Pestisori alaturi de Aida si ingerasul Emma (34)
Raspunsuri - Pagina 15
ochi_verzi spune:
'neata catre pranz!
Va
si sa aveti spor in tot ce faceti!
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
elyanne spune:
Nu stiu daca o sa mai am timp sa mai intru pe DC mai tarziu, asa ca va transmitem acum...
Un Paste Fericit!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
marami spune:

SARBATORI FERICITE!!!

Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
crig72 spune:
semnez si eu condica ..dupa mult timp.(ma credeti ca nici pe cea de la scoala nu am mai semnat-o de multe luni?)
Spor la pregatirile pentru Paste!Eu abia ieri am venit din frumoasa Bucovina. timpul nu mi-a permis sa vad prea multe dar concluzia e ca mi-as dori sa revin oricand in acele locuri minunate.Cinci zile m-am conversat cu Mariuca la telefon careia i-a fost tare dor de mine facandu-mi tot felul de declaratii.s-a imbracat prin casa cu hainele mele ca sa-i treaca dorul, mi-a facut multe desene (bineinteles cu inimioare si fluturasi)si multe alte cadouri facute cu manutele ei.
Azi voi vopsi oua impreuna cu Mariuca.are ea kiturile ei speciale
pe cele rosii le-a vopsit mama mea inca de joi.cozonaci merg acum sa cumpar si poate ma intalnesc si cu iepurasul.
Va doresc un Paste fericit si fie ca Lumina Sfanta sa va aduca liniste sufleteasca,iubire ,sanatate si impliniri!
Drum bun celor care plecati de acasa de Paste!
va imbratisez pe toate si va pupacesc de la mic la mare!
Tethys spune:
'Neata sirenelor! Venii si eu cu
-luta! Vad ca inca nu a dat-o nimeni... asa ca, enjoy:
!!!
Spor la treburi in continuare
si sa va aduca
tot ceea ce v-ati pus in plan
!
Daca nu mai intru si maine... nu stiu sigur
... va urez de astazi, la toate:
SARBATORI FERICITE & CRISTOS A INVIAT! 

la toate &
...
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
danuta36 spune:
Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi! PASTE FERICIT!

xandrutza_76 spune:
Buna! Am intrat un pic, sa va doresc mult spor la treaba, toate cele bune si Sarbatori fericite!
ochi_verzi spune:
Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
CRISMIR spune:
HRISTOS A INVIAT!
Sarbatori Pascale minunate va doresc la toti pestisoii!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100