Fulguleti de nov-dec 2006 (212)
Raspunsuri - Pagina 4
Laura13 spune:
salutari mamici.
pe aici, fara prea mult chef, fara nik ... atmosfera incarcata pe la munca. dar azi e vineri, ma consolez cu asta.
sanatate multa multa dianei si lui marc, sa se faca repede repede bine.
pup
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
madaluta spune:
laura, iulia; sus fruntea si afara din butoi..a venit primavara , afara e cald si soare...vine w-endul..ce mai, viatza e frumoasa...
va spun voua asa, da de fapt imi tot zic si mie asta caci de cand cu raceala piticilor si cu plansetele lui darius, eram cat pe ce sa ajung si eu in butoi...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
Lorym spune:
Sorry ca dau buzna aici.Am fost si eu o mamica de pe aici. Dar unele mamici au zilele astea probleme destul de serioase si au nevoie de gandurile voastre .E vorba de Kokorina: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134422&whichpage=13
Si aici de ramsan: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135678&whichpage
Laura13 spune:
salutari.
lory multumim ca ne-ai anuntat. tocmai am vorbit cu ramona (ramsna) e acasa, azi a fost externata, sta cumintica in pat, o ajuta soacra cu rares. i s-au desprins membranele si de acolo ... probleme.
pupici
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ank999 spune:
Ramona iti doresc ca totul sa mearga bine si sa nu mai ai nici un fel de problema pana la nastere.
Lory, Laura multumim ca ne-ati anuntat.
Va doresc un week-end super si far anici un fel de problema!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
kikineata spune:
Poze cu Garga aici http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi5Luni?authkey=Gv1sRgCOWJ6dLa_cKqNg#5320450724021575954
Donia, tot aici le vezi si pe cele de care ziceai.
Donia spune:
ruxandra, cand mai vine soarele pe la voi? Semne bune la orizont...?
iulia-stefy, ce te supara?
Laura, daca mai vorbesti cu ramsan, transmite-i te rog ca ii tin pumnii sa fie totul bine!
Imi pare rau de Sophia si kokorina, cred ca au trecut prin momente tare grele.
Citat: |
citat din mesajul lui kikineata Poze cu Garga aici http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi5Luni?authkey=Gv1sRgCOWJ6dLa_cKqNg#5320450724021575954 Donia, tot aici le vezi si pe cele de care ziceai. |
Ce faina e cu sapca rosie!
Scriati voi ca toate merg unse la noi... uneori, da, alteori...
Aseara m-am distrat de una singura, am facut militarie cu ei. Se tot mosmondeau in baie cu periutele si pasta, am curatat juma' de tub din chiuveta si pana la urma m-am ratoit la ei "Gata, periutele la loc, fiecare la culcare, Roxana in pijamale imediat, Cristi sa te vad cum iti dai jos pantalonii! Eeeei, ce-i asta? Hai, fuga!" Nu eram nervoasa, doar aveam ton din ala de militareala, scurt pe doi, fara lugu-lugu...
Sa-i fi vazut... isi incurcau mainile, care mai de care mai grabit, Roxana l-a ajutat pe Cristi, s-au sters cum au putut cu prosoapele... era asa o complicitate intre ei, fratii "united"
Eu m-am dus intai la Roxana sa ma asigur ca are pijamalele la indemana, ea nu mai stia ce sa-si dea jos mai repede, ba se ridica de pe pat, ba se aseza... apoi m-am uitat la Cristi cum se tavalea pe jos si incerca sa isi scoata ultimul picior din pantaloni... bineinteles ca m-a bufnit rasul, si pe ei in rand cu mine
Ah, si ma tot tineam sa va mai spun ce mi-a zis Roxana acum cateva zile, cred ca se potriveste bine cu discutiile pe care le tot avem despre copii.
A inceput cu un oftat... si apoi: "Mama, de ce uita oamenii mari cum e cand esti copil? Ca si ei au fost copii, nu? Si ei nu isi dau seama ca atunci cand esti copil, uneori vrei ceva atat de mult! Vrei mult de tot, cu toata inima ta si ai face orice ca sa ai lucrul ala!"
Si era atata suflet in ea! Amutisem... i-am dat dreptate si mi-am zis ca as face bine sa imi aduc aminte mai des ce inseamna sa fii copil...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Teutz spune:
Salutare, mamici dragi si copilasi scumpi!
dupa vreo patru luni de absenta...
Ce sa zic... la serviciu de dimineata pana seara, timp liber putin de tot pe care il petrec cu Alexia, la serviciu fara net... nasol!
N-am apucat sa citesc decat astea patru pagini din noul capitol. Urez si eu multa sanatate lui Matei al Ruxandrei, sa scape repede de ghips, Sofiei a Kokorinei, lui Ramsan si lui Dianarus si lui Marc!
La multi ani tuturor celor care si-au serbat ziua de nastere in primul trimestru al anului!
Despre noi... suntem sanatosi cu totii, slava domnului, Alexia creste si turuie toata ziulica. Mor de drag cand o aud cum vorbeste, cum imi da replica atunci cand ma astept mai putin, stalcind cuvintele, bineinteles. Nu am scapat de pampers, foloseste si olita cam de doua ori pe zi, nu pedaleaza la tricicleta, prefera sa o impingem noi. Ne confruntam ocazional cu "frumoasele" crize ale varstei de doi ani. Cu mama mea se intelege excelent. Am avut un scurt concediu si am petrecut mai mult timp impreuna, dar a trecut timpul ca vantul si ca gandul, fir-ar sa fie!
Am pus aici cateva poze cu Alexia, ca sa va mai amintiti cum arata. Nici timp de poze n-am mai avut.
Va pup pe fiecare in parte, mi-e tare dor de voi!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
aelita spune:
sa va povestesc cam ce ma framanta pe mine...si sa imi spuneti ce credeti.am dus-o pe Sofia acum cateva zile la un loc de joaca ,4 euro ora,am cumparat un bilet de vreo 10 ore,si o las acolo o ora jumate ca sa se mai joace si ea cu copiii si mai ales sa se catare pe acolo,stiti loc din ala cu bile..
cand ma duc sa o iau,in timp ce parcam masina,ea se urca pe ceva si incepe sa faca cu mana mami tati mami tati ,in manevrele parcarii ea nu mai vede masina si incepe imediat sa planga ! o ia o femeie de acolo in brate si ii arata ca parcam .intru repede la ea,mi s-a parut ciudat sa planga pt ca de obicei o iau de acolo tipand ca NU VREA acasa ! si ma rog de ea un sfert de ora sa mergem de acolo .
ei,acum o gasesc morcovita rau,vine la minein brate(ea care fugea de mine acolo ca sa nu o iau) si se grabeste sa o incalt si imbrac si zice " acasa".
intreb ce s-a intamplat,daca a plans si imi spune domnul de acolo ca spre sfarsit a obosit si au luat-o aici la topogan si s-a mai animat un pic...
eu m-am mirat pt ca ea nu oboseste la copii si la joaca niciodata,mai ales ca dormise pana la 6 seara,si asta se intampla pe la 7.30.
au luat-o la topoganul mic care stiam clar ca ei nu ii place pt ca e pt bebelusi,si e prea mic.
o intreb usor usor cum a fost,daca e suparata...zice DA .cine te-a suparat? tot drumul tacea la intrebarea asta .
pana la urma mi-a zis acasa ca a suparat-o "seniona"(señora),deci o femeie de acolo,probabil cea care a luat-o in brate la final.
o intreb de ce a suparat-o señora si raspùnde " bataie a cur seniona".
am lasat-o ,am intrebat-o iar de ce era suparata si daca a suparat-o cineva,fara sa ii pun eu cuvinte in gura ca sa nu o influentez,si imi raspunde de zeci de ori la fel,si pana la urma cu gesturi,se batea cu palma la cur si se uita in ochii mei si zicea " bataie a cur " !!!
mie nu imi vine sa cred !!
o intreb si azi.raspunde direct "bataie la cur".
si ii zic "Sofia,arata-mi ce a facut señora" si ea pleaca in dormitor,eu dupa ea,si ea pune palmele pe usile dulapului si incepe sa il zgaltaie .eu nu stiam daca arata ceva,dar ea se uita la mine si zice " seniona"
si eu zic " si tu unde erai?" si Sofia arata cu degetul spre inauntrul dulapului si zice " sofia aici" si intreb iar "si señora ce facea?" si Sofia zgaltaie iar dulapul si striga...
vreau sa spun ca zilele trecute,dupa ce imi aratase bataie la cur,a venit la fel la dulap si zgaltaia si zicea "seniona" dar nu am luat-o in seama. acum se repeta si zice mai clar .
eu am facut legatura,dulapul,cu plasele alea de la locul de joaca,m-am gandit ca Sofia a intrat cum intra mereu la jocurile alea de copii mai maricei,tuneluri,topogane,si una din femeile de acolo o fi zgaltait asa "peretii" aia de plasa si o fi strigat la ea sa iasa de acolo,ea sigur nu iese ca acolo au mai lasat-o si alte dati ,si s-o fi dus la final dupa ea si i-o fi tras la cur ????am facut legatura ca ei spuneau ca era afara din jocuri ,obosita(ea face asa daca e certata sau batuta-ma gandeam ca de vreun copil),si ca au dus-o ei la topoganul mic(unde ei nu ii place).
nu stiu ce sa cred.
sa isi inventeze atatea zile aceeasi chestie cu gesturi cu tot????la 2 ani ?
ce se intampla cu KOKORINA si RAMSAM????
ma duc sa citesc 1
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
aelita spune:
am citit de Sophiuta Kokorinei,doamne prin ce au trecut !!!!!!!slava domnului ca e bine acum !
de Ramsam nu am gasit acolo la link,vad ca scrieti ca acum e la pat,cummai e,in cate saptamani este?
of--am lipsit si uite ce gasesc...imi pare rau ca nu am fost,chiar daca nu am cu ce sa ajut de aici,dar cu gandul pot fi alaturi de fete !
va doresc numai bine !
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)