Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (291)
Raspunsuri - Pagina 4
cecilia L spune:
se pare ca dau eu 
, o dau cu placere.
Fetele, multumesc de urarile legate de nepoti/ele. Pinacolada, da tb sa ma gandesc serios la cadouri pt copilasi, dar si la cununia fratelui meu, ei nu sunt cununati....si tare imi este ca ma paste o nasie(la Baia Mare se poarta mai multe perechi de nasi)
...si mi-ar face placere.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Aniast, sanatate multa lui Vladi.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alehiam Daca va era dor de Robert aici sunt niste pozici. Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) |
chiar imi era dor, superb baiatul si ce bine se simte in compania copiilor, dar mai ales pe tatol(tractor

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
alehiam spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cecilia L
chiar imi era dor, superb baiatul si ce bine se simte in compania copiilor, dar mai ales pe tatol(tractor ![]() Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
si stelistul tau e superb. L-am admirat zilele trecute.Luna asta s-a tot intalnit cu nasica lui. De aia a tot aparut in poze asa des. Intai de ziua mea, apoi de ziua nasei si vineri ne revedem de ziua ei.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
danuta36 spune:
Neata!
Poftiti si de la noi o
azi a implinit www.postimage.org/image.php?v=gxq8bD9" target="_blank">mandra mea 1 an si jumatate 
Mad tare dragut Robert,pupam falcutele
Miru inca nu stie sa sufle in chestia aia de facut baloane ![]()
papanash ce mai face Ghighi? 
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Dar m-ati ajuta cu o impresie despre concedii in Malta, Gran Canaria sau Sardinia. |
Nu am fost in niciuna dintre locatii, dar stiu de la prieteni ca Malta e faina, in Gran Canaria e apa cam rece si Sardinia e cam scumpa. Cu Sardinia am vazut si un reportaj pe Discovery Travel parca si arata tare bine, dar la fel zicea englezoaica ce facea emisiunea, ca e mai scumpa. Insa arata bestial (insula, nu prezentatoarea)!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui cecilia L am primit o super veste o sa fiu matusica, din partea fratelui mai mic...asa ca anul asta sunt de doua ori matusica(si sotia fratelui sotului e graviduta) si nasc cam in aceeasi perioada... |
Sa fie bebei sanatosi amandoi!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui betty78 Ieri am fost la eco, iar bebelusul nostru are 1.56cm si exact 8 saptamani incheiate. Imi amintesc ca Mario pe vremea asta era cu mult mai mare....asa ca poate de data aste este o fetitza Sper ca macar efortul asta sa imi fie rasplatit si sa castig proiectul |
Sa fie sanatos bebe2...si ce vreti voi!
Si eu sper sa castigi proiectul, tin pumnii!
Poze
Roxana_G spune:
Salutare. De dimineata pana acum nu am apucat nici sa citesc cele 4 pagini, d-apoi sa mai scriu ceva. Am pierdur vremea cu controlul de medicina muncii si colac peste pupaza, nici nu m-am instalat bine si schimbam locatia in birouri. 
Cecilia, felicitari pentru dublarea calitatii de matusica! ![]()
Betty, sarcina usoara in continuare, sa fie sanatoasa fetita si sa se impace bine cu Mario. Bafta multa pentru preluarea proiectului mult dorit, sunt sigura ca o sa gasesti o cale sa te descurci. 
Erina, te rog mai pune link cu rochia si pentru mine. please! 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi