Mamici si gravidute de Constanta (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Isidora multumesc mult.Gasesc asa ceva in farmacii sau in plafar?Teodora e un copil foarte linistit dar de cateva zile nu mai are stare,banuiesc ca din cauza dintisorilor .Azi noapte a inceput sa planga de doua ori in somn ,aparent fara motiv nu a vrut san si s-a linistit cand am luato in brate.Si sa va mai spun ca a doborat recordul ei la somn ...a adormit aseara la 9,30 a mancat la 5 ,am schimbato a mai supt putin si acum la 9 a mancat si inca doarme...Sint odihnitaaaaa
Si daca tot am "timp liber" am facut testul cu varsta psihologica...sant cu 3 ani mai tanara.Nu degeaba se spune ca unii imbatranesc cu folos ,iar altii dau in mintea copiilor.

Fetele care aveti sling ce ma sfatuiti sa iau un sling fix sau unul reglabil?Care ar fi mai bun?

Thea,minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

salutare,
inca dorm pe mine, adica dupa o sapt de autodistrugere in masa (bagat in pat la 4 dim, noapte de noapte) am intrat in hibernare, adica dorm si din picioare, daca se poate sa-mi tin echilibrul...

mi-am facut testu cu varsta psiho, si a reiesit ca m-am babit cu 4 ani... buna treaba.. am mai facut un test de abordare a vietii... maestra echilibrului(nici o iesire in decor... naspa!) da m-am scos la partea cu intuitia si inca unu, picant, despre cum fac sex.. aici alta poveste... dar nu cadreaza cu imaginea mea de persoana decrepita si organizata... in sfarsit... un mare mister si psihologia asta.. O fi fost corect aplicata?

Merg sa bag un nani scurt, ca daca se trezeste hushumu (CARE A PROPOS A FOST EXTREM DE INTELEGATOR TOATA SAPT.) o sa-mi plang in pumni...Aloha, de pe plaja din vis! Hi hi hi...

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Creem, exact asa e jalea si la noi, somnul de dupa amiaza, pe care am reusit sa il mai salvez obosindu-l fff mult la plimbare si atunci adoarme in masina pe drumul spre casa de unde il culeg si il pun in pat. Doarme asa cam o ora pe urma se trezeste si de obicei daca ii dau sa suga (ceea ce pana acum faceam) mai dormea in continuare. Ma gandesc sa nu ii mai dau sa suga chiar dc se trezeste, sa il iau in brate si sa il tin asa.

Somnul de seara e jale mare, pt ca si aseara a supt bine inainte sa adoarma singur Adica a supt si pe urma s-a foit, s-a mai uitat pe pereti si a ramas culcat pe mana mea, tinandu-se de degetul meu si asa a adormit. Azi noapte s-a mai trezit de 3 ori, odata am reusit sa il adorm la loc tinandu.l strans in brate dar de celelalte ori nu a mai mers ca a inceput sa planga si nu pot sa il las sa planga. Si pe biberon sau canuta nu vrea sa puna gura, stie clar ce vrea.

Oricum azi am avansat mult ca pana la ora asta nu a supt, trezit de la 8.30 in mod normal mai sugea pana acum, dar de mancare i-am dat la calc pe Vaca Lola si in rest il luam cu altceva cand tragea de bluza mea. Sa vedem, incet, incet.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Angi ,Creem si Eris!
ANGI ,fara sa planga deloc n-o sa se poata...

Ralina,orice farmacie homeopata-pe tomis,Dom,sau Homeosan pe Fagetului,langa clinica Provita.Pt. ca e un copil mai pasnic e recomandata arnica pt. ea...

Tania,ma bucur ca te simti mai bine!

Mergi la inceput

AndreB,si tu esti pe plaja cand inveti? Si eu faceam la fel...
Si eu sunt obosita de nesomn,motive diferite radical... imi pregatesc doctoratul in specialitatea gafe;masteratul l-am luat demuuult...Nimic din ce e penibil nu mi-e strain...

Binenteles ca testele alea is la vrajeala....dar Doc pe unde-i ?Ca ea e maestra...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Salutare!

Stau in fata calculatorului de vreo ora si ma tot gandesc... sa scriu, sa nu scriu... Deh, iar n-am mai scris demuuult pe-aici (din pacate nici n-am mai avut timp sa citesc prea mult) si parca m-am rupt de tot de voi...
Eu sunt destul de ametita zilele astea, si la propriu, si la figurat... La propriu, pentru ca de la un timp am inceput sa am ameteli in timp ce merg pe strada... (plec de obicei dimineata de acasa la ore fara sa mananc absolut nimic, ca nici n-am timp si nici nu pot sa mananc la 7 dimi)
Sunt in plin proces de intarcare a lui Luca (am ajuns sa nu-i mai dau sa suga decat dimineata la trezire), dar am asa o tristete in mine ca-l intarc, de nu va spun... Noroc cu sotul meu ca ma aduce cu picioarele pe pamant, ca altfel cred ca-l alaptam pana facea majoratul...
Nici el nu accepta biberon (el bea apa din canuta normala, fara cioc) si nu vrea sub nici o forma nici un fel de lapte, asa simplu... Deci am renuntat la ideea de a-i mai da lapte sa bea, ci ii dau sa manance altfel de lactate sau ii prepar diverse chestii cu lapte... Asta e, eu am mai trecut prin asta si cu Andrei, care pana pe la 2 ani si ceva n-a mai pus gura pe lapte, dupa ce l-am intarcat la un an si o luna...
In rest, oboseala mare si pe mine, desi Luca a inceput de vreo 2-3 saptamani sa doarma toata noaptea... Semestrul asta am f multe ore si sunt intr-o continua alergare, plus ca scriu niste articole pentru niste conferinte la care vreau sa particip ca, vorba Mamacitei, de cand cu doi copii am cam neglijat partea "stiintifica"...

...Sa va mai spun si ca nu mi-a mai venit ciclul de 40 de zile?

Va pup pe toate si mi-e dor de voi,

Mergi la inceput

Doamne, Tina,alta mama eroina... Ce emotii m-au cuprins...

Ce frumos v-ar sta in 5...O surioara sau inca un muschetar...Vb. dr.Soescu,2 sunt pereche dar 3 sunt gasca
Daca e sa fie , Dumnezeu n-o sa va lase la greu! Ia si tu niste omega si magne si pune-te putin pe picioare, nu astepta sa cazi ca sa faci ceva. si Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salutare!
uite si eu pe aici, mai mult ba decat da...

am avut weekend obositor rau, plecat dimineata la 7 la bucuresti, lucrat pana la 8 seara, apoi petrecere (asta a fost partea buna, dans si mancare buna-buna), culcat pe la 2, trezit la 6 jumate, plecat constanta, apoi iara treaba pana la 4, cand am ajuns acasa eram anesteziata, ma intreba iubitul: ti-e foame? ti-e somn? si eu raspundeam simplu: "nu stiu"

ieri m-am mai odihnit, refacut etc etc. nu sunt inca fresh, da' ma apropii.

n-am facut testul ala cu varsta. ma simt de 40 de ani oricum. bine ca ma mai ajuta fizicul. aparentele cel putin, ca incep sa cedeze genunchii, mijlocul, prin partile mai esentiale.

iar despre varsta noastra, eu am alte grila de interpretare.
e vorba de restante in depasirea unor aspecte ce tin de o anumita perioada psihologica. de aici si adolescenta tarzie, din care stiu oameni care nu au iesit nici dupa 40 de ani. sau momente de imaturitate inexplicabile altfel. vorba aia, ca niste copiii de 80 de kile si cu permis de conducere.
dar asta e o discutie mai lunga.

alta chestiune: am pentru donare un pre-mergator fara pretentii, care are dorinta arzatoare de a evada de sub masa din living de la maica-mea. va rog, pe rand ca la aprozar, da' sa-l vrea cineva!

sunt chiauna in continuare, ma duc sa scriu pe blog si sa mai zac cele 30 minute pe care le mai am disponibile.

va pupic,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dandusa,esti fenomenala,auzi la ea sa ma tunda pe plaja!
desi,daca la ora aceea nu trtebuia sa il culc pe mihaitza pt tura a doua de terapie,ma bagam....
in alta ordine de idei,ma mai suport asa pana o sa poti...(noroc ca nu prea ies din casa,ca s-ar speria lumea..)

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput