Intoleranta cindse discuta despre partide politice
Raspunsuri - Pagina 5
xenocid spune:
Ileana pricepui. Sint un exemplu perfect de intoleranta cand e vorba de indivizi ca asta. Exemplu de manual!
Eliza, normal, indivizi astia doi nu se vazura ieri. Relatia lor dureaza de mult mai mult timp. Cam de pe vremea cand doamna era casatorita spun gurile rele si cel mai adesea liberale.
Rufus spune:
Fetelor, dar ce-i tot dati cu "sunt adulti, necasatoriti, care-i problema"? Ce, le discuta cineva acest aspect?
Mie mi s-a parut ca se discuta despre mult-trambitatul nepotism (fiilism, nevestism, etc-ism)...adica nu vedeti nici o legatura intre relatia cu Antonescu a doamnei respective si mandatul ei trecut si (probabil) viitor de europarlamentar, dar nu mai conteniti cu exemplul EBA...Pai, ce daca Antonescu nu era Seful cel mare in PNL, cand duduia era in fata pe lista? Era vreun neica-nimeni, simplu membru de partid? Hai sa fim seriosi...
Situatia e la fel de "cinstita" ca si cea a Elenei (dar pe voi va omoara numele de Basescu); diferenta este ca EBA si-a dat demisia din partid si, chiar daca toata lumea stie cine i-a strans semnaturile si cine o va vota, Basescu (tatal) poate rade linistit de prostia altora.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Ileana pricepui. |
Atunci e perfect.
Traim in cea mai buna dintre lumile posibile.
Eu mi-am gasit, pe taraba cu oferte, "subiectul" pe care sa-l investesc cu speranta mea. Probabil ca si tu, pe altul.
Ofer sau nu explicatii pentru alegerea facuta in functie de cit chef am.
Nu intentionez sa-mi impun "alegerea" altcuiva.
Care-i problema?
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana Traim in cea mai buna dintre lumile posibile. |
Cu o singura exceptie: peste cateva luni alegerea unuia va fi certitudinea ambilor.
sirimie spune:
Exact asta e ideea cind e vorba de optiuni politice in Rom. Nu poti vota dreapta (reprezentata de PNL) pentru ca Crin Antonescu are niscaiva bube in cap si e antipatic. Mai bine votezi pe unul care reuseste sa minta mai frumos, sa fie mai bun familist si evident sa nu aiba bube "vizibile" in cap. Nu conteaza ce idei politice sustine si daca ti se potrivesc tie personal sau nu. (Eu cred ca PDL nu reprezinta nici o dreapta, nu e o alternativa la PNL, ei s-au desprins din PDSR de stinga si s-au mutat circumstantial "la dreapta")
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
Cu o singura exceptie: peste cateva luni alegerea unuia va fi certitudinea ambilor. |
.
Eu vorbeam despre lumi posibile, nu despre SF.
cl spune:
Simona, nu bubele in cap reprezinta adevarata problema, ci bubele care nu se vad! Inca! Mie de asta mi-e teama. Mi-e frica de aparente, care nici alea nu-s tocmai ok... Sincer, nu am incredere in el, nu pot! Si asta nu are nimic de-a face cu figura lui, ci cu ce am citit/vazut de-a lungul timpului. E dreptul meu, nu-i asa?
Vroiam insa o discutie cu calm, cu argumente pro si contra si nu cu remarci de genul: "Nu poti vota dreapta (reprezentata de PNL) pentru ca Crin Antonescu are niscaiva bube in cap si e antipatic. Mai bine votezi pe unul care reuseste sa minta mai frumos, sa fie mai bun familist si evident sa nu aiba bube "vizibile" in cap." si sper ca ai inteles ce am vrut spun.
Daca ar putea sa-mi raspunda si mie cineva la intrebarile pe care le-am pus mai devreme, bine ar fi. Dar daca nu se poate, asta e!
Rufus spune:
citat din mesajul lui cl Daca ar putea sa-mi raspunda si mie cineva la intrebarile pe care le-am pus mai devreme, bine ar fi. Dar daca nu se poate, asta e! |
Astept si eu. Cu interes, fara nici o gluma. Nici nu o sa comentez. Doar vreau sa stiu de ce e simpatizat Antonescu de cineva. Care-s meritele lui.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
sirimie spune:
Claudia, ce argumente vrei, ca Antonescu nu are bube in cap? In plus cred ca opinia ta despre Antonescu e deja facuta, sigur vrei sa ti-o schimbi?
Eu sustin ca nu e relevant daca are sau nu. Tu ce crezi, de ce e important?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
copiloi spune:
Ce hilari sunt unii....aia care il slavesc pe Basescu (DC-ul e plin de osanalele lor), taman aia vin si-l iau acum la puricat mm cu mm pe Antonescu
Cand vine vorba de Antonescu, analizele de caz sunt foarte riguroase, amanuntite, subtile, adanci....adica se cauta pana si buba care nu se vede De ce nu au facut o asemenea analiza si in cazul Basescu?
Cand e vorba de Antonescu, pana si aparentele nu sunt ok
Eu zic sa-i analizati si harta astrologica, sigur e ceva si acolo in neregula
Alina