Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(107)
Raspunsuri - Pagina 2
Dodo-pui spune:
dyana27 eu daca tot n-am som scot o pentru maine.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ayla21 spune:
Hai Diana!
Bafta maine, si Doamne ajuta!
Gaza22, multumesc!
Tufetele, care mai are energie si pt puiul meu cel mare, ca nu reusesc sa-l pun la nani fara tati lui. Cred ca adorm inaintea lui.
M-am ingrasat 1 kg dar la cat mamanc, nu ma mir.
Monica sotie si mama fericita
Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka HAI Dyana - de incurajare Olga 36+ David |
Olishka, ramanem noi la party? O asteptam pe Shasa, sau desfacem sampania?
Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon
novus spune:
Sampanie vin si eu !!!
Eu aduc clatite , ca a facut tati !!!
HAI DYANA !!!!!!!!!
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
Ayla21 spune:
Nikoleta tu ai pagina personalizata deja, doar daca nu iti place. Mai trebuie doar sa incarci pozele cu zambaretul tau.
Ma pun la somnic, pana reusesc. Fara Alex, singura, ma simt ca un copil caruia ii e frica de intuneric. Daca imi sare somnul, noapte alba fac, mai ales de grija lui, si de gandul ca nu-i cu mine.
Va pup si, probabil revin peste vreo 2 ore macar sa vad daca ati stins lumina.
simina_kin spune:
Pentru cine cauta www.bizoo.ro/produse/scaune-balansoar/start-0/10/" target="_blank">BALANSOARE..
reeditez: si www.1001case.ro/Amenajari_Mese_si_scaune_Balansoarec347.html" target="_blank">AICI
7+
Mariana
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Olishka, ramanem noi la party? O asteptam pe Shasa, sau desfacem sampania? Monica sotie si mama fericita Luana, I love You so much my tiny Princess Claudiu, You grew in my heart Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon |
Ma bag si eu la party, dar cam in jumatate de ora, caci acum avem program de infrumusetare
Olga 36+ David
simina_kin spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Ma bag si eu la party, dar cam in jumatate de ora, caci acum avem program de infrumusetare Olga 36+ David |
Daca aveti ceva de mancare sau rontait...orice...ma bag si eu...si niste bere
7+
Mariana
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adee ciao tufete am ajuns si noi ieri acasa si incercam sa ne obisnuim cu dormitul in patut, ca nu prea ne place felicitari noilor mamicute care au mai aparut.o sa incerc sa recuperez cu cititul zilele urmatoare. va pupam am pus poze cu noi pe picassa Ariana - 1 saptamana poze |
bine revenisi
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose