Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *19*
Raspunsuri - Pagina 16
Val_ spune:
Ema este intr-adevar o minune. Si faptul ca lupta cu atata forta ma face sa sper ca Dumnezeu are un plan bun pentru ea, aici, pe pamant.
Aida mereu cand ma gandesc la voi si asta se intampla in fiecare zi ma minunez cat esti de puternica.
speranta23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac in 24 iunie face 7 ani ... cam mult pana atunci dar nu se stie ... ora 12:50 (speranta daca fli ceva din ora , orice ar fi te rog sa imi spui si mie) |
Aida, te rog mult spune-mi locul (localitatea) unde s-a nascut. Am dat datele soacrei mele care e o minune de femeie inteligenta si buna la suflet si o sa calculeze sa vada astrograma. Am nevoie urgent de localitate. Te rog mult trimite-mi un mp cu nr tau de telefon daca vrei. Pup fetele!
monica-elizabet spune:
Doamne ce ma bucur!
Aida bine ca ai reusit sa te odihnesti macar putin ce fericire ca Emma trompetzeste Doamne ajuta sa fie sanatoasa
va pup pe amandoua
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
camelia_daniela spune:
Emma draga si Aida , va imbratisez si va sarut cu drag!
Doamne Ajuta!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
Alma2006 spune:
Pentru voi dragele mele dragi!
Muuuulte zile la fel de bune si de acum incolo!
Va pup si va strang la piept cu toata caldura!
mama42 spune:
Nu am avut net cateva zile si eram deosebit de ingrijorata, nu stiam nimic de iubita noastra Emma. Ne-am rugat in continuare, nu abandonam lupta! Suntem alaturi de voi, orice-ar fi!
ITI MULTUMIM, DOAMNE, CA NU AI RAMAS INDIFERENT ACESTUI NUMAR MARE DE RUGACIUNI. ESTI SALVATORUL, VINDECATORUL, MANTUITORUL! ITI MULTUMIM PENTRU VESTILE BUNE SI TE RUGAM SA FACI TOTUL DUPA CUM TI-E VOIA SFANTA, BUNA SI DREAPTA.
linasobolina spune:
Aida si Emma, stiti ce imi da prin cap?
Oare cum ar fi, vazand cum evolueaza Kisulina, sa va plimbati prin oras si sa o inbraci pe micuta cu rochita, uite asa, pentru o mica plimbare printre ciresii infloriti?
Sa uitati de toate relele si greutatile si sa va bucurati cu totii de primavara!
Ca tratamentul si gandurile bune de la toata lumea, nu or fi chiar degeaba, nu?
Sunt pentru cea mai inimoasa micuta din lume si pentru cea mai curajoasa si puternica mamica, mai ales ca mai intra si samburel la ocoteala
Criss75 spune:
Va imbratisez cu drag si va doresc sa aveti numai zile insorite, linistite si fara dureri.
Criss si Alex (11.05.2003)
_Ralu_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac in 24 iunie face 7 ani ... cam mult pana atunci dar nu se stie ... ora 12:50 (speranta daca fli ceva din ora , orice ar fi te rog sa imi spui si mie) Aida ... 15+ Poze cu noi "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
offf, nu mai e chiar asa de mult...avand in vedere curba usor ascendenta pe care merge acum kissy, putem avea sperante reale....doamne ajuta.
Emma INVINGE cancerul!
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
moni_or spune:
Emma, minune mica, nascuta in aceeasi zi cu mine, ce mult imi doresc ca de Sanziene sa-ti sarbatoresti ziua cu un tort mare mare, cu minunata rochita primita care sa imbrace un corp sanatos si fara urma de boala! Ma rog in fiecare zi pentru voi.
Monica, mami de Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."