Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 6
MsBB spune:
Buna , sa-mi deschida okii carpiti de oboseala ...Ieri dupa-amiaza Andra n-a vrut sa doarma deloc asa ca pe la 10 a picat la ca boieng-ul si ma gandeam ca doarme tun pana dimineata. Ei ash! Pe la 12 a inceput si abia pe la vreo 1 a a loc. Eu m-am perpelit ca berbecul la protap, ba pe spate, ba pe burta , ba pe parti - doar ,doar oi gasi pozitia atragatoare pt nea ene . Cred ca abia dupa vreo 2 ore am fost secsi pt mosh.
N-am apucat sa citesc decat cap asta nou, deci sunt in urma cu stirile dar am intrat sa va salut si sa stiti ca sunt ... ALIVEEEE
Am vazut ca Dani imi duce dorul asa ca mi-am facut aparitia ca o .
Socrate - spor la impachetat toata casa ( stim ca la asta se ajunge cu bb )
Andrada - sanatate multaaaaa !
Mom Minodora - ajut-o pe Daria cu un pic de suc de prune, de portocale , eventual cu un supozitor , saraca Daria . tre sa fie tare chinuit.
Simona - bafta cu gradi! Te gandesti sa te intorci la munca?
Asa e cu colectivitatea - as spune eu mai multe acum dar sunt pe fuga. Aseara de ex am fost la cineva care are 2 copii - era Andra in rai . Cum zice si Cleo , sunt mult mai interesante jucariile , uitase sa planga pt ca era ocupata sa-i fugareasca oe copii la un mom dat fii-mea si uitase ca mai exist. Cred ca puteam sa plec linistita ca o durea de mine.
Fug ca am atributii de gospodina azi
Sper sa mai intru ... daca nu vaaaaaa
Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
simonacip spune:
Cleo, exact. Am indemnizatia pt copil si stau acasa cu el, nu reincep alta activitate, deci n-am alta sursa de venit. Oricum am vzt ca vor sa schimbe legea aastia pt mamicile care se intorc la munca, sa le ofere mai multi bani. Ok...eu insa am nevoie de timpul asta. Nu vreau sa-l pierd pentru nimic. Destul ca ma dezavantajeaza la vechime, dr imi asum riscul asta
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
gabitzam spune:
Mie mi s-a aprins beculetul ca am citit candva pe forum ceva de cresa, de aia ti-am zis.
Azi si-a luat tati liber si se duce la Ikea sa-mi cumpere pat, am si "maritat" canapeaua pe care dormeam pina acum. Ca de la aia mi s-a paradit spatele, de 3 ani de cand dorm pe ea. In curand trebuie sa schimbam si canapeaua pe care doarme el cu Andrei, ca nu e mai breaza nici aia.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
MsBB, fii sigura ca daca plecai si o lasai singura o apuca plinsul. Ei sunt incintati intr-adevar de alte jucarii, alti copilasi, dar dc pleci imediat se schimba situatia, cit esti cu ei e ok.Din pacate
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Mie mi s-a aprins beculetul ca am citit candva pe forum ceva de cresa, de aia ti-am zis. Azi si-a luat tati liber si se duce la Ikea sa-mi cumpere pat, am si "maritat" canapeaua pe care dormeam pina acum. Ca de la aia mi s-a paradit spatele, de 3 ani de cand dorm pe ea. In curand trebuie sa schimbam si canapeaua pe care doarme el cu Andrei, ca nu e mai breaza nici aia. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Si noi doar ce am reparat un pat, ca deh e canapea si n-a fost prevazuta sa se doarma in fiecare noapte pe ea ci doar ocazional, dar dc avem doar 2 camere...Deocamdata
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
Simonix spune:
Neatza :)
MSBB - Simona are dreptate cu cresa - iti spun din experienta mea: Robert e super sociabil, da senzatia ca nu ii pasa de mine, se duce la toti in brate si se pisiceste cu ei ... nu iti mai zic cand vede copii si jucarii cum face, intra in priza rau ... si totusi, cand l-am lasat singur la cresa a plans amarnic cateva ore fara intrerupere, cand am revenit mi-a cazut cerul in cap... Facuse o criza, era terminat, epuizat ... m-am simtit atunci ca ultimul om de pe pamant. Repet, in conditiile in care nu dadea vreun semn ca i-ar fi pasat de mine inainte ... Apoi a durat cam 1 saptamana pana s-a obisnuit, ba chiar 2. Si acum, dupa o mica pauza acasa, ii ia cam 2-3 zile pana se obisnuieste singur la cresa, nu mai face crize, dar plange dimineata cam un sfert de ora cand il lasa Bogdan acolo. Aveti grija prima oara la cresa, trebuie gestionata foarte bine situatia, cu explicatii, vorbit mult etc :) oricum, colectivitatea e foarte buna pentru ei, chiar de mici copii. Eu am impresia ca progresele lui Robert se datoreaza si mediului acesta.
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Lorich spune:
Neata!
O noapte dormita de la 8 seara la 8 dimineata!
Normal ca e pacaleala de 1 aprilie!
Eu termin -lutza si Robert impleteste ceva ce de mult dorea mami!
Cleo exact de aia mi-e frica de dormitul in pat cu el, n-am nimic impotriva co-sleepingului, dar nu vreau sa-l fac sa planga, sa sufere ca un caine cand din senin voi hotari ca acooo e locul lui tati si a lui mami, atat. Daca ajungi sa te suprapui si cu perioada aia de idila familiala e si mai greu pentru copil.
Anuta sanatate multa si bafta cu noul tratament!
Andrada abia astept sa aflu vesti de la voi, sper sa nu fie vesti cu branule!!
Simo mi se pare amuzant acum, caruciorul e cumparat tot de cumnata mea, ca si covorul, deci ea are drag de animal print. Hihiih, ce simt de observatie ai! Interesant planul tau sa-l dai pe Mati la cresa de adaptare, nu m-as fi gandit! Eu zic bravo si bafta sa intrati!
Minodora eu dimineata il am pe REobert mai independent, se joaca singur, doarme si citesc forumul, apoi e mai greu, recunosc, ca vin sarcinile de serviciu de mami care sta cu copilul acasa.
La multi ani Sabina si Codrin !
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
inais spune:
Neatza!
Va salutam si noi...si cred ca mai scriem azi pe asa o vreme....asta daca nu ...as vrea eu!
Simona va tin pumnii sa reusiti cu cresa. Hmm e o idee sa-l duci cat stai tu acs. Am auzit si eu de proiectul ala de lege...insa la cum se misca astia nu cred ca ne va afecta pe noi.
MsBB spor la trebi! Cred ca imi fac si eu program administrativ azi daca tot e urat afara si nu ies. Cand e frumos prefer sa ies nu sa smotruiesc, asa ca acum e momentul pt La final cred ca voi fi
Noi ne-am trezit la 8.30 si nu mai vrea sa doarma! Chiuie de zor si patruleaza prin toata casa! Presimt ca o sa ma distrez in tentativa mea de a le face pe toate azi...cu Iasmina agatata de mine si tot timpul dupa mine...
Va
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04
Lilly79 spune:
simonacip si eu as face la fel cu cresa, dar am vazut ceva formular de la o cresa de stat si-acolo trebuie trecut locul de munca si-al mamei si-al tatalui, adica amandoi parintii trebuie sa fie angajati.Si chiar daca as rezolva cu un plic ceva, as sta tot cu frica sa nu ma descopere astia de stat sa-mi ceara banii inapoi.Probabil ca voi cauta ceva cresa particulara macar din ianuarie, ca sa mai citesc si eu cate ceva inainte de-a ma intoarce la lucru, ca simt ca ma prostesc pe zi ce trece .
Uitati ca link am primit, sper sa fie doar o pacaleala de 1 aprilie http://www.capital.ro/articol/concediul-maternal-va-fi-redus-cu-sase-luni-118139.html .
Copiii vostri cate somnuri au pe zi? Julia a trecut la un singur somn de 2-2.5 ore.Iar noaptea doarme 9-10 ore (cu o trezire doua de maraiala cand trebuie sa ma duc la ea, sa o invelesc si sa o mangai pt a adormi la loc).
Ma duc la treaba ca astazi nu cred ca iesim din casa pe vremea asta urata.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
inais spune:
Lilly nu e o gluma. Este un proiect de lege, momentan. Cat despre somn asa si noi...o repriza de somn pe la 14-15, care dureaza 2-2.5 ore. Se mai intampla insa sa mai doarma afara 1 ora (pana-n pranz) si atunci mai doarme dupa-amiaza 2 ore asa.
Deeci am mancat si eu de dimi...incepe distractia!!Iasmi e agatata fix de piciorul meu.. Deci sa-mi urez spor la trebi!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04