LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (236)
Raspunsuri - Pagina 6
luny spune:
buna idee, fata!! doar ca nu stiu daca pot sa ies cu Mufa din casa...o fi ok sa ies mai dupa masa, daca scade?..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
a, a mai venit si Bubu sa ma enerveze cu cozonalul ei in forma de rabbit!!
ramo_cata spune:
ma chinui de o juma de ora sa deschid niste poze cu andru de la o-6 luni ,sunt copiate pe cd si se pare ca nu mai merg...kk ce ma enerveaza...chiar asa bubu azi e marti se pare ca toate sunt cu kuru in sus...ai grija ce faci cu cozonacul ala in forma de iepuasisa pui poze pe sa-l vedem si noi pe rila-iepurila...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
tonic spune:
Luny, acum am citit invitatia, cred ca iesim, dar am vazut apoi ceva pb cu Mufy dupa vaccin?
Iti trimit nr meu pe privat, nu-mi place prescurtarea ca zici ca-i injuratura, daca iesi si nu ne gasesti da-mi un bip.
BB doarme acum, sper sa doarma pana pe la 15.30-16.00, ca n-a dormit dimineata, apoi papam si iesim.
Trixera nu e cu zinc, e super, in genul celei de la Uriage care a aparut mai de curand pe piata. Mie mi-a recomandat-o nasa Antoniei care e farmacista. Daca ne vedem azi o iau sa ti-o arat.
Mimo, si eu vreau sa te vad, dar n-am mai iesit in IOR, iar sambata azta am petrcerea printesei, ca e ziua ei marti.
Daca ajungi si tu la Mall, poate ne vedem cu toatele si cu pruncii din dotare.
Ma apuc sa citesc din urma, ca abia am terminat cap. trecut, dar am vazut ce a scris Luny si nu vroiam sa o ratez.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
luny spune:
Tonic, zici ca pe la 4...sper sa fie ok si Muf pana atunci...ma duc sa-l hranesc
ramo_cata spune:
puiul meu doarme de la 11.30 ce o fi cu el ...ce bun e aerul asta si dimineata si dupa amiaza ...dorm copii linistiti...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
tonic spune:
Luny, acum ti-am citit pripetiile! Ai grija de tine si de bb, las-o incolo de treaba ca esti prea agitata si de-aia iti merg toate pe dos. Pune-i lui Mufy supozitor cu Novocalmin ca-i trece febra. Daca nu ajungeti nu-i nik, voi sa fiti bine, ca timp sa ne vedem este!
ti-am trimis mesaj si am gasit si id-ul tau. Astept sa termine Antuca lectiile ca ea e sefa listei
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
clauclau spune:
Hello, abia acum am reusit sa intru putin desi de dimineata am citit si-am vizionat toate pozele si filmuletele cu puiutii crengutei, Sean, Andra, Adrian,Biencutza, Andru. Superbi puiutii!
Noi am intrat in casa pe la 14 si am iesit la 11, a fost foarte cald si frumos, Rebe a dormit si afara o jumatate de ora ca atare abia acum a s-a culcat de pranz! Macar sa doarma o ora si acum si apoi iesim iar la joaca. Dar sa-si termine si Razvanel temele!
Luny, vad ca ai una din zilele alea in care totul iese pe dos. Mai bine nu mai fa nimic ca n-o sa-ti iasa, daca-i trece febra iesi cu Muffa afara si relaxeaza-te putin.
Tuchi, drum bun si saptamana superba sa ai. Ai multe de povestit la intoarcere. Sper sa fie bine si pentru randunoiul tau!
Pucca, lasa mah ca sunt supebe si piticele noastre, ce daca sunt ele cele mai mici la greutate?! Important e ca sunt sanatoase, energice si voioase.
Ce-o fi cu Naty? Cred ca profita la maxim de ziua asta cu micuta Iulia! Sper sa se distreze minunat.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
ccris_ccris spune:
u, randunici!
Intru o fuga sa pun pozite din parc de duminica si ne auzim mai tarziu ca mi-s grabita, ca mi-i casa neingrijita si mai sunt si fara chef, racita si behaita.
Iaca poze!
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
luny spune:
ma vazut pozele de la intalneala, mumoase fetite!
Ccris, frumoasa rochiat ptr turta!!
Mufy parca nu mai are febra..nu stiu ce sa fac, sa-l scot afara?..