Licurici de ianuarie-februarie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Vaiii am vazut poze de copii pe care i-as lua pe toti acasa.

Bee fetita ta e superba!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Azi nu am bona, sunt stresata. Deci nu pot sta mult...

Bebelusi, VOTAT! Mortala poza!!

Bee, asa e...de aia nici nu ma stresez prea tare...am si experienta de la Ana care a fost mereu mai micuta...nu are cu cine semana prea mare :-)

Miere, scump foc Aidan!

Ma duc sa vad poze de bebei si rochite de botez

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Neataa!!

Bebelusi, votat Vladutz.

Alina, cu o pipeta nu merge (mi-e frica sa-i dau doua)dar vad ca cu Sab merge

Miere, "falconeti" al tau este SUPERB

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Merci Aalina!

Toti copiii sunt frumosi, nu cred ca am vazut vreunul (cel putin la noi in group) pe care nu imi vina sa il smotocesc de drag.

Azi vine dr la noi acasa si o cantarim pe bebe. Am emotii...Sper sa fie bine. Daca e ok, pana la finalul saptamanii ii facem vaccinurile. Mergem pe Infanrix hexa si inca ceva ce nu imi aduc aminte. Prevenalul il vom face mai tarziu.

Vad ca obiceiurile de botez sunt diferite de la zona la zona. La noi, nasica cumpara un rand de haine bebelinei, lumanarea, prosop, sapun, sticluta cu ulei pt preot si crasma sau panza de mir in care se infasoara copilul dupa botez. Apoi se merge acasa si bebe ar trebui sa doarma iar apoi, a doua zi, se face baita de mir de catre nasica. Se pun in cadita tot felul de flori, banuti, galbenus de ou, zahar, pene etc, fiecare cu o anumita semnificatie. Eu nu stiu daca voi pune ceva in apa, de teama sa nu faca bebe vreo alergie, dar mi-ar placea. Oricum, apa trebuie aruncata la radacina unui pom.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Neata!

Multumesc fetelor care mi-au apreciat progenitura si costumasul din dotare!

Alina felicitari pt Sabi, baga tare ca o faceti miss alta sansa nu aveti!
Eli sotul meu vazand pozele il cauta pe "japonez", adik pe tatic sa-l vaza el in Romanica, deci nu era.Sa va duceti cu bine la tati si sa-l aduceti si pe el cand o putea lasa jobu mai mult
Dark excursie la Londra!!!Vrem si noi!
Miere Falconeti are par NOU!!!ce tare!!!Noi cheliosi si cu pufuletele asta care sta ciufulit asa.F fain Aidan!
Anuc multumim de aprecieri!Cu cat mai tarziu botez cu atat mai bine ca ..botezul e o noua ocazie de viroze , din pacate.Lume multa , agitatie ata este.Cu cat copilul e mai mare cu atat mai rezistent.
Bee ma duc acum sa vaz poze, da io stiu cata fata de faina ai!!!
asa e si aici si in Moldova unde am botezat noi o fetita baita de a 2 zi!

Si noi il avem pe Ochila in concurs, hi hi, va arat poza ca stiu ca nu mai puteti vota (oricum e mai mult de fun asa, ca m-a atacat rau reclama aia)
http://concurs.pampers.ro/profile/31025

si oricum Vladut e chiar funny rau in poza aia!

Vesti proaste la sfarsit:

Cami si fetita se indreapta cu Salvarea la spital, cea mica e racita rau , a vomat de 3 ori ceva galben , eu cred din ce mi-a spus ca sunt muci inghititi.
O sa o mai sun si va tin la curent.La varsta asta asa se intampla.

Doamne ajuta pentru Antonia!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

M-au trecut toti fiorii cand am auzit de Cami si de fetita ei. Sa dea Dumnezeu sa se faca bine repede si sa revina acasa!

Fetelor, sa fim alaturi de ele!

De ati sti cat de mult a contat pentru mine si pentru Alexia sprijinul si gandurile voastre bune! Si pentru Irina si Ochila la fel.

Irina, si Alexia a varsat galben cand am ajuns la spital. Mi s-a spus ca din cauza ca varsase f mult si deja la acel moment varsa din secretiile stomacului sau ceva de genul asta, eram prea naucita sa imi aduc aminte corect.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Cami suntem alaturi de tine cu gandul! Multa putere sa treci peste incercarea asta si sa ajungeti cu bine acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bee e superba rochita, imi place asa mult. Eu sunt asa necajita ca parca nu imi place nimic din ce vad in oras pentru baietei pentru botez. Daca aveti ceva linkuri cu hainute mai deosebite va rog sa ma anuntati. Mi-au placut mult cele de pe siteul dat de Miere...dar din pacate nu sunt in Romania

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Flo e.......divina rochita, e finuta, delicata si chiloteiii...moama!!!
Vreau fetita!!edit:vreau SI o fetita!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Cami, sa va ajute Dumnezeu si sa fie bine. Imi pare asa rau cand aud de bebei bolnaviori...mi se rupe inima ...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput