Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(107)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Asa-i SIMONA este tare curajoasa! MONICA fa tu cap. nou ca ajungem la pagina 22 in curand

FlorinTeodorBB3 - Petru - 38+

10 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Am niste intrebari pt. fetele cu bebe mic:
1. Dupa ce i-a cazut buricutzul, l-ati mai dat cu ceva in zona?
2. Mie mi-au spus sa-i dau papa DUPA ce-l schimb dar nu reusesc pt ca e flamind tare cind se trezeste si plinge. Voi cum procedati.
3. Cum arata lohiile si la cit timp dupa nastere se "instaleaza"? Eu inca singerez. E normal?
4. De la cite zile/saptamini ati folosit batista bebelusului sau pompita pt. nas?
5. Baita cind ii faceti? Seara? Inainte sau dupa papa?

Multumesc frumos.

Ina, iti raspund si eu la intrebari:
1. Dupa ce i-a cazut buricul i-am mai dat cateva zile cu spirt si banocin si am protejat zona cu o fasa sterila sa nu se frece de pampers
2. Eu o schimb inainte de papa, dar mai nou si mai ales noatpea o schimb un alaptat da, unul nu. Asta daca face numai pisu, ceea ce la noi nu e o problema, ca suntem constipate. A mea tipa oricum la schimbat, asa ca mai bine o chinui inainte, ca apoi vine recompensa
3. Mie mi-a curs sange pur si simplu ca la ciclu. In primele zile am avut si cateva cheaguri razlete, dar atat. Sangerarea s-a oprit tarziu, dupa vreo 4 saptamani jumate
4. Am folosit-o din primele zile, seara, la toaleta de dupa baita. Uneoir scoatem, alteori nu, dar mai bine asa decat sa nu poata respira, ca nu imi dau seama daca are nasucul infundat sau nu
5. Noi facem baita teoretic intre 20.00 si 20.30 (practic mai ajungem cu ea si aproape de 9), dupa baita ne toaletam (ochisorii ii stergem cu comprese cu ser fiziologic, urechile cu betisoare de bebei, gurita cu compresa cu bicarbonat de sodiu - sfatul pediatrei si nasucul cu baitsta), apoi masaj, papa si la somnic

Sper ca te-am ajutat

Gina mami de bebe titi Ian Alexandru

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mami de Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Spuneam ceva de pagina 22

Parca am logoree la tastat. Gata ma retrag si intru mai tarziu!

10 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

CAPITOL NOU

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

SABY daca s-au oprit contractiile regulate nu ai de ce sa iti faci griji. Eu cred ca ai intepaturile alea fiindca se angajeaza berbecutul pe traseu si impinge ca vrea afara. Daca sunt doar intepaturile fara pierderide dop sau alte semne, mai mult ca sigur ca nu-i de nascut dar nici foarte departe nu esti. Desigur asta este doar parerea mea. Cel mai bine te conversezi cu dr. tau!

10 ZILE PANA LA DPN

Multumesc mult , nu am pierderi de dop si nici burtica nu s-a lasat, dar am inteles ca la prima sarcina nu e obligatoriu sa se lase dinainte se poate intampla si o data cu inceperea travaliului.
Pe mine doctorul m-a chemat miercurea viitoare la control si mi-a spus ca daca e de iesit o sa o facem joi a doua zi cand e de garda, ca cica s-ar vedea daca e pregatit sa iasa, deci mai avem cam o sapt.
Pup

Sabina 38+ mamica de Maia Andreea

Mergi la inceput