Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Lily - La fel si Robert: un singur somn peste zi (intre 1 ora si 2.5 ore max) iar noaptea hmmm de pe la 9 pana pe la 7 - 8 uneori, cu trezirea de rigoare de la 2, cand readoarme cam in 15 min - max 1 ora, in cazuri extreme

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lili, astia fac tot felul de proiecte si planuri, cum sa mai reduca din chelutieli. Si una din variante ar fi sa fie CIC de 18 luni si daca te intoprci mai repde la servici sa-ti dea stimulent de 30%. Dar cum zice si Inais, la cat se misca de vioi autoritatile, probabil nu o sa se ajunga sa se aplice si pentru noi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lily Robert doarme o ora dimineata si ora, doua pe la 3-4.
Din pacate, am gasit si eu art. ala pe hotnews. Cautam altceva, ca zicea tati ca a dat dimineata la stiri ca mamele care se reintorc la job vor primi (parca) 30% din indemnizatie, dar nu mai putin de 600 lei. Dar nu am gasit stirea inca.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

Am vazut ca discutati despre cresa.
Le-am trimis si eu pe sot la inceputul lunii martie sa-l inscrie pe Vladut la cresa si sa intrebe una alta. Bine, nu a intrebat mai nimic din ce il rugasem eu, cica a uitat, el oricum nu e de acord cu solutia asta si a spus ca le-a trecut pe baiat intr-un caiet pe lista de asteptari ca deja nu mai sunt locuri si i-a spus sa vina in augut pt dosar (sa vedem).
Cred ca in august daca ne ducem cu siguranta nu mai sunt locuri. Cred ca ar trebui sa ii dam si noi bani, dar sincer nici nu stiu cum sa procedez, mi-e o jena (si asta e mita).

Simona tu cand ai fost? Cum ai procedat?ce ai intrebat?ce ar trebuii sa stiu si eu referitor la cresa?ca sa stiu ce sa intreb cand ma voi duce eu in iulie probabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ceva pentru www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=383" target="_blank">mamici si pitici

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lily , intr-adevart tb adev de la sv, ca sa vada ca sunt platite asigurarile la stat. Dar dc mama e in CIC, nu e nici o problema.Deci nu te crampona de treaba asta.

Matei doarme cel putin de 2 ori pe zi. DImineata de pe la 8 pina pe la 10-11 si la prinz 2.00-4.00, cam asa, nimic nu e batut insa in cuie.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata.

Am vazut baieti frumosi, Raducu-Duducu de Gabitza, Robert-ochi albastri de Lorich si Robertzel-frumusel de Simonix, ii pe toti, tare mai sunt frumosi.

MsBB, spor la treaba, normal ca ti-am simtit lipsa, cand mai dispari fa si tu un anunt inainte. Eu ieri am avut zi de curatenie ca in we nu fac nimic din cauza de sot. Cat este el acasa ba ne intindem la vorba, ba ne jucam in gasca, nu mai zic de plimbari lungi, iesiri la magazine, etc. Lunea este jale in casa noastra, toate-s de-a valma peste tot. Mda. Ce ziceai de Andra, ca o durea in poponetz de tine ? Ai incercat sa pleci 5 minute de langa ea ? Ehe, atunci sa vezi ...

Cleo, n-am vazut pozele cu Mara cremuita, mi-au scapat mie sau nu le-ai pus inca ?

Simonacip, se da spaga la gradinita ??? In ce tara traim ! Bine ca ai spus, habar nu aveam.

Lilly, cand am citit link-ul pus de tine m-au trecut fiori pe sira spinarii, innebunesc daca trebuie sa ma duc mai devreme la serviciu, sper sa se miste incet ca de obicei imbecilii de la guvernare.

Socrate, vad ca ai avut o noapte ... Si mai ai si treaba azi ... Poate reusesti totusi sa te odihnesti putin. Si eu sunt turtita rau da' macar azi nu am prea multe de facut. Drum bun si sa va intoarceti sanatosi !

Va pup, fug sa intind rufele, papa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Stiam ca mai e ceva.
Pt afta la guritza...solutie de bicarbonat de sodiu la 200 ml apa o lingurita de bicarbonat.
NU se bea, se spala guritza. Daca nu trece glicerina boraxata.Se badijoneaza.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Un barbat e adus în fata judecatorului pentru ca a omorat-o pe sotia lui.
- Fapta dumneavoastra e sub orice critica. Daca sperati ca tribunalul sa nu va condamne la inchisoare pe viata, trebuie sa ne expuneti motive cat de cat plauzibile care sa va poata reduce pedeapsa.
- Domnule judecator, sotia mea era asa de proasta incat nu am putut sa ma controlez si a trebuit sa o arunc de la balcon.
- Declaratia dumneavoastra este de o obraznicie nemaiauzita si daca nu doriti ca juratii sa va condamne inainte de a continua procesul trebuie sa prezentati argumente cu adevarat plauzibile.
- Pai sa va povestesc pe scurt. Locuim intr-un bloc cu 10 etaje, la ultimul etaj, si la parter locuieste o familie de pitici. Parintii au 1 metru, iar copiii, cel de 12 ani 70 de cm si cel de 14 ani are 90 de cm . In ziua respectiva i-am spus sotiei:
- E teribil sa fii pitic. Saracii vecini de la parter, toti sunt asa mici!
- Da, raspunde sotia, sunt o adevarata specie de pirinei.
- Pigmei ai vrut sa spui!
- Nu, pigmei e ceea ce are omul in piele si de la care se alege cu pistrui.
- Ala se numeste pigment.
- Ma lasi ? Pigment e chestia aia pe care scriau vechii romani.
- Ala se numeste pergament.
- Cum poti draga sa fii asa de incult? Pergament e cand un scriitor publica o parte din ce a scris.
- Domnule judecator, va inchipuiti ca mi-am inghitit cuvantul „fragment“ ca sa nu mai continui discutia asta aberanta. M-am asezat pe un fotoliu si am luat un ziar sa-l rasfoiesc . Nici nu m-am asezat bine ca apare sotia mea langa mine cu o carte in mana si imi spune:
- Uite draga, asta e ceea ce scrie un scriitor si se numeste carte, daca nu aveai idee ce e aia. Ia si citeste Veranda de la Pompadur.
Iau carte in mana si ii spun ; “Draga mea, asta e o carte în limba franceza - Marchiza de Pompadour, nu trebuie sa interpretezi numele în romana” .
- Asta e buna draga, imi dai tu lectii de franceza, mie care am facut meditatii cu un vector de la facultate!!
- Ala nu se numeste vector, se numeste lector.
- Esti prost, Lector a fost un erou grec din antichitate.
- Ala a fost Hector si era troian.
- Hector e unitate de masura a suprafatei, blegule.
- Ala e hectar draga mea.
- Ma uimesti cu incultura ta. Hectar e o bautura a zeilor.
- Ala se numeste nectar spun eu, oftand din adancul sufletului.
- Habar nu ai, eu stiu sigur ca era si o melodie pe tema asta pe care o cantau doua prietene in duo.
- Nu se spune duo se spune duet.
- Ma scoti din sarite, cum dracu de esti asa de incuiat? Duet e când doi barbati se bat cu sabiile
- Ala se numeste duel.
- Pe dracu, duel e gaura aia neagra din munte de unde apare trenul.
- Domnule judecator, aveam tunel pe limba dar am simtit ca mi se face negru în fata ochilor, nu m-am mai putut stapani si am aruncat-o pe geam.
Liniste in sala…
Judecatorul ia ciocanelul de pe masa, loveste cu el puternic si spune:
- Esti liber, a fost un caz clar de legitima aparare. Eu o aruncam deja de la Hector.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Merci, Simona - o sa iti urmez sfatul (ma rog, nu stiu aici daca pot face rost de glicerina aia ... dar o sa incerc)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput