Licurici de ianuarie-februarie 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
DarkBendis spune:
Buna ziua la toata lumea
Ofofofof, ce trista sunt sa aflu ca puiuta mica a lui Cami e bolnavioara! Sa se faca bine repede-repede, sufletelul mic! Ii uram sanatate multa iar parintilor, multa putere sa o ajute sa treaca cu bine peste situatia asta neplacuta
LA MULTI ANI Ariannei lui Fyl-Lily!
Ingrid , tine-te tare pe baricade cu diversificarea la varsta asta Lapticul e ceea ce trebuie la bebe acum, nu suc din ala sau din alalalt, ciorba sau biscuiti cu mar
Miere, Falconeti al vostru e un scump si un frumos Ce vreme faina aveti... la noi e primavara da' nu e tare cald si bate vantul destul de tare, ca-n Scotia, deh...
Cristi, asa-i, ai muri de ras da'-i de plans! Tot ce poti face e ori sa explici mamicilor din parc ce fac gresit si garantat va iesi cu scandal si nervi, ori sa zambesti frumos, sa dai din cap si sa mergi mai departe... iar data viitoare sa eviti grupul respectiv.
Bebelusi, ma omoara faza cu "doua caciuli"... imi aduc aminte cand, cu cativa ani in urma, mergeam vara (iulie-august) la tara la niste prieteni si aveau vecinii lor un bebe de maximum un an... si era saracul incotosmanat cu pulovar, izmanute, pantaloni si bluza de trening, caciula din aia care se leaga sub barbie si caciula cu pompon deasupra... si- tineau pe saracul copil in carucior... rosu-rosu la fata si transpirat... iar ei urlau la cine intra/iesea din camera sa inchida usa, ca se face curent si face copilu' pneumonie
Flowerbee, frumoasa foc Alexia... zic si io ca Irina... vreau si o fetita (hainute pentru ea deja avem he-he )Rochita e tare delicata, imi place
Irina, si noi abia asteptam, am un pic de emotii pentru drum (totusi sunt vreo 6-7 ore de condus pana la Londra + pauze la fiecare 2 ore sa il scot pe bebe din carseat cate un pic)... deja am inceput cu lista ce luam, ce punem cu noi ... noroc ca e mare masina si duce Foarte bine aleasa poza cu tinerii informaticieni
Anculet, felicitari ca ati scapat de colici
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Ciufik spune:
Sanatate multa Antoniei! Fii tare Cami!
mamicilor sarbatorite azi:
Crisspy!
truth!
Sarbatoritii de azi:
Arianna Timeea de Fil-lily!
IrinaC - f frumos costumasul si printul, asemenea.
Miere - ce mare e Aidan!
Naty - sunteti ok?
DarkBendis spune:
Crisspy!!
Truth!!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
Sanatate multa Antoniei!Cami, un gand bun pt voi!
Multumim de aprecieri, Irina asa este, lui Aidan i-a crescut par nou:)), e asa de haios, ii sta tepos, ridicat in sus.
La noi ieri a fost foarte frumos, cam 25-27 de grade, dar din pacate f f umed (asa e caldura aici, umeda, de ti se lipesc toate hainele de piele). Azi ploua:((.
De obicei ne plimbam prin campusul universitar, care este imens si f f verde, plin de copaci si cladiri frumoase. Apoi mai avem un lac plin de aligatori (care de fapt sunt prin orice balta mai mare de 10 metri patrati) si mergem si ne uitam la aligatori si broaste testoase, mai mergem la gradina botanica sau in zona veche a orasului unde este plin de case frumoase. Avem noroc ca orasul este plin de verdeata, de sus, din avion nici nu se vad casele din cauza copacilor.
Ciufik, ai dreptate, e marisor, foarte lung...cred ca o sa trecem la scaunul de masina convertibil (e adaptat si pt 0-6 luni), deja sta foarte inghesuit in scoica. Ii place la nebunie cand ii leg curelele alea de la scaun, stie ca atunci plecam la plimbare:)) I-am facut proba intr-o zi, sa vad cum sta in scaunul convertibil, in casa si era asa de vesel! Cand a vazut ca de fapt nu plecam nicaieri a inceput sa planga:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Anuc spune:
Offffff! Cami, multa sanatate piticutei! Groaznic! Eu nu inteleg frate, cum sa internezi copii asa de mici, care clar au nevoie de mama si sa le tii pe mame 5-7 zile pe scaun sau in picioare. Este incredibil..dar nu vreau sa mai amintesc de sistemul nostru sanitar...ca iar facem dicutii inutile..imi exprim doar uimirea.
Irina, cum sa nu mai putem vota? Eu il astept pe barbatimiu acasa si votez de pe telefonul lui.
Ingrid, parerea mea de necunoscatoare e ca tocmai daca bebe e mancacios si dolofan sa continui cu lapte exclusiv. Daca incepi asa devreme diversificarea, fiind mancacios va lua si mai mult in greutate. repet, e strict parerea mea, iar eu nu ma pricep.
Miere, Aidan e superb! Are o moaca de barbatel de-ti vine sa-l mananci.
Bee, Alexia e frumoasa foc, foc! Iar rochita e chiar superba. E simpla si distinsa cum imi place mie.
De abia astept sa le iau si eu la copii lucrusoare pentru botez.
Dark, ai fost mortala cu caciula cu pampon. am perfect in fata ochilor imaginea. Erau hidoase. Adica inca sunt, ca mai vad si eu pe ici, pe colo...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
miereamara spune:
Aidan www.flickr.com/photos/14984866@N07/3403723725/in/photostream/" target="_blank">2.5 luni vs Aidan www.flickr.com/photos/14984866@N07/3404534250/in/photostream/" target="_blank">3 saptamani
miereamara spune:
Anculet mie mi se pare destul de mult 170 de ml la 2 luni. Depinde si cate kg are copilul pt ca necesarul caloric se calculeaza si in functie de greutate.
Parca 150 ml/kg. Nu stiu exact sa iti calculez, aici avem alte unitati de masura, dar cred ca aproximat cam atat este. Noua ni s-a spus sa nu depasim 960 de ml de formula pe zi. Cateodata mai depasim, dar incerc sa ma incadrez, nu vreau un copil obez, plus ca el mai si suge de la san cam de doua ori pe zi.
Aidan la 2 luni jumatate mananca 170-180 de ml la o masa (pana acum o saptamana ii dadeam 150), si are cam 5-6 mese. Greutatea nu i-o stiu exact (la doua luni avea 6 kg, acum probabil are 6.5 kg).
flowerbee spune:
Anuc, este groaznic in spitalele de stat, chiar daca unele dintre ele sunt chipurile refacute si cu dotari noi. Nici nu stiu de ce platim asigurari medicale. Pe de alta parte, in ciuda conditiilor materiale dar si umane precare, medicii si asistentele te ajuta, contra cost, dar te ajuta.
Eu am stat 4 nopti in spital si in prima zi, cat bebe a stat la incubator, am stat pe un scaunel. Oricum, nimic nu conteaza, bebe e pe primul loc, nu confortul personal. Cu toate astea, si mama trebuie protejata pt ca daca mama cedeaza, ce mai face bebe?
Din pacate, spitalele private nu sunt dotate pentru situatii de urgenta. Ma refer la neonatologie si pediatrie, asa ca tot la stat trebuie mers. Daca ar exista spitale de pediatrie private cu toate dotarile, cred ca ar fi plin. Este Medlife, dar nu e acelasi lucru.
Cami, ai incredere in Dumnezeu ca bebe va fi bine!
La noi a venit dr si bebe e bine. Sambata facem vaccinul Infanrix hexa iar la 3 luni facem si Prevenarul. Bebe a luat destul de bine in greutate de la externare, cam 300 g.
Miere, ai o mandrete de baiat!
Si eu stiu de la Irina si de la un alt dr ca bebe trebuie sa pape aprox. 100-150 ml pe kg corp.
Irina, Dark, lasa ca faceti voi si fetite iar eu poate mai fac un baietel
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
iuliacris spune:
Salutare fetelor! Eu nu prea apuc sa citesc, nu atat din cauza lui bebe, cat a lui tat-so, care imi acapareaza laptopul in fiecare dupa-amiaza sa se uite la nu stiu ce turneu de tenis. Si-a cumparat pachet cu turneele pentru tot anul, deja ma scoate din sarite.
Noi suntem binisor, azi facem 4 saptamani, suntem mari. Ca urmare, Carla a dormit frumos azi noapte de la 12 la 5 si apoi pana la 9. Acum doarme iar.
Ada, multumim de grija, maine mergem la ortoped si o sa-i faca si ecografie la sold. Da Doamne sa fie mai bine.
Irina, si mie imi place costumasul.
Anca, eu acum cinci ani cand am fost nasica de fetita am luat rochita de JCPenney
http://www4.jcpenney.com/jcp/SearchDepartment.aspx?SearchString=christening+gowns&JSEnabled=&mscssid=&cmResetCat=true&hdnOnGo=false
Au si la babies r us, de acolo am luat costumas pentru baietel anul trecut.
Miere, mare fecior ai, au trecut deja 2.5 luni, wow! Si Carlei incepe sa-i pice parul.
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
eli spune:
cami, multa sanatate fetitei!!!
fetele, caremai e parola de la contul comun de gmail. va rog, un Pm cu parola! multumesc!
miere, frumos foc aidan
irina, vazut okila. votam next week.
O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE