LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (236)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

daaaaaa Luny, noi ne imbracam acum. Sper sa fie bb bine si sa iesiti.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helou again!
Am fost cu Vlad si am facut programare la dr. Stanciu pt. joi la pranz si merg cu amandoi. Ma si mir cu de avea liber asa repede. Si apoi m-am ofticat, ca el iesise din cabinet si eu ca muta doar l-am salutat si nu l-am intrebat daca ne poate vedea la urgenta . Eee, astept acum inca o zi si mergem joi...

Si daca nu ati bagat nasul pe Bucataras, iata-l aici pe rila-iepurila, cozonac pufos si gustos rau! O pup pe Ioana de o mie de ori pt. reteta! daca aveti masina de paine e musai sa faceti! super usor si garantat, excelent de bun! frateee, ce reclama
http://www.bucataras.ro/cozonac-pufos-si-gustos-la-masina-de-paine/

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Salutare fetelor!
Cum a ghicit Clau, am stat cu Iulia mai mult pe afara si as mai fi stat dar simteam nevoia sa ma intind nitel, m-a ajuns o oboseala pe care nu mi-o pot f bine explica dar e ff accentuata. Bagajelul pt maine e complet pregatit, cu schimburi curate si calcate, cateva jucarii, pampersi, botosei, cana si biberon, o iconita care sa-i stea in dulapiorul ei sa o ocroteasca, actele pt inscriere si banii pt prima luna...si un catel de plus imens pe care ea il iubeste mult si pe care am pus putin din parfumul meu. De maine dimineata vietile noastre iau o mica/noua cotitura
In continuare netul imi merge mizerabil, pt a accesa o noua pagina sta cam 3-4 minute si uneori nu o ia deloc. Am reusit totusi sa vad cateva din pozicile de la Cris-pleeease, mi le trimiti si mie?? (id de Mess: natalianic)
Luny, dar de ce are febra Muffa? A facut totusi vaccin? Cat despre restul-mai, noi suntem o zodie norocoasa dar avem si astfel de zile, cunooosc...si cand le avem...ideal e sa ne bagam in pat cu patura pana la gat si sa nu facem nimic-nimicutza ca tot prost iese Dar maine sigur va fi muuult mai bine!
Pucca, ti-am vazut si eu caprioara, e splendida si eu nu stiu nene cum de trag asa putin la cantar Bia si Rebe, ca Iulia (dar si Alexia a Mikydoozei) care-s mai "grele" par mult, mult mai firave
Deci nu stiu cand si cat mai pot intra cu conexiunea asta...fetelor, o majoreta prafuita pt noi maine dimineata, daca mai aveti... ca puricele e urias pe langa inima mea

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Naty, a facut Infanrixul, cu priorixul vedem peste o luna..vad ca nu mai are fe4bra acum, o sa ies putin sa ma vad cu Tonic si copii, sper sa nu se mai intample nimic intre timp!..da' eu nu pot sa ma bag in pat cand am zile d-astea, (desi ar fi exact ce mi-ar trebui) ca parca ma arde si mai tare!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, daca nu i-ai dat, da-i totusi un Nurofen/Panadol preventiv...Si succes!

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hai sa ma laud:
http://www.bucataras.ro/supa-de-cascaval/

Nu m-am descurcat bine cu poza - vad ca nu apare .
Poate ma ajuta Bubu

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Kya ti-am lasat comentariu...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, apare, e super!! bravoo!

Naty, va tin pumnii!

Fug sa ma imbrac, plecam la teatru

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

bubu ce misto arata rila-iepurila...apropo ce masina de paine ai tu?...as vrea si eu sa-mi cumpar una si nu stiu de care,care este mai buna...off pup si puii bolnaviori

criss ce tinuta misto are andreiuca pt turta..ce frumos doarme in carucior..mama as musca-o un picutz de obrajorii aia frumosi

off naty iaca eu iti trimit un mare ic din oltenia sa nu mai fie inima cat un purice si sa intre in functiune

de acum ce maine dimineata

kya

noi am fost la plimbare,andru e f cuminte ij tricicleta,e f usoara ma descurc f bine cu ea...ne-au gonit niste nori ca as fi vrut sa mai stam dar am plecat fara umbrela si mi-a fost frica sa nu vina ploaia...am stat cam o ora jumatate...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am fost p-afara, dar trebuia sa-i urmez sfatul Nataliei..mi-a facut Mufa un circ de zile mari, cu nu a facut vreodata pana acum, de cred ca saraca Tonic a multumit cerului ce cuminte e Luki al ei..atata a urlat, nene, ca vroiam sa plecam de acolo si nu-l mai lasamsa rascoleasca nisipul, de se uita toata lumea la noi! nu a fost chip sa-l pun in carut, l-am lasat sa termine, sa plece singur, cu tot vatul care viscolea nisipul ala de-mi crantanea in dinti..Tonic in schimb, foarte stapana pe situatie cu 2 copii, eu abia ii faceam fata unuia singur,ambitios nevoie mare.Antonia este o finuta, luuunga si cu o alura perfecta de balerina, iar Luca, un baiatel in toata regula, foarte sociabil si uite, despre el pot spune ca stie sa faca lucruri care-l recomanda cu brio ca fiind un omulet de vreo 2 anisori, bravo mami Catalina!...offff, ma declar epuizata pe ziua de azi, plang dupa iub!! acum doarme copilul, ca de, trebuie sa se refaca...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput