grasa si cu parul lung fara nici o forma, am o burta de parca sunt in 5 luni, nu este normal, nu mai slbesc sub nici o forma si nu mananc decat farte slab si destul de putin, sunt cu moralul la pamant din cauza greutatii si a felului in care arat dupa nastere. Orice pun pe mine arata ingrozitor si cat de mult vreau sa ma ingrijesc nu are nici un farmec
Am ramas cu multe Kg in plus, respectiv 12
Ajutorrr!
Bogdan GabrielDoamne ajuta
crisspy spune:
Neta fetele,
Ce bine sa dormi fara griji....
Anuc mersi de compliment, as mai face o surioara pt Razvanica da' tre' sa mai astept din cauza cezarienei.
Tuchi eu zic sa nu-ti mai faci atatea probleme. Si eu am botezul in scurt timp si nu am facut decat invitatiile. Iar in ceea ce priveste greutatea, si eu mai am vreo 13kg in plus pe care tre' sa le dau jos caci singurele hainute care imi vin sunt cele de gravida din lunile 4-5. Asa ca fruntea sus nu te lasa doborata de chestiile astea.
Eu m-am gandit ca pentru ca nu pot sa ajung la masaj din cauza piciului care imi ocupa tot timpul sa-mi cumpar parafango si sa-mi fac singurica acasa impachetari atunci cand stau cu bebe. Sa vedem daca da rezultate, eu asa sper ca pana la botez, adica in 2 luni, sa mai dau ceva jos de pe mine.
Si acum inmtrebare intrebatoare pt cine are ham: cat i-l tineti in ham pe bebe, ca pe mine nu ma lasa sa plec niciunde fara el si mi-as cumpara unul?
O zi usoara si multi
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
Alina1976 spune:
Neata,
Tuchi, unele persoane dau mai usor altele mai greu, dar in final toate ajung la o greutate apropiata de cea de dinainte...nu trebuie sa-ti faci griji asa mari. In primul rand trebuie sa scapi de starea psihica proasta, pt ca asta este cel mai important impediment. Apoi fa-ti un plan pt a slabi (masaj anticelulitic, miscare zilnica, dieta controlata, centura purtata peste burta tot timpul, ia-ti de la farmacie un gel anti-celulitic, du-te la coafor si fa-ti parul cum vrei, vopseste-te...)si vei iesi din starea asta.
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
tuchi123 spune:
Mai fetelor, am o rugaminte la voi cum fac sa pun si eu poze cu bebe ca nu stiu iar sotul meu, programtor fiind el, nu vea sa-mi arate deoarece nu este de acord cu pozele pe internet, etc.
Multumesc
Bogdan GabrielDoamne ajuta
Alina1976 spune:
Anuc, cred ca faci o mica confuzie.... Marturiile sunt alea de se pun pe masa ca si cadou din partea lui bebe si pe care invitatii il iau acasa la plecare (inainte se puneam bombonele acum s-au inventat tot felul de obiecte care de care mai frumoase). Cruciulitele se pun in piept la biserica (sunt un fel de cocarde de la nunta).
Crisspy, vrei sa spui Sling sau Port-Bebe ...Pai poti sa-l tii cat faci o cumparatura, sau te deplasezi pe jos o perioada...de fapt o sa vezi ca o sa-ti rupa spatele si nu o sa poti tu sa-l tii prea mult ..
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA