Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (317)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Clau a sunat-o pe sora-sa si i-a zis ca e , nu baiat. s-a apucat sa urle de fericita, sa le zica tuturor. S-a bosumflat cand a aflat ca e farsa.

Poze cu bb Edy:
http://www.dropshots.com/ioanaP#

_
Gio23+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna si de la mine....mama cat ati scris...
Eu m-am innotat si apoi acasa am strans de pe aici si acum o astept pe sandra cu masa pusa..de regimul meu ...sarmale de soia cu ciuperci . Nelu e la servici, Dani la gradi asa ca azi va fi plictiseala.
Sunt cam suparata, sora-mea a fost la control cu nepotul meu si am inteles ca nu aude...sunetele joase nu le aude..deci daca vorbesti soptit nu aude..asa si-a dat si ea seama ca nu aude copilul ca il intreba "Alex vrei ciocolata?" si el nu raspundea . Nu am insistat prea mult pe intrebari de genul: ce vei face, cum se trateaza ca si asa saraca numai plangea. Am inteles ca deseara merge cu rezultatul la un medic si probabil ala ii va spune mai multe. Of of..
Giova...am intrat initial pe pagina 5 sa citesc mesajul si doar al tau era si cand am vazut caruciorul roz am zis ca hehe..uite are fata...si apoi am citit mesajul... ca era farsa pentru cumnata ta. Eu nu am primit nici o farsa azi..si sper sa nici nu primesc ca nu imi plac.
Astery...tot revii ai? Cred ca deja si painea din masina s-a racit .
la noi e o zi naspha...a plouat de dimineata si e ud peste tot. M-am inteles cu mamica lui Denis de la gradinita ca azi iesim in parc dar se pare ca nu avem noroc. Poate merem in vizita...ori ea la mine ori eu acolo...ea e logoped si psiholog si mi-a spus ca are testele alea de IQ, as vrea sa ii faca testul la Sandra . Si sa il fac si eu ca nu l-am facut niciodata. Vedem...
Mi-e somn....dar mai revin eu... deseara sigur

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery nu ma mai stresa cu teste si parateste, am dus copilul la dr. a facut investigatii, gata! Nu santem noi mai doctori decat doctorii.

continui sa mananc, revin ....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, da-mi te rog voie sa ma indoiesc de medici................

Intre timp, am cumparat si cadoul de iepuras (o masinuta de bebe, pt. interior, cu care Razvan va face kineto, ce mama nebuna sunt , nu mai cumpar jucarii, ci cumpar "chestii" ). Cadou pe care il vom da chiar azi, dupa siesta (asta daca va adormi, deocamdata casca ochii in pat). Abia astept sa-i vad reactia .

Am mancat (fara paine ) legume chinezesti cu gratar de pui.
Astept sa-mi adoarma puiul, apoi ma cocotz si eu in apt, langa el, sa prind forte proaspete.

Bianca, te invidiez realmente. Sauna, piscina, plictis.... sa te bucuri de ele si sa-ti fie de bine, bravo ca poti.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Bianca, am uitat, scuze, imi pare rau pt. necazul nepotului si finututlui tau, transmite-i surorii tale sa fie puternica. Poate, cu trat. adecvat, vor aparea imbunatatiri, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery asta nu mai este problema mea daca te indoiesti de medici, tie parca nu iti convine ca au gasit copilul meu ok. Imi pare rau ca am ajuns la discutiile astea dar mereu ai incercat sa gasesti ceva in neregula cu Angelo. Este mai bine sa inchidem de tot subiectul asta.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Intru si eu in graba ca am inca treaba si dupa aceea deseara soseste fratele meu cu sotia lui si nu stiu cand mai am timp sa intru.
Giova e tare interesanta poza cu Edy ce misto e cu tehnologia asta noua.
Maraki si Bianca va nominalizez impreuna ca mesajul a acelasi si nu are rost sa ma repet. Maraki, cu Bianca am vb acest aspect si pe mess si te lamureste mai bine daca nu se va intelege clar din mesajul meu scris in graba. Fetelor nu mi se pare normal sa va legati de alte fete care isi vad de treaba lor si nu au comentat vreodata la adresa cuiva...si ma refer direct si strict la Anda. pe scurt eu i-am zis sa intre sa citeasca si la noi sa vada ce admosfera frumoasa e si intrand da peste "bascalia" facuta de voi pe seama ei ca nu isi invata copilul decat franceza.... eu una nu m-am prins si nu ma prindeam in o mine de ani ca nu am timp sa analizez toate mesajele dar e drept ca bonjour zicem doar eu, Ana si ea deci nu era f greu. Spun asta pentru ca o cunosc personal pe Anda am stat o zi in casa ei si i-am auzit puiul vorbind...vorbeste incalcit si romana si franceza si ea ii vb la fel in ambele limbi... asa cum fac si eu si celelalte mame care isi cresc copii cu in tari straine, Maraki tu ai putea intelege mai bine. Nu va dati seama poate ce greu e, ce frustrant e....sa vezi ca puiul tau nu intelege inca nimic cum trebuie, nu vb nici o limba cursiv si sa nu stii cum sa il ajuti. Mie una mi se pune un nod in gat de cate ori merg in parc si vad ca vin copii de inaltimea lui Alain si ii vb si asta mic abia daca prinde ceva si ingaima un raspuns inapoi...stiu ca pe viitor va fi ok dar momentan e greu si pt ei si pentru noi....Sincer am vazut replica asta ca o rautate gratuita pe care nu o inteleg, nu a adus nimic costructiv .... Nu vreau sa dramatizez ca nu e cazul, a fost doar o replica a vazut forumul asta si cuvinte mai grele poate nu stiati cum sta treaba cu copilul Andei si o auziti acum de la mine si aveti ocazia sa gasiti maniera de a redresa ce ati spus si de a va cere scuze. Am scris acest mesaj nu ca ar avea nevoie Anda sa ii iau eu apararea sau sa dau explicatii pentru ea...ci doar ca nu as fi putut sa fiu ipocrita sa merg mai departe si nu as putea sa vb cu voi la fel ca inainte ....fara sa fi lamurit problema asta pentru ca eu am un principiu pe care nu mi-l incalc: nu pot sa fiu prieten/a cu cineva care nu imi respecta prietenii....nu trebuie sa ii iubeasca sau sa se inteleaga cu ei dar pot sa ii respecte.
Am fugit si eu la treaba o dupa-masa frumoasa sa aveti;

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Am adus copilul de la gradi, e frumos afara, nu e soare, dar e cald. Nu vrea in parc. asa ceva nu am mai vazut.
Cristina sa se joace cu masinuta cu folos razvan.
Maraki eu nu cred ca, Cristina vrea sa-i gaseasca ceva lui Angelos, dar poate din ce tot spui tu aici, ea fiind trecuta prin multe lucruri cu razvan, ti-a atras atentia. si ce se intampla daca faci un test? si eu vreau sa il fac lui Marco, chiar daca vorbeste foarte bine, etc....
In ce priveste mesajul scris de Silvia...sincer am vazut ca s-a scris de Bonjuor, dar sa mor de stiu la cine se refereau fetele. de aceea am trecut peste si nu am zis nimic.
Bianca imi pare rau ca s-au adeverit suspiciunile surorii tale. Sper sa se gaseasca o modalitate de imbunatatire a situatiei.

_
poze

Mergi la inceput

Maraki, masoara-te si nu gandi pripit. Zau, chiar nu inteleg de ce esti asa de ofensata? Si-apoi, cine te citeste... chiar ar crede ca am ceva cu tine, lucru dealtfel neadevarat.

Autismul (si tulburarile aferente) NU este boala genetica. Luati asta drept informatie.

Mai, am o mare problema: masinuta chiar ca-i pt. bebe, Razvan sade pe ea de parca ar sta pe olita . Dar miscarea in sine (n-are pedale) ii prinde minunat, sper sa n-o abandoneze curand. Gio, multumim de urare! Si de intelegere, evident.

Silvi, . Esti o femeie de caracter.

Mergi la inceput

mai fetelor eu am pus 5,5 kg pana acum. Sanii sunt enormi- nu mi-s mai bune sutienele si de abia ma cuprind peste spate...semn ca am pus ceva grasime si acolo, de altfel am si observat.
Azi dim. la 4:30 m-am trezit ca ma durea stomacul de foame. M-am dus la wc si pe urma in bucatarie, am luat o felie de paine si inapoi in pat. Dupa ce mi-am linistit stomacul am adormit rapid. Inca asa ceva nu am patit in prima sarcina si mi-e groaza de cate kg voi pune pe mine.
Mananc bine, dar si multe porcarii, pe care sa mor de pot sa le scot din alimentatie.
Haideti ca m-am plans si eu putin, sa revin la spiridusi.
Cristina nu stiu cum e masina aia ...are sezut si razvan trebuie sa impinga cu picioarele? sau cum e? pune si tu o poza.
Silvia ce mai face Alain? cum este?

_
poze

Mergi la inceput