Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *19*
Raspunsuri - Pagina 9
ioanaradu spune:
ce de vesti!
ma bucur sa aud asta. pupam printesa si pe mami!
Ema este iubire
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Galarina spune:
Scumpelor, am prins si eu curaj de cand am citit vestile bune!
Va doresc multa putere si sanatate cat cuprinde!
Cristina
gabibaby spune:
Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil, robul Tau EMMA. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, Care esti doctor al sufletelor si trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-l pe el, Preacurata Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului tau si Dumnezeul nostru.
Vindecati-l pe el, Sfintilor care ati primit de la Dumnezeu darul tamaduirii si ati vindecat multime de bolnavi.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta EMMA, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l pe el din patul durerii, intru marirea Numelui Tau. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele Hristoase Dumnezeule, si Tie marire inaltam in vecii vecilor . Amin.
Doamne ajuta !
Sunt alaturi de voi ,cu tot sufletul si cu toata credinta
cleopiciu spune:
Ce tare ma bucur de vestile bune..EMMA ...
Sunteti in gindurile si rugaciunile mele!!! DOAMNE AJUTA!!!!
ymca spune:
ce vesti frumoase! sunt nespus de fericita si ma rog in continuare...sa dea rezultate tratamentul, sa nu mai aiba dureri, sa fie bine Kissy.
andanii spune:
of aida , ma bucur nespus cand ne scrii vesti bune .... orice cuvant , orice propozitie ...
ma bucur ca emma este activa , vorbeste ,se joaca cu plastelina .... ma rog in continuare la zile cat mai bune
animalele simt .... iepurasul simte durerea ... offff dumnezeule
va imbratisez cu drag
ANDANII
Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
lauriciu spune:
Doamne, ce vesti minunate!
Se vede ca vine Invierea, nu? Dumnezeu ne-a auzit rugaciunile si le-a inmuiat durerea!
Tot asa, iubitelor, pana la vindecare!
Happiness_4_us spune:
Aida si multumesc din suflet pentru vestile minunate!
Puiul mic si scump nu se lasa!
Sunteti in rugaciunile noastre seara de seara si stiu in adancul sufletului meu ca DD o sa faca o minune pentru acesti ochisori atat de frumosi si de minunati!
Va imbratisam tare!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
alinkav spune:
Ce de vesti minunate, am citit tot pe neresuflate!
Emma, mica si scumpa!!!!
O zi cat mai placuta si vesela!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
grati.ela spune:
Doamne ajuta!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/