Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:


tb sa fie ceva cu tag it sau share it to a forum, in fine o sa descopar eu

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

eu am cont pe photobucket si am facut un album public

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Daca mai aveam dubii, acum m-am lamurit!
Iata ce afaceri se fac in numele sanatatii copiilor!
de Letitia si 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Seara buna,fete dragi!

Azi nu am scris nimic,am muncit,am prajiturit,miine e ziua fetitei mele si o sarbatorim in 3 locuri,la scoala cu doamna inv,la after-school si la scoala de balet asa ca am avut ce coace si ce decora dar mi-a facut mare placere.Miine dimineata ma scol la 6 sa ambalez muffins-urile si sa avem timp sa-i cintam "Multi ani traiasca".Am pregatit cadourile si florile.Acasa o sarbatorim pe 24 aprilie abia,dupa vacanta,am inchiriat un magician,a invitat colegi si prieteni dragi si sper sa aiba un party f reusit.
Sunt nervoasa,ne bat si austriecii la fotbal .Eu sunt microbista,mai e cineva in suferinta?

Felicitari fetelor cu rezultate bune la ecografii!
Sanatate multa mamicilor racite!

Giova,a ajuns caldura aici.Efectiv nu mi-a venit sa cred,ce soare si fain s-a facut abia dupa 12.
Da,cred ca sunt si motive dragute pt baietei,de Cars stiu si eu si chiar imi plac.Aici am vazut acum si cu Spiederman(nu-mi place)si cu Sponge Bob care are prea mult galben .

mQQm ,di la ce faci asa febra mare?
Nici mie nu-mi prea place decit un fel de bleu,nu am luat decit 3 body-uri un bleu mai intens.In rest nimic,astept luni sa vad daca ramine sigur baitel si ma apuc sa mai iau una alta.La fiica-mea am avut si salopeta bleumarin pe care o combinam cu bluza roz si am avut o gramada de haine de culori neutre(verniluri,galbenuri,alb)dar si rochite albe,rosi si roz.

ema,daca e baietel si eu o sa-l imbrac in culori deschise,ma ingrozesc ce culori vad prin magazine,kakiuri inkise,bleumarin spre negru,maro inkis si niste modele largggiiii,nu stiu ce se intimpla.Eu sunt 'otarita sa-l port pe baiat in fel si fel de camasi,de toate culorile si modelele chit ca pt mine inseamna nr dublu de calcat la camasi,doar calc si pt sot.
Am vazut intr-o zi un pusti de vreo 3-4 ani intr-un paltonas gri ,mama mia!!

Fetele,ma retrag in garaj,ma enerveaza rau meciul asta,nu facem nimik .

Va pup,pe miine!

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Alina, pe mine ultimele meciuri ale nationalei, in special, m-au vindecat de microb . Si uite asa la meciul cu Serbia nu m-am uitat si acum, doar de curiozitate am dat sa vad cat e scorul. Si inainte muream si inviam la meciuri si la infrangeri sufeream trei zile ca un caine

Petreceri frumoase maine! La multi ani Marie !

Referitor la culori, la Stefan am evitat si eu albastrul spalacit, dar tot am primit o gramada de hainute bleu . Acum am luat doar cateva si m-am orientat spre verde, dar parca nici nu mai sunt as apornita impotrica albastrului. Oi vedea ce ii mai gasesc, inca nu am colindat magazinele. Si mie imi place rosu, orange pentru baieti. Stefan a purtat un hanorac mov de la sora-sa, pe care chiar l-am gasit intre putinele hainute pastrate (majoritatea de fetite), asa ca o sa il poarte si bb. Acum ii mai gasesc si bluze si camasi mov si roz, dar pt. bbi asa mici, nu am prea vazut.

La mine s-a ingrosat gluma cu picioarele umflate. De la pranz sunt butuci si ma dor. Sper sa fie o faza trecatoare, ca daca sunt in halul asta de acum, ce mai fac peste o luna-doua? Si am trecut si la regim (adica incerc sa elimin dulciurile si alte prostioare pe care le rontaiam de foame). Sa vedem cat ma tine.


Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna mamicute,

Hai ca e timpul sa apar si eu in schema si sa va raportez ultimele vesti.
In primul rind, dupa o sperietura de zile mari, azi am avut ecografia de 20 saptamini si totul e PERFECTISSIMO. Avem un baietel grasunel care cintareste in jur de 450 de grame si masoara 20 de cm. L-a masurat din toate partile si totul este absolut perfect. Bebita foarte simpatic, acolo, in burtica, ne facea cu mina, dadea din gurita tot timpul, cred ca o sa vorbeasca mult ca tat-sau. :)
Buuuuuun, acum sa va spun de sperietura. Duminica plecam noi la Las Vegas ca sa ne aniversam cu ocazia unui an de la casatorie. Toate bune si frumoase, vreme castoaca, hotel super cool, cu o vedere dementiala, ce mai, atmosfera de vis. Numai ca de cu o seara inainte incepusem sa simt asa, ca un fel de presiune in zona vaginului, si batea inspre anus. La inceput, nu m-am impacientat, m-am gindit ca o fii de la mers prea mult, bla, bla, bla, dar cind am vazut ca duminica inca persista, am inceput sa ma impacientez. Ce-o fi si ce-o fi? Da si cauta pe internet. Si adevarul e ca, in anumite situatii, toate informatiile astea de pe internet mai mult te zapacesc de cap. Oricum, ma temeam de o infectie urinara, desi nu prea avem simptome. Luni, o sun pe doctora, vorbesc cu ea, ii explic ce si cum, imi prescrie o reteta cu antibiotice pentru infectie, ca zice ca e mai bine sa nu lasam lucrurile asa pina la programarea de miercuri. Zis si facut iau antibioticul, se face marti, ne intoarcem acasa, presiunea inca in fund, o sun din nou pe doctora. Daca am cervix deschis, o intreb. Desi, din nou, nu am nici un alt simptom, nu am contractii, nu-mi curge nimic nelalocul lui etc. Doctora mea super misto ma calmeaza si-mi zice miine ne vedem la eco de 20 de sapt si nu cred ca o sa fie probleme. Daca se intimpla sa ai ceva scurgeri sau sa te simi mai rau pina miine, ma contactezi de urgenta.
Iaca vine si ziua eco-ului, totul este perfect. Cervixul meu e super sigilat si are marimea absolut normala. Mi l-a masurat atit la ecografia abdominala cit si intr-una transvaginala ca sa fie 100% siguri ca totul e in ordine
Concluzia: citeodata ai niste senzatii ca nici medicii nu le pot explica 100% !!!!:) Ma bucur ca totul e in ordine si mai presus de toate ca bebelul nostru creste in burtica ca un campion.
Acum, ne pregatim sa venim in Romania, iar urmatorul examen cind vor face si testul de glucoza va fi la 28 de sapt. Adica pe 21 mai, daca nu ma insel.
Cam atit,

Va pup si va imbratisez cu drag,
Clara

Mami lui Bryce Mihai 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Tot eu,

Ca sa raspund si la chestiunea culorilor de baietei. Si eu am oroare de standardul bleu spalacit care se asociaza de obicei cu bebeii baietei. Aici, in state, e moda sa ai un baby registry astfel ca rudele sau prietenii care nu pot veni la baby shower sa-ti poata trimite cadouri pentru bebe. Iar eu o sa-mi aleg numai chestii care nu or sa contina culoarea respectiva. Imi place, de ex, albastrul marinaresc cu accente de rosu. Oricum, pina acum, i-am luat lui Bryce al meu, diverse culori: verde, maro, galben, mai imi place rosu, orange. Abia astept sa-l imbrac cu camasute si pantalonasi uschiti. O sa fie super trendy, baietelul nostru!!! :)

Gata va pupic,
Clara

Mami lui Bryce Mihai 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Tot eu,

Am intrat doar sa va spun ca am postat mailul comun poze cu Bryce la 20 de sapt. Era foarte miscacios.

Pupam,
Clara

Mami lui Bryce Mihai 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna dimineata gravidutze

Eu mi's treaza de la 5 si pentru ca tot beleam ochii in tavan m-am gandit ca mai bine vin sa recuperez 8 pagini cu gravidutze

Aseara am fost la un concert de tango: Tango Seduction. Mi-a placut foarte mult, e prima data cand vad un concert de acest gen si aveam emotii ca o sa ma plictisesc. Mama...ce micari, ce tehnica...ce senzualitate...daca nu eram balenutza faceam niste piruete prin casa. Cred ca m-am indragostit iremediabil de tango. Cine stie..poate si fi'miu o sa mosteneasca placerea asta si se face mare dansator. Singura problema...am amortit la propriu in scaunele alea incomode de la Sala Palatului. Mi se umflasera mainile si picioarele de ziceai ca sunr cimpoi.

elenada si eu simt intepaturi in partea de jos...mai ales cand fac un efort prelungit...de genul ca uit ca sunt insarcinata si alerg cu 50 km/h spre birou.

andreea 1979 multa sanatate....tare greu si cu racelile astea repetate.

lucialu frumos nume ai ales ptr nor'mea. Scurt si rezonant la fel ca al lu' fi'miu...deci sunt predestinati sa se intalneasca. Si eu raportez 7 kg luate pana acum...numa' ca tare optimista tre' sa fii cand speri ca doar 7 kg o sa mai luam pana in saptamana 40...da' daca zici tu, eu chiar nu ma supar deloc

blanca000 am zis eu ca faci senzatie in calitate de gravidutza pirat. Si eu vreau sa ne intalnim...de-abia astept sa cunosc gravidutzele de pe forum..

moniland bine ai revenit. Incepusem sa ne facem griji Imi pare rau pentru raceala ta...important e ca bebelusele sunt ok. Tu mai mergi la birou? Poate si iesirea asta in colectivitate e un factor care accentueaza slabirea imunitatii.
Moamaaa....da' si tu si elenada sunteti tare atipice cu kg in sarcina gemelara. Se discuta aici de zeci de kg luate..si voi inca crosetati la 5 kg.

dariaioanaxxx...de-acum asteptam...si speram si ne rugam ca muffi si leutul ei sa fie bine sanatosi. Imi inchipui cum intra intr-o zi pe forum, ca o tornada, si ne da detalii despre safari, si minunatiile culinare de pe acolo..si fericita nevoie mare ca Nicholas al ei creste si se zbenguie.

Patricia si Alina pe mine ma distreaza (sa ma vad si pe mine la a doua sarcina cand mi-oi dori fetita si tot carucior bleu o sa am) cum amandoua amanati cumparaturile...ca poate la echo de pe 6 aprilie se schimba sexul...si eu care sper ca la echo de pe 6 aprilie sa se confirme sexul. Dupa 6 (bafta multa la toate)...vorbim noi si de nuante de bleu sau nu
Patricia mie imi place tare mult de tine..si sunt ferm convinsa ca te vei descurca cu 2 copii...esti echilibrata si cerebrala...si vei sti cum sa gestionezi excelent situatiile create.

Alina printesei tale...sa fie sanatoasa, sa aiba parte numai de bucurii in viata si multa fericire...si sa se bucure alaturi de parintii ei si fratior

laurita25 bine ai venit la zmeurici. Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji cu devansarea termenului...uite eu am avut 3 DPN-uri diferite: 16 august, 12 august si 6 august. Cine stie ce DPN am la urmatorul echo...

Galarina multa grija...bine ca nu ai patit nimic...ia spune-i unei viitoare mamici denaturate (care nu a cumparat bebelusului nimic) tu doar vizionezi site-ul ala de imbracaminte ptr gravide sau ai facut si comanda de pe el?

pooh felicitari pentru rezultatul la echo. E mare bebelusul, dar daca doctorul nu a comentat nimic de ce sa-ti faci griji? Eu bebe grasunel si atat...sanatos sa fie

alexutza1181 felicitari pentru fetita. Nu stiu detalii dar de ce pesimismul asta ca speri sa ajungi doar pana in 7 luni?

Giova felicitari pentru intalnirea cu "maimutica" si pentru rezultatul la echo. ....si ce gravidutza frumoasa

Mony felicitari pentru rezultatul la TT...a mai trecut un hop

jojo miha tin pumnii pentru morfologica de vineri

coccorina felicitari pentru intalnirea cu bebelina..si sa-ti faci analizele ca sa poti sa stai linistita. Poate ti-a scazut doar glicemia de la emotia reintalnirii cu printesa

adriana multa putere sa rezisti la serviciu. hai, inca doua zile si ai scapat..

Alina si eu fui microbista...dar acum "n-ai cu cine"...mai bine un concert de tango decat niste impiedicati

claraJ felicitari pentru rezultatul la echo si pentru bebe grasunel

mai fetelor ..m-ati omorat cu aversiunea asta fata de bleu...astazi vorbeam la telefon cu viitoarea nasa a printului si m-am trezit ca argumentam vehement impotriva culorii bleu. Barbata'miu care a asistat la toata convorbirea, mormaia la sfarsit in barba "o sa-l imbrace pe fi'miu un roz" So...am decretat si eu "fara bleu"

o zi buna la gravidutze si pup burticile



Alinutza 21+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput