Experimente in bucatarie - nu gluten/ faina grau

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina

Depinde ce folosesti in frangipane: de migdale, de fistic, de alune de padure, etc.
Mie personal nu imi place. In general nu imi plac deserturile seci.

Azi dimineata am avut la MD, praji cu piure de sfecla rosie, si cu faina de mei si amaranth, cu cacao naturala si ciocolata neagra, unsa cu unt de caju si dulceata de zmeura.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/


Corectez, aluatul de tarta este cu malai si faina de orez. Iar frangipane cu migdale. Are caise peste, imi inchipui ca ajuta la uscaciune, sau nu? Uscat il mai mananc, gretos/gras mai greu, de aia ma intrebam.

Suna bine prajiturica ta, dar cum se simte sfecla?

La tzara americana (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flores1985 spune:

Pentru ca am vorbit de faina fara gluten si alte lucruri sanatoase pentru copii si adulti , am descoperit un magazin deschis de vreo 2 saptamani, visavis de Piata 1 Mai in Bucuresti , pe str. Maica Alexandra nr.4 ,Magazinul Ospaturi si Rasfaturi, cu o atmosfera superba si cu alimente de foarte buna calitate , cele mai multe din ele bio sau eco, inclusiv sucuri naturale fara zahar. Au acolo tot felul de fainuri, musli ,paste din faina spelta, integrale, etc. Personalul este foarte documentat si extrem de prietenos, cu multe idei despre alimentatia sanatoasa. Iti pot oferi idei despre retete, condimente, etc.
Merita sa incercati.M-am dus crezand ca este un alt magazin de fite, cu produse scumpe, dar preturile sunt moderate, iar atmosfera din magazin este chiar una din poveste cu imagini din Bucurestiul vechi.
este deschis recent dar si-au facut deja un nume foarte bun si este foarte frecventat de cei care vor sa manince sanatos .
Sa nu uitati sa intrebati de pastele proaspete si branzeturile de capra, sau chiar de dulciurile de la Bucuria Chisinau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Desi e un subiect mai vechi, cred ca trebuie readus in atentie pentru ca e de actualitate. va propun si eu o reteta la subiect si asteptam si altele...
http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/chec_de_albuse_cu_fructe_uscate_si_faina_de_orez_fara_glut-7841/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Arata frumos checul, Elena (cel din stanga aduce ca aspect cu stollenul german), multumesc de reteta. Ma incanta ca pot folosi la el albusurile atunci cand am prea multe ramase.

La tzara americana (poze)


"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)

Mergi la inceput