Aspirante cu vechime "medie" (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Bey....teste nu fac.....am zis de mult k numai fac.....eu ii astept in continuare......cred k vin....nu ma lasa ei pe mine....

Asteptand un ingeras!

Viitoare .....cu .....Te rugam Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Buna seara, doamnelor si burtilor!!!

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Crisule, daca iar te-ai suparat pe mine sa sti ca nu te inteleg si te-ai suparat pur si simplu fara sens. In primul rand vorbeam la telefon cu un client care m-a tinut pana la ora asta (desi eu am program pana la 4) si in al doilea rand mai imi misuna si seful prin spate (am observat ca ma cam urmareste). Ti-am raspuns scurt ca sa nnu spui ca nu vreau sa vorbesc cu tine apoi veneam si completam. Atat am putut sa scriu atunci pe moment ca seful meu cred ca a fost si pisica intr-o viata anterioara pentru ca nu il aud cand intra in birou... Asta este. Daca te-ai suparat n-ai decat, eu de acum nu mai dau explicatii. Atat vreau sa sti, ca eu una te consider prietena si o persoana care imi este incredibil de draga dar daca te superi ca un copil de fiecare data cand nu iti raspund sau cand iti raspund mai telegrafic am sa ma supar si eu.

Ori eu ...am luat-o razna ori tu ai mania persecutiei.In primul rand daca ai ales sa ma critici aici pe forum macar explica si de ce ca sa stie lumea:)))) mi se parea mai corect sa imi explici e mess unde am vorbit ma rog poate e doar parerea mea!
Iubita mea..nu sant suparata nu ma supar si nu ma voi supara ca nu am de ce..a fost o discutie pasnica fara tonalitate...am intrebat ce faci..ai zis bine..apoi am citit pe forum ca nu vrei sa mai scrii si te-am intrebat daca e pacaleala..ai zis nu..apoi te-am intrebat de ce imi raspunzi ..asa de scurt ..dar te-am intrebat fara urma de repros sau ceva...doamne fereste..am intrebat ..in mama ma-sii pur si simplu...si mi-ai zis ca erai la telefon..si ca ai treaba si apoi ti-am zis o i buna!!
Din toate astea unde doamne iarta-ma e supararea.Si nu trebuie iubita mea sa-mi dai explicatii ca nu le-am cerut...doamne fereste:))))))
Am detaliat..ca sa inteleaga lumea care citeste ca m-am simtit teribil de prost cand am vazut ca imi explici o chestie pe forum care de fapt a avut loc pe mess:))))
Te pup..si sa stii ca nu sant asa de cretinica:))))) sa ma supar ca nu-mi raspunzi..si pe Dana sicanez asa mereu o intreb daca e pe invizibil....si ea pune suflet si mereu imi expplica ...si ...nu stiu fetelor dar cred ca..ceva nu e in regula..:)) zau!!
Hai pa mai vb maine.

http://tt.lilypie.com/FanDm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Si apropo de stres...si eu sant stresata si deprimata insa zic eu ca trebuie sa te autoeduci ca ai bebe in burta si nu-ti trebuie stres!
Incearca!
De cateva zile..sant varza..plec la servici si mi-e frica sa nu fac vreun accident ...ma buseste plansul efectiv si plangggg de ma umflu..asa din senin...si nu-mi place nimic ce se intampla am senzatia ca traiesc de geaba...ca nu am nici un rost ..ma duc la servici , vin acasa...iau cecul..saptamanal(Altii ar zice wowwww ce-as vrea si eu!!) si sambata merg imi mai iau o bluza o pereche de papuci..si ce? Nu ma mai incanta..zau..am senzatia ca ne-am nascut cand nu trebuia..nu am placere de nimic..nu ma mai satisface nimic..sant plina de draci...de suparari..offf..
Potoleste-te ca nu te inteleg de ce esti stresata ..zau...ai vreun motiv? Esti insarcinata ..o sa ai un copil superb...ai un barbat excelent , o casa un servici esti implinita...off ce bine e sa dai sfaturi...ma rog hai ca am luat-o razna!
Bye

http://tt.lilypie.com/FanDm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nu am mania persecutiei draguta dar cand tu ma intrebi de ce iti raspund telegrafic si apoi imi zici ca hai o zi buna...si inchizi messu (adica cu alte cuvinte "inteleg ca nu vrei sa vorbesti cu mine") ma lasi cu gura cascata si am impresia ca te-ai suparat cum te-ai suparat ca nu ti-am scris atunci o vorba de incurajare... si chiar simt nevoia sa ma justific, nu stiu de ce. In fine.

Si da stiu ca am un bebe in burta dar... e groaznic de greu pentru ca mie nu imi garanteaza nimeni ca acest bebe va fi bine, ca acest bebe nu va pati ca si fratiorul lui... sufar pentru ca m-am saturat de indolenta si nesimtirea doctorilor, sufar pentru ca traiesc in Romania si mi s-a cam luat , sufar pentru ca nimanui nu ii pasa de tine, ca poti sa avortezi, poti sa mori sau poate sa ti se intample orice ca daca doctorul nu are chef in momentul ala nu te vede si basta iar daca te duci la urgenta se rade si cu curul de tine. Drept pentru care am hotarat sa nu ma mai duc la nici un doctor, sa nu mai umflu curu nimanui de bani, ma duc si nasc la 40 de saptamani si basta.
Sunt exact cum spui si tu, tot timpul cu curu'n sus, tot timpul ma apuca plansu, am plans ieri la serviciu o ora intreaga de i-am speriat pe toti, si am plans asa din senin, probabil ca in subconstient ma gandeam eu la ceva, si cu Iuli ma port ingrozitor, tip la toata lumea, nu ma mai satisface nimic. Tot ce as vrea este un ecograf pe care sa mi-l pun pe burta cand am eu chef si sa vad ca bebe e bine. Nesiguranta asta ma omoara si imi da o stare depresiva de imi vine sa ma arunc de la etaj.As vrea sa am un loc unde sa ma pot ascunde eu cu gandurile mele si sa nu ma mai intrebe nimeni de sanatate. Eu care eram cea mai vesela si optimista persoana, eu care ma bucuram cand vedeam o floare sau un copil, eu care inveseleam pe toata lumea am ajuns sa mi se planga de mila si mai ales sa imi plang singura de mila din cauza felului in care am ajuns...nu mi-e bine deloc, am si eu stres ca toata lumea ca nu traeisc intr-o lume perfecta, traiesc in aceasi lume ca si tine, ca si voi.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 16+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui vrmoana

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui vrmoana

Hai ca scriu eu.

Sunt zombi pentru ca am avut o noapte de cosmar. Intai am avut un un vis ca naiba. Am visam ca o bateam pe una. Si m-am trezit speriata. Apoi am incercat sa adorm la loc. Pe la ora 1 cand era gata sa din nou, se aude un plans de bebelus. Prima data am crezut ca mi se pare. Apoi mi-am dat seama ca vecina de jos pe care eu n-o mai vazusem de cateva luni bune, a nascut (eu n-am vazut-o gravida ) si....surpriza..... cred ca ieri a venit cu copilul acasa. Deci pe la 2 am adormit si eu si bebelusul sau invers, iar la 4 a inceput iar oracaiala. La 5 cred ca am adormit din nou, iar la 7 a sunat telefonul.

In concluzie cred ca de azi imi mut culcusul in sufragerie si-i trag tare sa-mi fac copil ca altfel o sa ma urc pe pereti.

oana
"Where there's a will, there's a way."
http://tt.lilypie.com/KBUcp2.png

Pai bebelusul de cele mai multe ori plange asa ca ori te muti cu culcusul ori te pui serios pe treaba sa ii faci concurenta...oricum ai cedat cam repede

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!

UN VOT VA RUGAM

Stiu ca bebelusii plang de obicei. Nu-s tampita sa am pretentia sa nu planga ca nu pot eu sa dorm.

oana
"Where there's a will, there's a way."
http://tt.lilypie.com/KBUcp2.png

eu glumeam

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Moni...eu asa bine te inteleg scumpa...o inteleg la fel de bine si pe CrisaS...cazurile la amandoua sunt cumplite...

Te inteleg Moni pt ca stiu cum e sa traiesti in nesiguranta asta...sa nu stiu daca acest copilas e care il am in burtica va trai...sau va muri ca si fratiorul lui...si eu plang...si eu vreau un ecograf pe burta...
Te inteleg CrisaS...asa este...simti ca nimic nu mai are valoare...poti sa ai bani...poti sa-ti satisfaci niste pofte, dorinte...daca nu ai ce-i mai important pe lumea asta...DEGEABA!

Nu va mai suparati...amandoua sunteti suparate..pe buna dreptate!
Va pup pe amandoua!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

8+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Dragele mele.....eu anunt Z1......si pauza de la bb....sa vina cand vrea el

Asteptand un ingeras!

Viitoare .....cu .....Te rugam Doamne

Mergi la inceput

ca sa va treaca supararea la toate...va fac o dedicatie

www.youtube.com/watch?v=7djosnxbYFA&feature=PlayList&p=94034CE5CA2926FE&playnext=1&playnext_from=PL&index=7" target="_blank">asta

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

pe lumea asta IL avem doar pe Doamne Doamne...el ne da..si ne ia totul...sa ne rugam sa fie la toata lumea bine...si sa ne dea si noua bine!

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput