Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(107)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Neata!!
HAI SIMONA
HAI CATIV
Fetele ajutati-ma va rooog, de 2 zile cand se misca bebelina si asta mai ales seara ma doare foarte tare jos, practic ma inteapa foarte rau pana la iesire iar aseara a fost cel mai rau. Am si contractii dar din astea eu oricum am din sapt 17 numai ca nu stiu daca sunt din alea "adevarate". Aseara era cat pe ce sa ma duc la spital pt ca mi se intarea burtica la 8 min si ma intepa pana jos.
Pup !!!

Sabina 38+ mamica de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

SIMONA

Ia sa vedem ce a iesit.....

FlorinTeodorBB3 - Petru - 38+

10 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

CATIV

10 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

valeu shasa, lysbeth, ce ne facem? ca mai avem de asteptat o groaza de timp inainte sa putem bea niste pahare pline ce probleme existentiale avem noi in dimineata asta

Mie mi-a adus o prietena pompita de sin, dar m-am gindit ca degeaba o iau, nu pot sa ii fac lui BB 3-4 mese de lapte de-al meu luat la bib, mi-e teama ca apoi nu mai vrea sin, mai ales daca inca am vreun damf de circiuma

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Mesaj SIMONA MAMI:

"CONTRACTII LA 3 MINUTE. ZAMBESC, DECI EXIST!"

10 ZILE PANA LA DPN

tine-te bine, Simona, abia de-acum incolo incepe greul!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

SABY daca s-au oprit contractiile regulate nu ai de ce sa iti faci griji. Eu cred ca ai intepaturile alea fiindca se angajeaza berbecutul pe traseu si impinge ca vrea afara. Daca sunt doar intepaturile fara pierderide dop sau alte semne, mai mult ca sigur ca nu-i de nascut dar nici foarte departe nu esti. Desigur asta este doar parerea mea. Cel mai bine te conversezi cu dr. tau!

10 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Neata!!
HAI SIMONA
HAI CATIV
Fetele ajutati-ma va rooog, de 2 zile cand se misca bebelina si asta mai ales seara ma doare foarte tare jos, practic ma inteapa foarte rau pana la iesire iar aseara a fost cel mai rau. Am si contractii dar din astea eu oricum am din sapt 17 numai ca nu stiu daca sunt din alea "adevarate". Aseara era cat pe ce sa ma duc la spital pt ca mi se intarea burtica la 8 min si ma intepa pana jos.
Pup !!!

Sabina 38+ mamica de Maia Andreea

saby, contractiile "adevarate" nu se opresc daca iei nospa si se accentueaza in timp, adica devin mai dureroase si mai apropiate intervalele dintre ele. Cind ai sa ai contractii "adevarate" ai sa stii, sint mai naspa decit cele de travaliu fals te-am incurajat, nu?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

valeu shasa, lysbeth, ce ne facem? ca mai avem de asteptat o groaza de timp inainte sa putem bea niste pahare pline ce probleme existentiale avem noi in dimineata asta

Mie mi-a adus o prietena pompita de sin, dar m-am gindit ca degeaba o iau, nu pot sa ii fac lui BB 3-4 mese de lapte de-al meu luat la bib, mi-e teama ca apoi nu mai vrea sin, mai ales daca inca am vreun damf de circiuma

Toulouse, la ville rose

Din experientele trecute eu stiu ca mai am de asteptat...desi la Teo intarcandu-l la 2 saptamani as fi putut sa o fac lata mai repede...nu mi-a ars de asa cevaeram prea daramata ca l-am intarcat.
Deci oricum am dat-o tot am avut de asteptat

10 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

VAAAAAAI dar ce majorete de incurajare am invatat sa fac!
Sa ma pup singuricaca ce modesta mai sunt.....

Fetele nu faceti capitol nou....ca eu habar nu am!

10 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Tocmai ce am vorbit cu Simona, si radea Este asa de optiomista, mi-a placut la nebunie atitudinea ei. Nici macar un au nu zicea la contractii, si a avut cateva in timp ce am sunat-o. La ultimul control avea 4 cm dilatatie, dar colul nu era sters si a primit occitocina. Doamne ajuta!

Deschid capitol nou? Mai deschide cineva? Sa nu ne suprapunem iar.

Monica sotie si mama fericita

Mergi la inceput