America (158)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Din ciclul "intrebari fara raspuns puse de parinti....copiilor ajunsi adulti":Ma suna doctorita obg sa-mi spuna ca mi-a iesit pozitiv testul de ureaplasma,poate de asta am pierdut si sarcina...deci trebuie sa ma tratez si eu si partenerul,...mie imi poate da medicatie dar mandrul trebuie sa mearga la doctorul lui pe motiv ca nu e pacientul ei,....iar mama ma intreaba cu o voce cristalina de copil de 5 ani maxim dar de ce sa-l tratezi si pe el,...voi mai aveti inca relatii?".....nu stiam daca sa rad sau sa plang la asa intrebare,...cert e ca nu am putut sa-i raspund nici ca da nici ca ba

Irina si eu caut bilete de avion ieftine,...deci daca stii ceva spune-ne si noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu aici imi cautam bilete, dintre toate agentiile kayak mi-a oferit preturile cele mai avantajoase, nu stiu dc mai este valabil.
http://www.bookingbuddy.com/

Sorry Lisa, cred ca mi-a scapat telefonul tau, cand m-ai sunat, azi?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

miericico, obisnuieste-te sa fii mamica la doi baieti...unul mare altul mic :) ca altfel ajungi la balamuc...asa ca mine...cu pretentii si asteptari mari si nervi pe masura + dezamagire... mai se dau ei dupa plop si mai invata sa constientizeze pericolele in preajma copiilor dar nu asa ca tine, nu ca o mamica...e si genetica treaba

asa ca explica-i de fiecare data calm, atunci cand greseste, ca tot tie-ti faci rau nu lui...daca te necajesti

...io nici acum nu m-am obisnuit inca ma minunez si-mi fac cruci...poate tu esti mai norocoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

lisa, ce frumoasa-i anuta mica, s-a conturat si-i rotunjoara si cu genele intoarse. pupic.

philip
31weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lisa, vazut pozicile. Ce delicata-i Anuta ta, ce giumbuslucuri faceti de ride asa cu pofta?

Delia

Mergi la inceput

aburico...:( imi pare rau de nazdravanul tau...deci s-a lovit zdravn micutul daca nu i s-a mai drenat lichidul si i-a crescut presiunea intracraniana...

fetelor cu puiuti, asta-i primul semn ca lovitura e serioasa dupa un accident de genul acesta...voma, incoerenta, somnolenta...dar voma dupa o lovitura la cap = presiune craniana crescuta... si nu tre sa existe toate cele 3 semne de mai sus...pot aparea toate, sau in combinatie sau necombinate...tre mers la medic

Mergi la inceput

Delia, scumpa mea.... de-aia ai pierdut sarcina...hai trateaza bubita si revin-o in forta cu vesti bune! eu ma rog pt tine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lisa, ce frumoasa e Ana!!! Vreau si eu model asa!!!

Irina, dar ce cauta cu cuiele in patutz??? Vorba Ioanei, obisnuieste-te...ca asa raman....Radu "uita" sa ii dea sa manance ...ca cica copilul nu cere!!! (si al meu nu ar cere zile intregi), cand merg cu bici (ca acum) traverseaza el mai intai si se asteapta ca David sa se uite stanga/dreapta asa ca nu asigura si copilul...si tot asa...da ma obisnui si nu prea ma mai nevrozez

Ramona, da-mi si mie un sfat...unele din rosii au inceput sa cam paleasca (frunzele) ce sa le fac??? Am pus ieri niste nitrogen (sau cum se numeste ingrasamantul) si parca mai rau le merge...

Cenia, ce copii frumosi ai!!! Mai ales puiutza mica !!!! E dulce foc!!!

Edit sa pun si io niste ochi verzi

Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Andreea, imi pare rau sa aud de lovitura la cap, sper ca acum e bine baietelul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Sanzi, daca nu ai cu doctora asta long time relationship de ce nu te duci sa vezi si alt doctor? Oricum nu te obliga la nimic... continui cu care iti place.
Eu cand am avut primul test de sarcina pozitiv m-am dus la o doctora(care avea ratings bune la spitalul care-i doo blocuri distanta de casa) care s-a uitat ce asigurare am, mi-a pus intrebari despre antecedente, alea, alea si a zis ca da, daca nu am crampe, dureri, sangerari, etc. sunt ok si ma vede la 12 sau 20 de saptamani, nu mai tin minte!!! Am insistat ca vroiam un ultrasound sa vad un heartbeat si ea a zis ca nu-i nevoie! Nu-mi venea sa cred!
M-am dus la doctorul pe care-l vazusem pana atunci pt controale anuale si acolo odata ce au aflat ca am un test pozitiv, m-a pus la ultrasound, analize de sange si tot tacamul si gata, eram deja gravida lor inregistrata. Eu iti inteleg perfect anxietatea, si eu as simti la fel si in locul tau as face orice sa stiu cat mai repede cum sta treaba.

Mergi la inceput