America (158)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Oricum eu am ajuns la concluzia ca cele mai nasoale accidente tot cu noi se intampla care suntem cu ochii in 14, eventual ii mai tinem si de mana sau in brate (prietena mea era maniaca cu siguranta bebeului, si cand avea 7 luni s-a impiedicat cu el in brate pe scari, si a cazut mototol peste copil cateva scari...au iesit insa nevatamati)

Adevar graiesti,SinziSa dau io citeva exemple..Ioana - strins mina in usa de la intrare de catre propria mamasi rupt dintii din fata pe cind se uita in oglinda sub privirile grijulii ale ambilor parinti; Dan - tras o dusca de sampon in cele citeva secunde cit m-am intors sa fac nu stiu ce ,cazut din virful topoganului ,tot asa cind ne uitam la el . Nu mai zic ca mi-e frica sa nu cheme careva DCFS-ul ,parca asa ii zice
La noi sotu e ala cu drobu de sare ,ma omoara cu scenariile apocaliptice Eu sunt asa mai tough mom ca am crescut cu genunchii juliti ,nici nu se vindecau pina primavara cind o luam de la capat ,de viata la tara .Cind i-am povestit lui Dan cica "did you quit the farm to go to college?"

Ciuf ,multam de info medicale ,gogalesc imediat sa vaz cum e cu Meniere ,m-oi incadra acolo.Am resusit sa fac app pe marti la alt ORL ca asta la care am mers in afara de scos clei din urechi si dat antibiotice nu stie saracu altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Multam mult

Miere nu te nacaji. Eu zic oricui ca am trei copii. Doi facuti cu sotul si unul adoptat de la soacra.
Cuie in pat n-am avut, dar am avut pe jos. A prins degetele copilului in usa. A mers cu masina si a deschis geamul in spate din greaseala de-i inghetase tichia celui mic. A uitat sa-i dea cu crema si i-a intors ca pe raci.... si la un moment dat n-am mai bagat de seama ca simteam ca-l strang de gat. Si raman copiii numai cu el

Sa va zic ultima poanta?

Ieri dimineata avea fetita testare la limba ca sa vedem in ce grupa de limba sa o puna. Si eu terminata de cataroi l-am lasat pe el sa imbrace fatuca. Scosesem rochita sarafan si calcasem camasa si alesem ciorapii, dar la supraveghere si detalii l-am lasat.
In parking la scoala fii-mea imi spune ca-i luneca ciorapii... si eu ma gandesc...iar o crescut copila ista. Da de unde ii lunecau ca nu-i pusese chiloti

In fine... el n-a crescut dar copii au mai crescut si au inceput sa-si poarte de grija.

Si da si al meu e meticulos. La serviciu.

Sanzi :) ochii verzi sa nu-i crezi:))

Ramona si ai tai tot cataroi foloseau? Cel mai greu m-am dezobisnuit sa zic strampi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ha, ha! Exact faze din astea face si al meu! Vorba ta, noroc ca de acum isi mai poarta copiii si singuri de grija.
Acum chiar ne amintim unele faze din astea si ridem. Ca na, dupa atita timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB

Multam mult

Ramona si ai tai tot cataroi foloseau? Cel mai greu m-am dezobisnuit sa zic strampi.

Tot!
Strampii-s lux, mie-mi place sa le zic strinfi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Poftiti la Capitolul 159 - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135713

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Bai, care imi da si mie un link la subiectele cu menajera si respectiv cu vesnica discutie stat/nestat acasa pt mamici?

io la tine m-am gandit cand s-a aprins discutia, pe unde esti sa sustii cauza nobila a mamelor care au cariera si indraznesc sa aiba si copii. vii la spartul targului, au castigat mamele ideale.

Venii si io la capitolul 2, ca acum putui. Deh, carierista cum sunt, nu am timp sa scriu asa mult De fapt nu citesc decat americancele si in rest random.

Mergi la inceput