Intoleranta cindse discuta despre partide politice
Raspunsuri - Pagina 14
mimonix spune:
Uite, in spiritul acestui subiect,eu propun sa ne spuneti si voi, cei care nu va lasati impresionati de drama lacrimogena a lui Crin si nici pacaliti de nevinovatia lui falsa dat fiind ca este cunoscuta prietenia lui cu Patriciu, care sunt argumentele voastre in favoarea celorlalti doi....ca doar d-aia ne-am adunat aici, sa discutam civilizat despre politica !
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana ...o poveste care nu avea cum fi lacrimogena intrucit era deja arhi-cunoscuta. Si ideea ca ar fi fost o dezvaluire in premiera, facuta din cinism si calcul, ceea ce nu era. |
Am uitat sa spun ca eu nu stiam "arhicunoscuta" poveste, pana cand nu a poposit aici, pe DC, in urma cu putin timp. Nu ca ar fi trebuit sa stiu eu despre asa ceva, dar nici nu cunosc personal pe cineva care sa auda, atunci, de eveniment. Pentru mine, asta inseamna ca povestea nu este arhicunoscuta.
Faptul ca este adusa acum in prim plan, poate fi o manevra , nu este obligatoriu, dar poate fi suspectata. Dar, pentru mine, nu are relevanta, chiar asa daca ar fi, pentru ca eu sunt de acord cu anumite "manevre", inofensive, legale, pentru atingerea unui tel.
Este inutila, dupa mine, ridicarea nefericitului eveniment la rang de stire arhicunoscuta, numai ca sa nu existe suspiciunea ca este folosita electoral.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
iileana spune:
citat din mesajul lui mimonix care sunt argumentele voastre in favoarea celorlalti doi.... |
Mie incepe sa-mi fie mila de Geoana.
Pro-Basescu si pro-Antonescu exista voci, dar, din 76.325 membri inregistrati DC nu se gasi nimenea sa zica o vorba, cit de mica, pro-Geoana.... Saracul...
Rufus spune:
citat din mesajul lui mimonix Dar ce noutati ai vrea tu Rufus? |
N-am zis ca vreau noutati.
Am zis ca speram sa-mi spui ce nu stiu.
Argumentele de bun simt nu tin loc de dovezi, plus ca, in cazul discutiilor "electorale", bunul simt devine discutabil.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
mimonix spune:
Haha, Ileana Deci Geoana e al treilea? Nu Nastase? Tot am aflat ceva azi Nu ma asteptam, pentru ca el e mai "prostanac" asa, doar stie toata lumea
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
citat din mesajul lui Rufus Argumentele de bun simt nu tin loc de dovezi, plus ca, in cazul discutiilor "electorale", bunul simt devine discutabil. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Uite ca eu nu cred ca e discutabila lipsa de bun simt atunci cand presedintele tarii se urca beat la volan, ii face pe ziaristi ba gaozari ba "tiganca imputita"...ba vrea sa-i arata uneia pe biroul lui ce poate ...ba nu stie cum e cu Palestina si Israelul...ba are un "miting-uit-da-staciu-in-da-marchet"...ca sa nu-mi mai amintesc cum ii zbura suvita aia in toate directiile la inceputul domniei ....bine ca spre deosebire de Tariceanu , punandu-si cizmoacele de cauciuc si caciulita, a aratat mai multa empatie fata de sinistrati dar nu i-a ajutat cu nimic in plus !
poze
Rufus spune:
citat din mesajul lui mimonix Uite ca eu nu cred ca e discutabila lipsa de bun simt atunci cand presedintele tarii se urca beat la volan, ii face pe ziaristi ba gaozari ba "tiganca imputita"...ba vrea sa-i arata uneia pe biroul lui ce poate ...ba nu stie cum e cu Palestina si Israelul...ba are un "miting-uit-da-staciu-in-da-marchet"...ca sa nu-mi mai amintesc cum ii zbura suvita aia in toate directiile la inceputul domniei ....bine ca spre deosebire de Tariceanu , punandu-si cizmoacele de cauciuc si caciulita, a aratat mai multa empatie fata de sinistrati dar nu i-a ajutat cu nimic in plus ! |
A, astea-s dovezile care-l probeaza bandit?
M-am lamurit. Suvita aia e o proba, intr-adevar, zdrobitoare.
Dar chiar nu ma bag in discutii de-astea, ca n-am innebunit sa caut care-i mai bun intre unul care vorbeste fara perdea si altul care nu gaseste decat femei maritate.
Nu stiam, insa, ca s-a urcat beat la volan. E pe bune, sau tot folclor?
mimonix spune:
Urasc sa discut cu oameni care se fac ca nu inteleg ...Rufus, nu ma supara N-am zis ca alea sunt dovezile ca e bandit, acolo era vorba de lipsa de BUN SIMT indiscutabil ...ia mai citeste tu o data si vezi cum e!
Si da, chiar si suvita aia mi se pare o dovada de lipsa de bun simt...pentru ca e vorba de presedintele tarii si imaginea lui. Daca vrei sa fi punker, roker sau excentric fara vreun motiv, n-ai decat.Dar nu te baga la functii din astea care cer "eticheta".
poze
Rufus spune:
citat din mesajul lui mimonix ...Rufus, nu ma supara |
Bine, bine...
Voiam doar sa-ti arat, intr-o discutie de genul asta, ce inseamna sa afirmi fara argumente.
Nici macar nu votez. Nici pe Basescu, nici pe altul.
Sau, poate, apare unul nou.
Chiar n-am intentia sa supar pe nimeni.
sirimie spune:
Eu sint absolut uimita ca absolut toata lumea de aici e de acord cu mine ca la noi "politica" = "oameni politici", mai bine zis bubele lor. Motivele pentru a vota (sau a nu vota) sint legate strict de mizeriile pe care le face/spune unul sau/despre altul, la parada de miss care se numeste "campanie electorala" si toata lumea este expert in politica bineinteles.
Ca o ironie, daca deschideam un topic cu titlul "Depsre Crin Antonescu" ajungea direct la Birfe si cancanuri, asa ramine birfa pe prima pagina pentru ca e o "respectabila" discutie despre politica
(Mie imi pare rau ca am dreptate, inseamna ca mai avem de asteptat pina cind se va termina "democratia" autohtona si vom intra in normalitate . Poate copiii nostri sa prinda vremuri mai bune.)
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13