Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (317)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...
Giova, faina cartea, mi-am listat prima pagina si am sa o caut la libraria de langa mine dar m-as mira sa fie carti asa ieftine...adica sunt dinastea de colorat dar altele nu am vazut. Nasol cu concediul de maternitate...nu stiu astia de unde sa mai scoata bani.
Astery, sigur constientizeaza ca altfel nu ar fi spus. Bravo lui. Apropo de nevrozata aia..cine stie cat a fost realitate si cat fictiune din toata povestea aia...cine stie cine a barfit pe cine si ce s-a inteles in final. Cine stie ce s-a intamplat de fapt? Eu eram cam noua si u m-am bagat...atat stiu ca ameninta cu ID si ca a scris cica sotul ei... Eu cred ca i-au ost bagate povesti pe gat cum ca ar fi zis careva ceva de ea si de aici tot ce s-a intamplat. Noah a am deviat.
Silvia...mi se pare supr aiurea testul asta...adica scrie pe el ca e pentru copii panala 6 ani dar are niste intrebari pt copii de pana la 1 an. Cum naiba vine aia? Azi mi-am facut sarmale pt maine...o ceapa, putin ulei ..am calit ceapa, am pus niste ciuperci date prin razatoarea mare, vegeta si o punga de soia...in loc de orez, sare, piper, putina vegeta si sare de lamaie in apa. Le-am fiert 1 ora si vad rezultatul maine. In seara asta tot spanac cu carne am mancat.
Maraki tu testul asta vrei sa il faci pe Angelo? Nu e prea mare?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Azi si ieri a avut Dani lectie deschisa la gradinita...cica a fost cuminte, ascultator si a colaborat chiar daca nu a fost o saptamana jumatate la gradinita. Cand l-am intrebat pe Dani ce a facut la gradi a spus ca " am mancat, am dormit si m-am trezit"
I-a fost tare dor de copii,s-a jucat cu prietenii lui ci mai buni...Onoriu si Denis..cu astia face el prostiile (Onoriu ala nu a fost de vreo luna la gradi di tare dor ii era lui Dani de el..mereu ma intreaba unde e...si eu am intrebat educatoarea si nici ea nu stia).
Am fost la Practicker si am cumparat rama pt puzzle si apoi am dat o tura in Selgros..ne-am uitat la jucarii si sunt destule aparute noi...
Giova, am vazut jucarii BOB de la 22 lei pana pe la 45 lei..un camion ceva care se deschide si poti pune scule in el si figurinele erau la 22 lei.
Am vazut si jucariile Transformars...sunt masini care se fac roboti si invers la 70 lei. Lui Dani ii plac ca vde reclama pe Jetix.
Am gasit si sevalet la.... 300 lei cam scump dupa parerea mea.
Mama mia...sa vedeti cum ma uitam ca matza in calendar si Dani striga sa ii dau de pe raft nu stiu ce jucarie cu "Bapugan" sau asa ceva...si nu stiam ce vrea...am citit pe cutie ca se numeste asa c altfel habar nu aveam radeam cu Nelu in fata standurilor ca suntem demodati si nu stim noutatile in materie de jucarii . Si i-a trebuit lui Dani jucariile alea cu Bapugan...de ne-a facut capul calendar dar tot nu i le-am cumparat. Niste chestii ca niste bile de plastic...cu niste figurine mici inauntru la 60 lei 3 bucati + era un fel de tragator pt chestiile astea ala era 55 lei.
Mai frumoase sunt jucariile de fetite decat prostiile astea

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca unde ai vazut scula aia pt. pus masinute? si numai la 22 lei? in Selgros este la 90 lei, cel putin era de Craciun: sub forma de utilaj, un tractor ceva, mare, galben...acolo incapeau toate masinutele lui Bob.
Sambata mergem la unguri, da, vin si finii nostri din Sibiu, joi seara si sambata fugim pana acolo.

Cred ca al meu sot nu mai pleaca in Italia. si eu vroiam ceva accesorii pt. bb de la Viena de la Toys si carucior.

_
Gio23+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Giova...figurinele erau ceva la 22 lei, masina aia stil tractor era la 45 sau 47 lei...chiar m-am uitat la ea si m-am gandit sa o deschid sa vad ce are inaintru si m-am razgandit si am pus-o inapoi. Dar parca suna ceva in ea...era asa marisoara si galbena si cu ochi. Avea si maner sa o plimbi ...
Imi pare rau pt Italia...lasa ca poate se mai iveste ocazia

Mergi la inceput

Uitati ce am vazut in Selgros..
http://www.dropshots.com/biancas2#date/2009-03-31/22:13:37

peste 2-3 ani le putem lua si lor....e bicicleta de pus in rucsac asa se indoaie ...are si viteze si e usoara ca e aluminiu

Mergi la inceput

Interesanta bicicleta.
Aia e gentuta pt. masinute. e mai ieftina...tot la selgros ai vazut-o?

caietul ala pt. gr. mica l-am gasit intr-o librarie. si eu m-am mirat de pret, l-am luat rapid nu am mai stat pe ganduri. erau pt. toate grupele, dar astea sunt preturile, cred, pt. astfel de caiete.

Merg si eu la un dus, mi-am facut unghiile...ma pregatesc pt. intalnirea de maine dim. cu strumful mic.
si noapte buna.

_
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Giova
Mi-am facut unghiile...ma pregatesc pt. intalnirea de maine dim. cu strumful mic.

numai daca ai unghiile facute va puteti intalni?
La Selgros era geanta aia da.

Mergi la inceput

Merg si eu la nani ca maine am zi de piscina si trebuie sa fiu odihnita . Vreau sa stau 30 minute in sauna cu infrarosu..sper sa rezist ca cica face bine la oase, organe interne si scoate si apa din oraganism. 30 minute in apa sarata pt picioarele mele si restul de 2 ore inot Boierie pe capul meu . Fitens nu mai fac ca m`nerveaza
si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata si haideti la o cafea buna!
Eu am pus supa la foc, o paine la masina de paine, spal vasele imediat, Razvan e la desene (deja ma ameteste de cap...).
Maraki, fara doar si poate, eu as face testul Portage, si la intrebarile care nu se potrivesc la Angelo, raspunzi adecvat, sincer, si fara echivoc. Desi acest test se adreseaza copiilor cu tulburari de spectru, se practica si la copiii tipici.
Eu i l-am facut demult lui razvan, cand inca era mut-mut-mut.
Revin imediat, cu completari.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

astery e ora 12 si nu ai mai revenit.
ceva farse/tepe ati luat azi????

Am fost si noi la dr. maimutica mea dormea, mi-a facut si 3 poze in 4D si una cu obiectul din dotare ca sa-mi intre bine in cap ca e BAIAT. se vedea foarte bine, dar dr. nu a insistat asupra organului masc. ca sa nu ma mai deprim. Bun dr. am.
Bb e ok, mai mare cu 3 zile decat trebuie....are 665 gr...va fi un baban ca si frate-su'.
Col inchis, totul ok, acum e cu capul in jos, dar inca se mai poate invarti, are loc.
Mi-a zis ca mat. privata de langa mine se deschide prin iunie si ca o nastere normala ar fi 1500 euro, cezariana 2000 euro. Mi-a zis ca mergem si la cealalta daca vreau sa nasc acolo, depinde de mine... Mai bine zis depinde de al meu sot daca face banii astia pana in iulie. Eu m-am tot gandit si nu stiu daca se merita sa dau atatia bani pt. 3 zile de cazare. caci, vorba dr. daca bb face complicatii tot la bega sau odobescu ajunge.

am fost si am papat la mall cu al meu sot. acum mi-a venit acasa, nu se simte bine, n-are de lucru, n-are bani....si sta pe capul meu.

revin dupa ce pun poza de la eco, caci nu mi-a mai inregistrat nimic, am uitat sa-i spunem.

_
poze

Mergi la inceput