Aspirante cu vechime "medie" (33)
Raspunsuri - Pagina 5
anidaz spune:
Cat pe ce sa scriu si eu un mesaj ,plin de dezamagire la adresa vietii asteia ,caci ma regaseam in mesajele Crisei si ale Monicai,dar asta era in urma cu vreo doua ore,acum simt ca prind putere din nou,nu mai sunt asa amarata pe viata asta ca nu-mi da si mie un puiut.
Ce m-a facut sa-mi revin in doar 2 ore?Un mesaj scris de cineva,undeva,referitor la,citez:
Asta cred ca lipseste forumului nostru : entuziasm, speranta, parca am fi un grup de babe puse la taclale, nu au nimic important de facut in viata asta. Ma scuza-ti pentru vorbe, nu vreau sa va lovesc, stiti ca va iubesc asa-i? Stiti parca noi am fi ocupate cu "facerea de copii" si nu cu dragostea pentru copii care vor veni in viata noastra. Am transformat totul intr-un proces tehnic. Menstruatie, ovulatie, merita sa ma stresez si sa prestez acum? etc....
Intelege-ti ce vreau sa spun?
Stiu ca asteptarea doare si e grea....dar totusi e vorba de viata noastra, de viata partenerilor nostri, de viata viitorilor copii ..... si eu sunt ferm convinsa ca totul are un scop, exista un motiv in spatele fiecarui lucru indeplinit sau nu.
Si intrebarea cea mai mare: in lunile\anii de asteptare a unui copil in viata noastra, chiar nu am primit nimic altceva bun? Hai va invit sa povestiti din clipele bune care exista datorita faptului ca vreti un copil.....
Este vorba de un alt forum ,dar nu-i pot pune adresa aici,insa unele il cunosc deja.
Si cum spuneam acest mesaj m-a facut sa-mi fac o autocritica de toata pomina cu rezultatul ca acum port responsabilitatea unor copii care nu s-au nascut inca ,sunt in burta mamei lor,pamantul.Pai chiar nu sunt baba ,asa ca in loc sa-mi iau pozitia de zi cu zi in fata laptopului ,am luat drumul pietei,de unde m-am intors cu vreo 4 arbusti ,seminte de flori ,niste cepe de lalele,primule si am facut un lucru minunat,abia astept sa vad rezultatul,desi nu ma opresc aici ca trebuie sa mai ingradesc frumos locul si cand o rasari sa replantez regina noptii. Asa ca acum ,intre ghilimele spus, sunt gravida si voi fi mama unor flori,frumoase sau nu,depinde doar de mine cum le voi ingriji .
Un nou impuls bun,asa-i?
mvb spune:
Monicutzule nu-mi place deloc ca esti depresiva. Cauta-ti un refugiu in ceva care sa-ti faca placere. Citeste ceva, vizioneaza filme sau orice altceva care sa te scoata cat mai grabnic din starea asta.
Daca consideri ca e nevoie de un psiholog, nu ezita. Pune mana pe teleon si suna chiar acum.
Eu sunt de acord sa parasesti o perioada forumul, stii ca si eu am facut-o la un moment dat. Si chiar mi-a folosit. Ma gandesc daca e bine sa mai intri pe forum. Te incarci sufleteste cu tot felul de lucruir, unele bune, altele mai putin bune, iar cu timpul picaturile prind consistenta si devin o mare de nelinisti si de zbucium.
Nu stiu cum va fi la mine, dar dupa ce am vazut cum esti tu acum , nu cred ca o sa intru pe forum. O sa ma deconectez de la net sau o sa-mi pun un control parental si gata.
Vreau sa aud de tine ca esti bine si ca totul e OK cu BB. Suntem o gasca de fete care abia astepta poze cu BB Dragos Alexandru.
Si ia-ti mai repede concediul ala de risc maternal. Vine primavara,vara, plimba-te cat e ziua de lunga. Fa curatenie in suflet, alunga orice indoiala ca poate nu va fi asa cum iti doresti, gandeste pozitiv, ai incredere in Dumnezeu si in faptul ca te protejeaza si ai sa vezi ce repede o sa treaca si celelalte luni.
Gadeste-te ca multe dintre noi, te folosim ca model si exemplu de femeie puternica. Nu ne lua lucrul asta. Daca tu esti deprimata, suntem si noi, e ca un val invizibil care se propaga.
Cami-pus are nevoie sa stie ca tu esti bine si nu numai ea. TOATE.
Iti doresc sa iti revii cat mai repede si sa ne invadezi cu pozele lui Dragos Alexandru. Nu numai tu il astepti pe BB. Si noi il asteptam. Vrei nu vrei, va fi si copilul nostru.
Te imbratisez cu drag si nu uita ca acolo sus un inger frumos si bun are grija de mamica lui
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
CrisaS spune:
Buna dimineata!!
Asta noapte am ars..efectiv am avut febra barbata-miu a vrut sa ma duca la urgenta m-a trezit si mi-a spus fataaaaa arzi rau!!! Esti ok?
Si de dimineata m-a trezit sa ma intrebe daca am facut test...i-am zis ca am uitat, canci nu am uitat insa..mi-e frica!@
Poate cu putin curaj azi..o sa fac...bhcg la servici!
Anidaz..toate ca toate...da faza cu : nu au nimic de facut in viata asta(poate se referea la propri-ai persoana) ...nu e frumos..poate nu are ea ce face..eu sant suparata si necajita ca nu pot avea bebe dar am de facut multe in viata asta!!! Si nu ma simt nici ca o baba la taclale:))))) aici imi face placere sa intru...si sa discut cu fetele..Nu trebuie sa te simti in nici un fel..e gandirea duduii..si nu trebuie sa gandim toate la fel ca ea!! Pe mine una m-ar fi deranjat faza cu nu au nimic de facut...exact ca imbecila de vara-mea...care ea si-a atins scopul...a facut un copil..si cand aveam discutii ca nu raman..in loc sa fie cu mine si sa aiba vorbe bune imi spunea ca-s frustrata..ca sa puna paie pe foc mai multe.
Valeuuuuuu as fugi in munte cu asa oameni!!!!
In alta ordine de idei...eu oare sint gravida?
http://tt.lilypie.com/FanDm5.png
anidaz spune:
Stii cum se zice Crisa,curaj gaina ca te tai,asa si eu iti spun curaj ca tot o iesi ceva la bhcg si poate chiar o valoare serioasa,prea des temperatura asta a ta urca ,ceva ,ceva tot este si bine-ar fi sa fi reusit IA din prima
Asa ca spor la intepat,
Mai nu m-a deranjat sau am citit printre randuri,dar acum sunt bucuroasa ca am gradinita mea cu flori
monica_dicut spune:
Fata da ce temperatura ai? Ti-ai luat-o? Gravidele cica au in jur de 37 nu 36 si ceva cum e normal.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 16+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
CrisaS spune:
Nu stiu ca nu mi-am luat-o!!!
Ca mi-e frica..am niste emotii de crap!!
http://tt.lilypie.com/FanDm5.png
Blanche25 spune:
Ce bine e sa fii invizibil!
Asa ca voi fiecare are probleme dar cui sa le destainuie??? Aici nici macar nu se raspunde la buna!
Oricum bafta tuturor!
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Blanche25 Ce bine e sa fii invizibil! Asa ca voi fiecare are probleme dar cui sa le destainuie??? Aici nici macar nu se raspunde la buna! Oricum bafta tuturor! |
Blanche....dragutza nu e cazul sa te superi.....se mai intampla si asemenea lucruri.......nu este dintr-un motiv bine intemeiat.....asa k te rog nu te supara...si eu am patit-o si alte fete....asa k am trecut peste.....uite o ...de la mine sa iti treaca.....
Asteptand un ingeras!
Viitoare .....cu .....Te rugam Doamne
ramayanaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Fata da ce temperatura ai? Ti-ai luat-o? Gravidele cica au in jur de 37 nu 36 si ceva cum e normal. ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 16+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Monule te referi la temperatura bazala? sau in general? luata la orice ora? stiu ca de regula aia bazala are importanta, dar daca n-am masurat-o dimineata si am in cursul zilei in jur de 37? are vreo relevanta? intreb si eu, poate e idioata intrebarea mea.
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://tt.lilypie.com/DQC7p1.png
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
arde2010 spune:
Bai fetelor, ce aveti toate azi??
V-ati asezat in arici si va ustura la bombeu sau aveti planetele asezate anapoda???
Si atentie ca am pus multe ca sa nu ma ia si pe mine vreuna in clont si sa ma sfasie!!!!!!
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png