Licurici de ianuarie-februarie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Neata,

Tuchi, unele persoane dau mai usor altele mai greu, dar in final toate ajung la o greutate apropiata de cea de dinainte...nu trebuie sa-ti faci griji asa mari. In primul rand trebuie sa scapi de starea psihica proasta, pt ca asta este cel mai important impediment. Apoi fa-ti un plan pt a slabi (masaj anticelulitic, miscare zilnica, dieta controlata, centura purtata peste burta tot timpul, ia-ti de la farmacie un gel anti-celulitic, du-te la coafor si fa-ti parul cum vrei, vopseste-te...)si vei iesi din starea asta.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Draga mea,
Am creme anticelulitice sa-mi pun si-n cap numai ca nu are cine sa-mi facamasaj ca de, costa; coafor...nu este timp pt. si acela costa;la sala am fost de cateva ori la Plaza si am zis ca mor de durere de picioare(am un incaput de cocsartroza) si asta-mi da nite dureri de nu va spun, parca s-a accentuat dupa nastere; la inceput am purtat centura dar medicul m-a interzis deoarece sustinea el ca, muschiul se leneveste si atunci raman cu burta, deci?
Adevarul este ca pt. toate astea tr. bani si nu stau tocmai bine dn punctul asta de vedere, chiar daca sotul este programator si este platit f. bine, eu farmacist in devenire deci bani ioca, ideea este ca ne-am inglodit in datorii si acum nu stim pe unde sa mai scoatem camasa si na ca mai veni si recesiunea peste noi, asta-i viata ne-am intinsmai mult decat trebuia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna dimineata

Citat:
citat din mesajul lui crisspy
Si acum inmtrebare intrebatoare pt cine are ham: cat i-l tineti in ham pe bebe, ca pe mine nu ma lasa sa plec niciunde fara el si mi-as cumpara unul?

crisspy, te referi la sling/port-bebe/wrap, nu?
eu am wrap, ult data cand am scos-o in el afara am purtat-o vreo 2 ore jumatate.

in JP am fost si la coafor cu Florence in wrap.

mi-a luat sora mea un gel anticelulitic, de la Elmiplant-gama cellulight-"Gel anticelulitic pentru drenaj", dupa ce ma masez cu el se inroseste piele, se incalzeste, parca pisca. Dupa 30 de min ma ia asa un pic cu frig. Sper sa aiba efect. http://www.elmiplant.ro/Produse-Pentru-Corp_2_RO/11_Cellulight/Gel-Anticelulitic-Pentru-Drenaj_127.html

dark calatorie placuta!
bee, frumoasa familie sunteti. rochita e superba!
tsuchi, capul sus!
eu, mai aveam vreo 12kg de dat jos cand am plecat din jp, acum 2 sapt jumatate. aici cantarul nu bun, deci nu mai sti. nici eu nu am cu ce sa ma imbrac. rochia si sacoul de l botez au fost de la mama. mi-am promis sa numai amestec glucide cu lipide si sa fac abdomene si alte ex ce se mai pot face in casa. la masaj, cand poate sa aiba mama grija de fata. trb sa o las proaspat alaptata ot ca refuza cu desavarsire biberonul. alina are dreptate, moralul sus e primul pas.

a adormit, incers sa imi fac un dus. tineti-mi pumnii.

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

tuchi123, ori iti faci un cont pe webshots, flickr sau google. ori pui pe contul comun de gmail http://picasaweb.google.ro/home?hl=ro&tab=wq (daca nu merge link-ul intra pe google, logeaza-te cu userul comun ianfeb2009@gmail.com si da clickla fotografii, apoi pe incarca si alegi optiunea album nou)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimi fetelor!

MULTA SANATATE PITICII LUI CAMI!!
Miere e o frumusete Aidan
Bee o splendoare de fetita ai
Crisspy sa fii sanatoasa si frumoasa.
Iuliacris ne bucuram sa auzim de voi Sanatate Carlei
Alina sa poarte sanatoasa fata cercelusii

Va pup fetelor, noi iesim afara!! Sa aveti o zi frumoasa!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Olaaaaaaaaa,tinere mamici!
INGRID,te rog sa nu mai asculti idiotii despre sucuri si diversificari le 2 luni!!Si Miguel al meu e gras ,il alaptez EXCLUSIV de la nastere,marti ,la 2 luni si 4 zile,cantarea 6,400kg,iar pediatra mi-a spus sa continui sa-l alaptez la cerere,fara nici un fel de adaos - apa,ceai,suc.Diversificarea o incepem la 6 luni,pana atunci tzitzi la greu.Copilul creste f bine,deci laptele grozav,da?Te rog ,ignora lumea asta nebuna,ok?Din experienta iti spun ca e perfect asa - cat ai lapte,da-i lu' bebefara nimic adaugat,da?Fetita mea a supt pana la 9 luni si i-am bagat diversificarea la 6 luni...n-am avut nici o treaba cu ea...
BEBELUSI si Miguel fornaie dimineata ,ii pun ser fiziologic,aspir si nu mai are nimic...la el e si de la regurgitatul pe nasuc...
CAMI,te pup si suntem alaturi de tine!Curaj,mamico!

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

TUCHI si eu am burta ca la 5 luni,mai am de dat jos inca 9kg,dar nu ma stresez...stiu ca mai trebuie timp...dupa fi-mea mi-am revenit dupa 1 an si ceva...la fi-miu am slabit imediat pt ca el nu dormea si ma tinea tot timpul in priza - de aia la 3 luni si ceva am ramas si fara lapte...asa ca prefer sa fiu mai grasa,dar sa am lapte pt copil - de slabit e timp...
am uitat - Peltecu mi-a spus sa nu mai port centura ca ,acum ,nu ma mai ajuta cu nimic si ca,oricum burta se retrage cam in 3 luni de la nastere - la mine cu cezariana..

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'Neata fetelor!

Iacata-ne si pe noi la raport!

LA MULTI ANI de Luca de Oanaq and Alexandra de Anculet

Zi insorita... iesim mai incolo afara. Ieri am fost cu bebe in vizita la niste prieteni, si am stat vreo 3 ore, bebe a fost foaaarte cuminte dragul de el, iar cand am ajuns acasa a papat hap-hap repede si la nani... pana la 5 dimineata... apoi din nou pana la 8 fara ceva cand l-am luat langa mine... si "trezitul final" amandoi la 10. Boierie, nu alta!

Cum se simte licuriciul lui Cami? Sper ca e mai bine puiuta Cami, va pup pe amandoua

Tuchi, eu am ramas cu destule kilograme, 5-6 pana la greutatea de dinainte de sarcina... si apoi inca vreo 5 pana la cat as vrea eu, dar nu ma agit prea tare ca tot nu-mi foloseste sa ma deprim. Aici se spune ca dureaza 9 luni sa faci un bebe si inca 9 sa revii la forma initiala. Alaptezi? Daca da, mananca sanatos, putin si des, renunta la dulciuri sau mananca cat mai putin din ele, iesi cu caruciorul cat de mult poti, un pic de gimnastica in casa si o sa vezi ca se duc si kilele. Eu asa fac si "pierd" cam 1/2 kil pe saptamana, ceea ce aici se considera ideal (ca se duce si nu "revine")... si lapte am cat cuprinde. Ira a pus pe mailul comun "file-urile Montignac", poate reusesti sa te tii de dieta aceea, e plina de bun-simt. Nici eu nu am ajuns la coafor, tot zic ca ma duc sa ma tund si tot nu ajung... pe mine ma vopseste de ani de zile consortu' - poate ai si tu o amica ce poate sa te ajute. Hainele... pai da-le-ncolo de haine, eu cand nu-s multumita cum imi vin hainele pe mine ma bag la cutia cu accesorii, de obicei gasesc acolo "ceva" ce nu am folosit mai demult si cu care pot "rupe gura targului"... sau trisez si apelez la prietenele bune si controbai prin cutiile lor Hai iubita, capul sus ca esti mamica de bebe superb... iar kilele lu' peste se vor duce si ele, iar banii se vor face, noi sa fim sanatoase si licuricii nostri cu noi... restul e pe locul 2-3-100 .

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Alina, sa ma tii la curent, sa-mi spui ce si cum. Problema este ca eu am ditamai lista, dar bani, ioc. Plus ca am de luat si ceva hainute cadou pentru sotia verisorului meu, dar nu mai stiu cand are DPN-ul, tre' s-o intreb, va naste baietel. Asa ca, va trebui sa mai astept, din pacate. Sper ca nu mult.

anca_, da, pretul este trecut in denumirea hainutelor, care insoteste fiecare poza.

tuchi, draga mea, de bine ce ajunsesem la 75 de kg, greutatea inainte de nastere, acum am 80+, din cate stiu, deci am pus la loc.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

IRINA, sa-i transmiti lui cami multa sanatate de la noi, pentru pitica ei!

Io am patit o faza soada, de fapt, doua:

1. Are Daria un body mai elegant, asa, cica de 3 - 6 luni. Cum am ramas fara hainute curate, ca le-a tot pisat, i l-am dat pe ala. Surpriza! Ii e mic!!! Unul pe care scrie 6 - 9 luni, tot asa, mai elegant, ii este bun acum!

2. Ziceam ca ies cu ea la plimbare, e soare si frumos, pana sa ma spal eu, ea a adormit...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

'Neata fetelor!

Iacata-ne si pe noi la raport!

LA MULTI ANI de Luca de Oanaq and Alexandra de Anculet

Zi insorita... iesim mai incolo afara. Ieri am fost cu bebe in vizita la niste prieteni, si am stat vreo 3 ore, bebe a fost foaaarte cuminte dragul de el, iar cand am ajuns acasa a papat hap-hap repede si la nani... pana la 5 dimineata... apoi din nou pana la 8 fara ceva cand l-am luat langa mine... si "trezitul final" amandoi la 10. Boierie, nu alta!

Cum se simte licuriciul lui Cami? Sper ca e mai bine puiuta Cami, va pup pe amandoua

Tuchi, eu am ramas cu destule kilograme, 5-6 pana la greutatea de dinainte de sarcina... si apoi inca vreo 5 pana la cat as vrea eu, dar nu ma agit prea tare ca tot nu-mi foloseste sa ma deprim. Aici se spune ca dureaza 9 luni sa faci un bebe si inca 9 sa revii la forma initiala. Alaptezi? Daca da, mananca sanatos, putin si des, renunta la dulciuri sau mananca cat mai putin din ele, iesi cu caruciorul cat de mult poti, un pic de gimnastica in casa si o sa vezi ca se duc si kilele. Eu asa fac si "pierd" cam 1/2 kil pe saptamana, ceea ce aici se considera ideal (ca se duce si nu "revine")... si lapte am cat cuprinde. Ira a pus pe mailul comun "file-urile Montignac", poate reusesti sa te tii de dieta aceea, e plina de bun-simt. Nici eu nu am ajuns la coafor, tot zic ca ma duc sa ma tund si tot nu ajung... pe mine ma vopseste de ani de zile consortu' - poate ai si tu o amica ce poate sa te ajute. Hainele... pai da-le-ncolo de haine, eu cand nu-s multumita cum imi vin hainele pe mine ma bag la cutia cu accesorii, de obicei gasesc acolo "ceva" ce nu am folosit mai demult si cu care pot "rupe gura targului"... sau trisez si apelez la prietenele bune si controbai prin cutiile lor Hai iubita, capul sus ca esti mamica de bebe superb... iar kilele lu' peste se vor duce si ele, iar banii se vor face, noi sa fim sanatoase si licuricii nostri cu noi... restul e pe locul 2-3-100 .

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Draga mea, multumesc mult pt. incurajare dar sincer nu stiu ce sa ma fac, bebele are peste 2 zile 3 luni si eu arat ca naiba, alaptez sigur si ies si afara cu caruciorul cand ne permite vremea.
Iacata ce pap eu: dimineata beau apa plata apoi cafea, pe la 11-12 AM pap cereale cu lapte si banana cu lapte, la pranz dica 5-6 PM peste slab la cuptor fara ulei si altele si eu stiu ori spanac, or legume fierte i rar ciorbite, supite, paine prjit 2-3 felii atat si cu toate astea stau pe loc de 3-4 aptamani, adica 77Kg la 1,70m ei, ce zici?
Multumesc mult.
Bogdan GabrielDoamne ajuta

Mergi la inceput