America (158)
Raspunsuri - Pagina 22
Ramona J spune:
Sinzi, fa-le o poza ca poate imi dau seama. Sint tot felul de motive pentru care se ingalbenesc frunzele, poate imi dau seama dupa aspect. E gablena toata frunza, e mai uscata sau e "bright" galbenul? Poate ca nu le uzi destul sau le uzi prea mult, poate fi fungus, vreo insecta (te-ai uitat bine sa vezi daca sint creaturi pe acolo sau daca sint roase frunzele?), ba mai sint si niste virusi care pot da probleme din astea.
Cauta Florida Agricultural Extension, sa vezi care sint problemele in zona voastra.
Edit ca uitai sa spun c-am vazut ochisori frumosi verzi.
lisa79 spune:
sanzi,am facut-o ziua,poate de aia!
multumim de aprecieri
irina,azi am sunat,mai devreme.l-am admirat pe Aidan,ce barbatel s-a facut.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
lexi spune:
Miereamara, singura consolare e ca trece cu varsta. Cu varsta copilului adica. Despre soti, hmmm...
Edit: Ramona, eu am o piticanie din asta, doar ca-i de la Dell. N-are dvd/cd, e mai usor decat cana de cafea si cam tot atat de mic. Cu marimea/micimea monitorului o sa te obisnuiesti mai greu, depinde din ce parte vii: daca te stramuti de la un desktop spre notebook, or sa te cam doara ochii la inceput. Daca vii dinspre un ipod, atunci e boierie curata!
miereamara spune:
Cuiele si prima si a doua oara au ajuns in patut o data cu o ruleta care avea un magnet atasat de care s-au lipit niste cuisoare din trusa de scule. A masurat copilul si cu ocazia asta au cazut cuiele in patut ambele dati.
Frumosi foc ochisorii verzi, si fetita tot cu ochisorii verzi o sa iasa:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
lisa79 spune:
barbatii sunt niste copii,si Cristi imi face unele faze de ma sochez.
mare grija cu lucrurile marunte mai ales cand incep sa bage totul in gurita.
irina sa treaca nervii. eu l-as bate zilnic pe al meu
Ramona J spune:
Multumesc Lexi. Chiar ca-i mititel! Long time no see...
Sinzi, sorry ca n-am fost de ajutor cu rosiile, dar treaba cu frunzele galbene e un simptom acolo - ca si cind zici ca-i palid copilul. Greu de ghicit diagnosticul! Dar stim ca nu-i lipseste nitrogen.
lisa79 spune:
sanzi,nu trebuie date cu solutie impotriva manei?? asa am patit si noi anul trecut si cu rosiile si cu castravetii. frunzele atacate trebuie indepartate ASAP ca se expinde foarte usor.
eu am ceva solutie adusa de mama din Romania cu care trebuie stropite de 2 ori pe sezon.
sinzi_ana spune:
Ramona, mi-ai fost de ajutor...Am gasit (googalind Florida Agricultural Extension ) un site specific pe Florida in care incearca sa lamureasca incepatori ca mine...As crede ca solul e problema...nu cred ca sunt paraziti...si faptul ca le ud prea des
Irina, haha...ce tari sunteti voi cu masuratul copilului!!! Las' ca se vede in poze ce repede si frumos creste ...pune centimetru deoparte (cu cuie cu tot!!!)
Oricum eu am ajuns la concluzia ca cele mai nasoale accidente tot cu noi se intampla care suntem cu ochii in 14, eventual ii mai tinem si de mana sau in brate (prietena mea era maniaca cu siguranta bebeului, si cand avea 7 luni s-a impiedicat cu el in brate pe scari, si a cazut mototol peste copil cateva scari...au iesit insa nevatamati)
Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
sinzi_ana spune:
Lisa, ce e mana si cum se traduce in engleza??? Le-as da...daca as stii!!!!
Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
lisa79 spune:
am gasit asta:http://www.bioproduct.ro/articole/bolile-tomatelor.htm
poate ajuta