Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna seara :)

Rapidos, va pup pe toate

Andrada- si noi am trecut printr-un episod cu febra cam neplacut (motiv pt care m-am lamentt eu pe aici cam mult - sorry, imi fac autocritica acum ... ca v-am stresat ). Ce voiam sa zic: pai la voi e ok, cu 38.5 - la noi era media cam 39.9 ... sub 39.5 nu scadea cu tot paracetamolul. Si tot l-au lasat asa 4 zile. Una la mana: daca e viral, nu poate face nik, nu antibiotice ... numai antitermice. Din cate stiu, algocalminul nu e interzis la pitici ??? Eu asa stiam, ca novocalminul ala parca era toxic pt bebi (nu va suparati, doar intreb ... asa auzisem). Noua ne scadea cu o doza mai mare de paracetamol (scazut ... cu vreo 0.5 grade). Apoi ... antibiotice prin telefon ........ Are rezultatele la analize ??? Oricum, de ce sa pui pe branula ?In fine ... nu stiu de cand dureaa episodul asta la voi dar mie imi spuneau dr ca se asteapta cu febra 3 zile - acum nu stiu daca 38=40 pt ei Ai grija sa fie hidratat si mai ales urmareste-o: ce stare generala are? Se joaca? e vesel? sau e pleostit, somnolent? Oricum, neaparat tebuie investigat daca dureaza pre mult.

Imi pare rau sa aud aventuri cu intzepat - noua cand ne-au luat sange ne-au "impuscat" in deget si bebe nci nu a simtit ...

Miss - eu am problema asta cu somnul cu bebe. De o vreme se vaita mereu in somn, cand se intoarce, de ex. Si uneori urla si plange, desi el doarme ... Isi da palme in cap, se vaita, nu reusesc sa il trezesc sau sa il calmez. Dureaza criza cam 5 minute, cand in general se trezeste si incepe sa rada .... u stiu daca il doare ceva sau pur si simplu viseaza ... la inceput am dat vina pe boala pe care a avut-o ... dar mereu face asa, laira 2 noaptea, parca e ceas.

Dormit in pat - m-am saturaaaaaaat si nu stiu cum sa scap de el

In rest sunt foarte pe fuga, sunt super fericita ca m-am intors la serviciu, bebe e de asemenea incantat la cresa, chiuie de fericire ca iesim din casa... a reinceput sa pape bine, e o incantare seara sa se regaseasca acasa ... a redevenit cuminte. Pe bune, mi se pare ca are un efect tare bun cresa, timpul petrecut impreuna ni se pare tuturor deosebit si nu mai stim cum sa ne iubim unii pe altii. Va mai povestesc dar acum mergem la smotocit

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele mele, sunt doar eu cu piciul acasa, tati e plecat la Constantza vine maine.printre picaturi am vazut pozici, ffff. frumoase.Al meu se duce cu doamna Rodica( asa o cheama) in parc , vreo 2 ore , pe Aleea cu Castani, asa ii zice strazii aleia de e plina de castani dar si de copii.
Acum de vreo 2 zile a descoperit ca daca apasa telecomanda pe un anumit buton incepe si palpie un alt buton, e f. incantat de faptul ca a desc singur lucrul asta.
Sunt destul de suparata ca a veni soacra-mea pe la mine si vei Doamne, trebuie sa o ajute pe sora-sa sa-si scoata casa de sub sechestru, ca o dau aia afara.Bineanteles ca nu si-a platit datorii si nimic si trebuiesc achitate niste sute de milioane.m-au apucat dracii.Pai bine ma, si noi cand ii cerem zice ca nu are, ca sa terminam naibii casa asta odata...........IMI E O SCARBA NEMARGINITA cum ar zice o prietena de-a mea.
Va pup
Constat pe zi ce trece ca pana si rudele tale cele mai apropiate pot fi niste fiinte oribile.Si la prima vedere..................
va pup

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui anuta-maria

am vazut poze si filmulete frumose sa va traiasca copii frumosi si sanatosi. poate ne intalnim si noi cu o mamica si al ei puiut care sta pe langa mine sa mai ies si eu din starea asta, evident dupa ce ne facem bine.
eu stau pe brancoveanu pe langa budimex.

noi suntem tot raciti, nu am scapat de haraiala si suntem asa de mai bine de 2 sapt, acum suntem la al 3 tratament si suntem foarte maraiti. avem si zile mai bune de veselie, dar peransamblul ma intaleg din ce in ce mai rau cu el cred ca de cand e racit sau si de la dintisori ca se vad 2 jos de 2 zile. chiar cat ia pana ies dinti de cand e vad in gingie?

si noi puiuti racici sa le traca repejor.

http://picasaweb.google.com/amhapenciuc/VladutBebe#

Sanatate multa. Cand ma intorc de la ai mei o sa incep sa ies in parc, poate o corup si pe Cleo, Inais sigur sa plimba prin Tineretului si din cate stiu si Micaela, deci putem sa ne vedem.
Dintii, cred ca depinde de la copil la copil si de la dinte la dinte. La noi la primii a durat putin dar la ultimii a durat cateva zile bune sa iasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

nu mai am timp de scris deloc. Macar am o preocupare frumoasa, caut cazare in Barcelona....de fapt Stef vrea undeva la mare si sa facem zilnic naveta la BArcelona si back.

Multumim din suflet pt aprecieri la adresa lui pozelor....a fost o plimbare superba, eu ca de obicei m-am simtit extrem de bine si in largul meu in compania Lauritei!

Prag, super Republica Dominicana....am fost si eu acum mai multi ani, cand abia ubcepuse sa fie la moda ca destinatie turstoca...stateam in Franta pe vremea aia ca la noi nici acum nu vad prea multe oferte.

Nu am cum sa fac conspect...cu toate ca mi-e dor!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miss, sa-ti fie de bine aranjatul parului!Sambata imi tai si eu virfurile ca nu am mai tuns de la botezul lui Mirci, de 6 luni
Mihaser, e super Cri cu remrcile lui. SUnt plini de perle la virsta asta. AM si eu un caiet cu de-ale lui David
Danicris, poti sa iei cu tine iaurt, banana cum zicea si cleo. TOtusi sa eviti marul ras ca fermenteaza si pote sa-i faca rau. la fel eu evit supica cu carne...sa nu se strice dc i-o dau in mai mult de 2 ore de la incalzire. Am mai luat si s-a nimerit sa doarma bb mai mult. O data m aruncat-o, altadata i-am dat-o. Dar mai bine evit
ANdrada sper sa vii cu vesti bune. Santate!
CLeo..cu burta ce sa zic...EU cred ca nu-mi voi reveni nicicind cum eram. AM maritat toate hainele dinainte de sarcini ca sa nu-mi fac singe rau. Ce puteam am largit in talie. Nu mai spun de cum mi-e burt de flsca si cu vergeturi.Ar trebui sa fac gym dar lenea..
Magdone, ma bucur ca sunteti mai bine!
Prag, misto locatie, sper sa va simtiti bine!
Frumoase pozele cu Raducu si Robertzel!
Lorich, da vzusem covor, paca si la carut nitzel, o perna parca...si gata m-am gindit ca e motivul casei
ANutza_maria, snatate multa!!!oof
Miss si al meu mai are momente cind se trezeste si urla si ma cauta. CInd ma vede se calmeaza...Ce m-oi face cu el la cresa din sept..asa mamos??
Jady merci de raspuns, oricum miine merg cu el la orl. TUsea si secretiile aproape s-au dus. DOamne Ajuta!
SImonix, novocalminul nu e interzis.La noi. Sunt supozitoare, se dau la febra mare, peste 39 si e voie doar unul la 48 de ore. Dar se da si lgocalmin in caz de nevoie. CInd am fost cu david la urgente odata, cu febra mare i-au facut injectie cu algocalmin.Ma bucur ca v-ati revenit, ca e bine la serviciu si l cresa..SU-per!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita scumpa, acum am vazut mesajul tau, nu, nu avem nimci, imi pare tare rau ca aveti mucisori! Sa fie de ieri, de la intalnire? Off, sper sa nu si sper sa treaca repede, repede deja mi-e dor de voi!

Adriana, de cand s-a nascut Vlad biletele la teatru ni le-a luat taica-miu. Inainte mi le luam eu personal. Parca, parca exista si un serviciu online pt cumpararea biletelor, vezi cu uns earch pe google.

Despre intalnire si mie mi-ar placea sa ne vedem inainte de Paste, asa ca o intalnire speciala de iepurasi bebelasi de aproape un an. Am scris cu verde pt ca Adriana a folosit aceats aculoare pt tema "intalnire de iepurasi".

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Of am probleme cu a-ul la tastatura, sa scuzati greselile.
SOmn Usor!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Alysh- noi am stat la Lloret de Mar si am facut naveta la Barcelona. A fost foarte frumos :)

Magnetism-eu nu cred in rude Adicatalea: nu inteleg de ce sa juri credinta suprema membrilor familiei tale care ... intr-adevar, sunt doar omeni si evident ca pot fi oribili ... Si de ce m-as arata mai indulgenta si mai toleranta cu familia, care uneori greseste amarnic fatza de mine... O relatie extraordinara poae exista si in afara familiei.

Al meu pitic a mai tras o repria de vomat si s-a culcat la loc ... Din pacate are o tuse care uneori il supara si iote ca mai vomita - de preferinta seara, noaptea etc I-am luat pernutza noua de la IKEA si de 2 ori a vomat pe ea.

Simona- merci de detalii in leg cu novocalminul. Pe aici nu am vazut - paracetamol si ibuprofen si cam atat. In rest rabdare.

Ce mai voiam sa zic... al meu bebe face baloane Si cu aceasta ocazie zice mama ... de fapt un MOAMA - si pac iese balonul si e incantat Ce mai face ... ah, el nu o sa cada niciodata din pat pt ca se da singur jos: din pat, de pe canapea etc E incredibil cat de rapid este si cat de smecher. Se pune pe burta si incepe sa se tarasca cu spatele, incearca cu picioarele sa vada cand da de margine - odata ajuns la marginea patului se sprijina pe oate si se lasa usorin jos pana atinge cu talpile podeaua. Apoi zbang - pe jos Si dispare

Gata mi-am amintit: piticul meu cred ca a facut o afta - am remarcat ca e alb e interiorul buzitei, inspre obraz, in guritza. Vad ca nu il deranjeaza dar ma deranjeaza pe mine -nu am sunat inca pediatrul ... voi ati avut asa ceva ? Robert sta doar cu degetul ingur si evident gust tot ce prinde: peretii, podelele, carucioarle de la supermarket Efectiv nu il pot tine... linge tot.

Imi spunea Miss la un moment dat ca de ce nu il tin in tzarc - whaaaat ??? pai mie nu imi ajunge o casa ... e incredibil cata energie are, stiti ce inseamna sa nu sea locului o seunda ??? Chiar daca se joaca singur - nu are stare si merge peste tot. Nu il pot tine - chiuie de fericire cnd merge in 4 labe, asta e fire ui, de mergator Sa vedeti cum face la biberon: cand il vede chiuie se aseaza pe spate si da din picioare de bucurie, apoi papa o treime (il tine singur cu manutzele), apoi il azvarle cat colo si incepe sa dea ture prin pat - parca e in cusca - merge de la un cap la altul chiuind. Speedy Gonzales, asta este. Nu il pot urmari cu privirea hihi ca ametzesc. Apoi coboara din pat si face ture prin camera, deschie sertarele, arunca obiecte pe jos, se baga pe sub masa etc. Apoi mai papa o bucaa de biberon si repeta figura. La final cica sa ne culcam - pana nu isi face damblaua nu se lasa, linge peretii, trage animalele de urechi (el fiind deja in sacul de dormit si cu lumina stinsa), apoi trebuie efectiv sa il calmez, il iau in brate, ii cant si apoi incet il las pe pat, cu mine langa el, il mai mangai si incepe sa se linisteasca... apoi adoarme bustean. Aventuri, nu gluma. La fel, dimineata cand se scoala mai intai se da in spectacol, isi etaleaza skillurile, aplauda, rotest din maini, clampane, canase stramba, scoate toate suntele pe care le stie apoi pleaca din pat si intoarce camera cu fundu in sus. Si apoi papa si apoi ne luptam sa il schimbam si sa il imbracam - va spun, cand ajung la serviciu sunt fericita, e liniste, nimeni nu tzopaie, nu trebuie sa imi schimb colegii de pipi/kk , sa le cant, nu vomita nimeni, nu vrea nimeni in brate (sau cel putin nu mi se plang mie :p) Hehehe... pardis... beau cafea, pap croissante si pot avea si eu discutii mai clever sau BARFE cu oameni reali despre oameni maaaari si tot reali Din pacate de la 5 dupa amiaza reincepe maratonul

Gata va pup si fug la nani :) La 2 o sa ma scol in urletele domnului si va trebui sa il asist

EDIT: scuzati, am o tastatura ORIBILA ==> greseli cu carul ...

Apoi, uitati un filmulet cu piticania:

http://www.youtube.com/watch?v=VINMz_1TFNw&feature=channel_page

Ca sa vedeti cum slabesc io ...

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

o noapte buna la toti bebei scumpici si draguti
nu am timp sa fac un conspect mai lung ma grabesc sa fac un dus si sa ma odihnesc un picsunt fff obosita
am citit ca MISS sa frezatsuper fain,sati fie de bn
simo bafta maine la medic sa speram ca nu este nimik.

toate mamicile ne vedem maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Simonix, Miss, si Victoria se trezea asa urland, dar noaptea. Din ce am gasit eu pe net, sunt night terrors, daca e greu sa il trezesti... nu prea ai ce face, eu doar o luam in brate ii vorbeam, ii tot repetam ca e in suguranta, mami e aici, e ok, aprindeam lumina (luminile) si ne plimbam prin casa, sa vada ca e acasa si totul e ok. Daca dura mai mult de 4-5 minute, mergeam la daddy in dormitor si il trezeam si de obicei o linistea instantaneu, adica cum o lua daddy in brate zambea imediat si se linistea... poate viseaza ceva urat, poate doar il vroia pe daddy (Victoria)... nu stiu. Ceea ce stiu cu siguranta e ca erau inspaimantatoare pentru mine, imi imaginez ce simt ei, saracii...

ptr. Daviducu sa nu mai se intample... mie taaare mi se rupea sufletul de Victoria cand plangea asa.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput