Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(107)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

HAI DIANA!!!
Nastere usoara mamicule, si pui dolofan si sanatos!

Tufete, dar vad ca azi-noapte v-ati facut de cap care mai de care... clatite, sampanie, bere, PEPSI... Nimic nu-mi face mai multa pofta decat un nenorocit de Cola... hmmm...

Noi dam raport cuminte: am dormit ca o valiza in gara, pana dimineata, insa numai dupa ce am dat cu niste tinctura de propolis la o masea nenorocita care de luni de zile ma chinuie. Cum nasc, ma si duc la stomatolog cu ea... Rezultatul propolisului insa este ca m-a lasat durerea, dar mi-a cam ars gingia... Eh, nu conteaza... bine ca nu doare!

Oricum, chiar si dupa o noapte bine dormita, cand o vad pe Luana cascand , asa ma apuca un somn....

HAI LA MUNCA cu mine, ca de-asta am venit pana aici! O zi buna fetelor!

Simona 38+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

HAI DIANA!!!

Tufete, dar vad ca azi-noapte v-ati facut de cap care mai de care... clatite, sampanie, bere, PEPSI... Nimic nu-mi face mai multa pofta decat un nenorocit de Cola... hmmm...

HAI DIANA!!!
Simona, eu mi-am facut in continuare de cap acasa, pana la 4 nu am putut dormi, acum ma uit in crucis. La 8 mi-a dat trezirea Clau, si am pus-o pe Luana la san langa mine in pat, inca motaiam cu ea la san. La 9 a venit soferul sa-i fac delegatia, si dupa 11, in speranta ca ajunge bona, trebuie sa ajung sa ridic niste aviziere. Numai buna de condus nu sunt asa adormita.

Am sunat-o pe Gigelica, am primit mms cu Victor, am pus la pagina ei,
Victor de Gigelica I-am trasmis mesajele de la voi, si ea va pupa si ii e dor de voi. Sper sa ii dea drumul curand acasa, se simte bine, si Victor este un papacios, a venit si lapticul.
Va pupic si intru mai tarziu sper.

Diana, ma gandesc la tine!

Monica sotie si mama fericita

Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22
Alina.n vad ca vrei sa mi-o iei inainte, ai?

Incerc incerc,poate reusesc

37+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

gata fetelor, am pregatit bagajul, am pregatit nervisorii, sper sa ma tin bine si maine. abia astept sa-mi vad mutunelul; cred ca oricum il vedem maine, ca am contractii destul de urate, le-am calmat putinel cu nospa si scobutil, deci sunt convinsa ca maine iesea oricum- asa vrea el, sa fie mai deosebit- nascut pe 1 aprilie.
multumesc de incurajarile de azi si va transmit vestile maine, cum ajung la telefon. pupici multi, abia astept sa ne "revedem" si sa-mi vad agitatele din urma

diana 38+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Hai Dyana ,hai Dyana!!!Nastere usoara!!!

37+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Mai fetele dar ce a-ti facut? Nu mi-ati lasat si mie nici un strop de bere?????Ati baut voi tot si v-ati matolit iar acum dooooooormiti!!! Si eu nu am cu cine sa ma conversez

Fetelor v-ati cam chefuit aseara , hm si eu am lipsit de la party . A mai ramas vreo clatita ca sa va iert

37+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:

HAI DIANA!!!

HAI DIANA!!!
Simona, eu mi-am facut in continuare de cap acasa, pana la 4 nu am putut dormi, acum ma uit in crucis. La 8 mi-a dat trezirea Clau, si am pus-o pe Luana la san langa mine in pat, inca motaiam cu ea la san. La 9 a venit soferul sa-i fac delegatia, si dupa 11, in speranta ca ajunge bona, trebuie sa ajung sa ridic niste aviziere. Numai buna de condus nu sunt asa adormita.

Am sunat-o pe Gigelica, am primit mms cu Victor, am pus la pagina ei,
Victor de Gigelica I-am trasmis mesajele de la voi, si ea va pupa si ii e dor de voi. Sper sa ii dea drumul curand acasa, se simte bine, si Victor este un papacios, a venit si lapticul.
Va pupic si intru mai tarziu sper.

Diana, ma gandesc la tine!

Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon

Oooofffff... Gigelica, ce pitonas frumos aveai tu acolo ascuns!

Monica mama, ia ai tu grija, mai ales la condus! Cum sa stai treaza pana la 4?!?! Iti cam trebuie o bataita si-o cafea. Si cum cafea nu-i prea recomandat... ia d-aci o bataita!
Serios acum: ai mare grija azi in oras la volan!

Simona 38+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Neatza fetele. E o zi absolut najpa in bucuresti aziSau asa ma simt eu? Mi-e somn, mi-e si in ac timp mi-e si foame.
Magarusul parca a luat-o razna de cateva zile. Am impresia ca face tumbe. Cred ca incearca sa se intoarca si el da unde? Ca loc nu mai are.
Am o intrebare pt fetele care au facut cezariana: mia spus medicul sa vin sa ma internez dimineata pe 7 pt analize si monitorizari si ca pe 8 ar fi cazul sa facem cezariana. Nush de ce dar am impresia ca m-a chemat pe 7 sa facem cezariana defapt dar n-a vrut sa ma sperie din prima...Voi v-ati internat asa cu o zi inainte numa pt cateva analize care puteau fi facute si la clinica?

38+ Damian Codrut Andrei
AMR 7 zile

Si eu cred ca pe 8 iti face, ii trebe 1 zi pt rezultate.
Incearca sa-ti revii ,fa ceva bun de papa poate poate,azi e 1 si sigur nu nasti mai e 1 sapt te pup

37+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Ce fruumoooos!!!! Va cam place sa sarbatoriti Acum o puteti face in fiecare saptamana

S-a terminat si sedinta mea de infrumusetare...de fapt ca sa fiu frumoasa ar cam trebui sa dorm la ora asta

Se pare ca si petrecerea s-a terminat. Au mai ramas clatite? Ca tare as mai manca una Nu uitati ca mia sunt si gravidute pe aici

Olga 36+ David

ai dreptate, olishka, sintem cam cheflii da tu ce statusi atita la tras de frumuseti? creca nu mai prinsesi clatite... sau da?

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:

HAI LA MUNCA cu mine, ca de-asta am venit pana aici! O zi buna fetelor!

SimonaMami da tu cum mai rezisti sa mergi la munca, stai si tu acasica acum, pai se poate

37+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui shasa

MONIIIIIIICA! Yuhuuuu!

Deci toata lumea doarme.......cred ca ar trebui sa ma retrag si eu.....

FlorinTeodorBB3 - Petru - 38+

Eu te bazaiam pe mess.
Somn usor! Ma duc si eu langa Clau, poate asa imi inspira somnul. Langa Luana nu pot dormi de frica sa nu patesca ceva daca doarme cu mine.

fetelor, voi chiar nu aveati somn pe la doua dimi?! :D Tre sa va dau io niste portii atunci, ca mie nu prea mi-ajunge

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput