LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (236)
Raspunsuri - Pagina 4
zozela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix F frumoasa dimineata si daca mai pun la socoteala ca a inflorit zarzarul de sub geam sunt deja |
Am intalnit si romani fericiti!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Kya spune:
Nu stiu unde pleaca Cata, dar drum bun si distractie placuta.
Am vazut si eu ieri un zarzar inflorit in parcarea din spatele blocului Nu-l am sub geam, dar dimineata cand ma duc la masina, e liniste, aer curat, canta pasarele, copacul e inflorit... ahhhh....
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihutza11 spune:
cica ma dusei la nani....
Raluca hai ca mi-a placut rezumatul!
Nicol am invatat si eu smechereala cu micsoratul filmelor asa ca maine refac stocul de dansuri, ok?
Kya sanatate Zanei! si sa stii ca si eu sunt mai alba, ca tot timpul zicea doctorita ca-s anemica si cand vedea rezultatul la analize nu-i venea sa creada..
Ela !
Vio super montajul si cum il imita el pe Hector!.. super si tortuletul dar si cel de joaca.. mama mia ce a facut din el .. bifat si Zoo si Washington (ce de lume era pe acolo pe la gard)..
apropo de Andra.. sa stii ca e o cocheta.. chiar ii place sa ii pun diverse in cap.. eventual imi aduce ea ba o palarie, ba o sapca de-a lui taica-su, ba ochelarii de soare..
Pucca am vazut si eu ochioasa frumoasa! nu pare deloc de 7,900kg..
Mimo ma bucur ca ai incredere in viitorul lor!
Tuchi drum bun!
si restul lumii!
si ar fi cazul sa ma culc, totusi.. nu? ca e 1..
haidi pa! sa aveti o zi buna!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mimonix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui zozela
Am intalnit si romani fericiti! Ela,mami de sufletel blond!! Mihai creste!! Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! |
De la mine, pentru tine
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
Olgutzika spune:
'Neata!
M-am desfatat toata dimineata cu pozele americanilor nostri Andrutza e...ce sa zic!!? O adevarata printesa! Iar Adrian un strengar ( btw, Adriuta, da, va sta bine cu o fetita ce zici? ) Iar tortul nimicit de Sean...bietul tort !
Si bombonica de Biencuta a fost bonus!!!
Avem copii tare tare frumosi, pe cuvant! Nu mai zic de isteti si atleti!!!
Pe scurt si din amintiri:
Cata, drum bun!!!!
Kya, sanatate multa Zanutei! Cat sunt mici, formele bolii stiu ca sunt usoare. Sa treaca repede repede.
Nico, da, vreau pozici cu picii tai!
Mihu, saru'mana de listuta!
Mimo, Cami, Zoze, Naty, Simo, Ramo, Marina, Clau, Catalina, Flori, Luni, Raluca, Miha, Vali, Irina, Bubu, Cris, Miradi, Nicol, Somnorica si tot stolul nenominalizat din cauza de memorie scurta si tuse nasoala nasoala ! Si puiutilor bolnaviori multa sanatate!!!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008
Teo2rina spune:
Zoze nu stau bre pitita, numai ca am amigdalele varza, am exportat cupilu' la mama ca sunt putin contagioasa si c-o tuse reusita rau de tot. muraturi nu mai am le-am mancat pe toate atunci glumesc, anul asta mi le-a terminat Dan si pe mine m-a lasat cu buza umflata. la toamna pune el ma duc sa mai bag niste inghetata poate s-o lamuri ceva-ceva cu gatul meu.
Marina, mamica in de haiduc Mihnea-Adrian 14.02.2008
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Avem un an!!!
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe
Teo2rina spune:
iertati-mi nestiinta si ignoranta: cum se micsoreaza filmele? adik, se scurteaza, nu? cum se face trebusoara aceasta?
Marina, mamica in de haiduc Mihnea-Adrian 14.02.2008
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Avem un an!!!
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe
Kya spune:
Ori le lucrezi in windows movie maker si le tai pur si simplu, ori le comprimi cu un tool pe care-l gasesti pe internet.
Info aici: http://www.movavi.com/videoconverter/tutorials/reducesize.html
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
pana acum, am avut parte de una dintre cele mai proaste si horror zile..dimineata, Mufa era cu mine in pat, s-a ridicat in picioare, avea un tricou de scuturat in mana, si a alergat direct..jos din pat, a luat prima busitura din pat din picioare..noroc ca nu s-a lovit rau, ca a dat sa se opreascasi sa se aseze pe vine, dar tot cazatura e..apoi, zic sa pun o paine la facut...si nu fixez bine, cred, cuva in masina de paine si cand incepe sa framante, o da de toti peretii..am incercat s-o fixez, Mufa marait agatat de pantalonii mei, simt c-o iau razna..cand scot cuva, alta supliza, ii cad chestiile alea care tin paletele de malaxat si se infing in masina, nu stiu cum...zic, 'gata, pana aici mi-a fost! sa vezi ca am f..t-o de tot, masina noua, sa vezi sucar pe iub, aoleeeu, ca ma fac??'...Mufa, atarnat de mine in continuare si maraiala grupa mare ca nu-l bag in seama, eu transpirata de nervi, el da si maraie..ma duc sa-l culc, imi ia 30 min, de obicei nu dureaza mai mult de 15 la somnul asta...
intre timp, cuva mea cu aluatul in ea, rasturnata pe masa, ca sa ma apuc de 'mesterit'..scap de copil, scot trusa se scule, si pret de vreo 30 min, ma chinui cu toate injuraturile lumii si nervii la maxim intinsi, sa asamblez chestia la loc, sa strang cu patentul o chestie ca 'o 'agrafa' care tinea agregatul la locul lui, chestie de finete de altfel, dar imi tremura mana de nervi..reusesc, in final, si da si pune cuva la locul ei, evident, iar nu nimeresc pozitia corecta, ma ia plansul, o mai indes putin si GATA! ii dau drumul, programul de la capat...stau cu inima cat un purice, sa ajunga odata la malaxat sa vad daca merg paletele...si merg!! buuun, ajung la primul beep, cand tre sa pun semintele, zic 'e bine!' Ma duc, iau punga de pe raftul d ede-asupa masinii, pun la loc punga, ma intorc sa iau ceva..si cade punga in masina, ca lasasem capacul ridicat, si incepe sa fie amestecata acolo..in ultimul moment reusesc s-o scot, cu ceva aluat pe ea, dar ma rog...acuma, sunt curioasa daca se mai salveaza painea, sau o trec la capitoul 'esuari'...intre timp, am pus de-o ciorbita de curcan, din care sa-i dau si Mufului la pranz, dar sincer, mi-e teama de mine!..oare mai rau de-ata se poate, exista cineva mai neindemanatic si ghinionist ca mine? va rog, veniti una si opriti-ma cumva, aveti un pistol ceva?..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Hellouuu!
Ce mi-a facut Ioanaaaa ....stau dupa cozonac sa se dospeasca si nu mai pot , astept apoi sa-l coc si sa ies putin cu Vlad afara, ca n-a iesit de 3 zile. daca n-are febra putem iesi, nu?
Maaai, am vazut niste poze absolut superbe cu Andra si party super . Adrian e un dulce si mi-au placut pozele cu ei doi pe canapea .
Apoi montajul cu Sean, absolut superb, mi-au dat lacrimile, melodia e minunata! foarte, foarte frumos!!
Am vazut-o si pe Biencuta cu tweety dulce
Cred ca am ratat ceva si n-am citit tot...dar ma duc sa termin de calcat si sa pandesc cozonacul
Aaa, am ras rau, ca eu chioara am citit ca Mimonelei i-a inflorit ZAHARUL sub geam ...hi, hi
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras