Licurici de ianuarie-februarie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cami multa sanatate va dorim, ufff

Fetelor si noua ne curg mucisori cam rau. Adica dimineata ne trezim fonfaind rau. Are legatura cu raceala???Sa ma sperii??

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Bebelusi, si noi mai fornaim dar cred ca e de la aerul prea uscat. Ba mai si tusim si, ca si Irina, ma ia frica. Cica de la excesul de saliva.

Vezi si tu cum sunt mucisorii, vezi culoarea. Oricum, curata-i bine nasucul si vezi de febra. Hai ca nu raceste Vladut!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Din pacate Cami m-a sunat sa-mi zica k am avut dreptate...nu-mi pare deloc binecea mica are pneumonie si i-a retinut la reanimare.Insa conditiile sunt aiurea, mama ar tbui sa stea pe scaun mereu, nu are pat si Cami a inchis la un mom dat , pesemne ca a venit cineva.

SA-i tinem pumnii , eu stiu cat ii e de greu.Offff

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

MULTA SANATATE PITICII LUI CAMI

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

De la ce naia sa fi facut pneumonie asa micuta???
Bee mucisorii sunt albi albi

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

de la un virus mama , Bebelusi!Asta este, e probabil pneumonie intersitiala , nu bronhopneumonie cum imi zisa Cami ca asta nu prea cred, ar fi prea naspa.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bleuberry spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976
[
Blueberry, daca as putea as scoate-o eu singura acum pe loc. NU o mai suport. Am vb cu Dr la tel azi si mi-a zis pt a mia oara..."dupa anestezie NU alaptezi 24 ore!! Nu exista alt fel de anestezic...toate sunt la fel si eu nu scot masele de minte pe viu." Crezi ca eu nu ma duceam de o suta de ori pana acum...
Botezuri nu pot face oricand!! Nu exista interdictii la botez...eu nu am mai auzit asa ceva...pai au facut fetele si in Post...dar dupa..
Si eu tot pe 25 Aprilie am botezul si dupa cum se vede treaba suntem multe in aceeasi zi. Eu zic sa mai intrebi si la alta biserica...ca ce ti-e si cu preotii astia...

Alina eu stiu ca articaina,denumirea comerciala Ubistezin ,se metabolizeaza in 4 ore si se elimina in 12 ore.Pentru siguranta tocmai am intrebat cativa colegi si mi-au spus acelasi lucru.Deci beneficiul si ptr tine si ptr bebe este sa faci anestezie si sa iti rezolvi problema.Primul lapte il arunci si apoi o poti alapta pe micuta.
La biserica Sf.Ilie vis-a-vis de patriarhie vrea nasa sa boteze si chiar ne-a aratat in registru, doamna de acolo ca era doar un botez cu avizul episcopului.Asta este, tinand cont ca il facem in familie am stabilit data de 2 mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Of!Cami! Ce pacat sa auzim iar ca un bebe de la noi sufera. Ti se rupe inima cand ii vezi atat de mici si necajiti! Al meu cand nu-i convine ceva, de exemplu nu sunt prompta cu titi si plange putin dupa ce il pun la titi ia o fata asa de trista si tacuta si linistita, nici nu mai misca si are o niste ochisori atat de tristi ca mi se rupe inima. Dar cand sunt bolnaviori! DD dai sa nu mai fie nici unul bolnavior si sa se faca repede bine bb de Cami!Daiopri, ai grija cu sanul!Sa stiti ca si mie, cand am fost la pediatra si a auzit ca bebe are 6 kg la 2 luni (a zis ca bebe trebuia sa aibe atat la 4 luni), mi-a zis ca nu-i nimic totusi, ca slabeste el la diversificare si ca de la 2 luni sa-i dau suc de morcovi si mere si la 4 luni sa-i dau supa strecurata si mere rase cu biscuiti???!!! Dar eu nu cred! O sa-i dau lapte cat pot de mult, desi nu stiu daca o sa am atat pana atunci, dar, ma rog, o sa incerc. Sper sa rezist cu nervii ca sa le fac fata la pediatra, med de fam, mama, soacra si toate colegele de serviciu. Ca pana la urma te intrebi daca nu te incapatanezi tu si au ele dreptate, ca prea sunt multe. Pana si sotul se uita lung si nu zice nimic.... El tine cu mine intotdeauna, dar parca prea sunt toti impotriva alaptatului exclusiv in jur. Sper sa ma tin tare pe pozitie. Am hotarat sa zic ca ei, adica sa zic ca l-am diversificat si ca-i dau si aia si aia, ce zic ei si sa fac ca mine, ca sa ma lase in pace cu sucurile lor. Parca toti sunt impotriva naturii. Animalutele nu fac sucuri la storcator pt puii lor si nu au atat nevie de medici ca oamenii! Unii prea-s tampiti cu ”civilizatia si inteligenta” lor uitand ca de fapt natura e singura perfecta si ea e cea care le-a pus copilul in brate. Ca ei nu puteau si nu stiau sa-l faca, decat poate de lemn ca Gepeto!
Hai ca ma abtin, ca altfel nu mai termin cam ma declansez pe subiectul oameni vs natura. (ca omul e prea destept sa mai considere ca face parte din natura - el e ”stiinta” )Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

of nu-mi place deloc cand aud de necazuri!
Doamne ai grija de Cami si da-i putere!!!
Ai grija si de fetita ei, sa se faca bine repede si sa nu fie chiar asa grav!!!
ne rugam pentru sanatatea ei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Buna fetelor

Revin dupa ceva vreme,pt ca mi se stricase calcu,dar l-am reparat.Noi suntem bine,crestem in continuare,noaptea dormim 6 ore legate,colicii nu ne mai prea supara.
Acum revin cu o intrebare obsedanta :doar soacra-mea si fi-su (adik sotul meu) ma bat la cap ca ii dau Alexandrei mult lapte praf,dar ea chiar ii mananca fara sa clipeasca:170 ml la o masa,si are 5 mese in 24 h,la doar 2 luni.....e mult e putin?!?
Deci cine isi hraneste bebelul doar cu lapte praf,cati ml ii dati?

[fetele 2 in 1

[Alexandra Maria

Mergi la inceput