Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *19*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ma bucur foarte mult pentru vestile astea! sa aveti numai zile senine!

Ema este iubire
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Aida, ce bine ca te-ai odihnit!! Emmei...

Cristina, mami de Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Aiduka-haiduka...bine ca te hodinisi...ce-mi place cand trambitezi si tu pe acia...ne dai putere...sa speram ca si noi tzie...da ma fata...azi dimi ma zmiorcaii la al meu ca nu mai pot cu teroristul asta mic...tot asa ca si tine nu dorm 4 ore legate...a zis dr-a ca sufar de oboseala cronica...da imi revin repede...cand ma gandesc la tine, cata durere porti in suflet, plus un samburel in burtica care se zideste din tine...asa ca ma gandesc ca nu-i drept sa ma plang..si tzi-as dori si tie sa ai motivele mele de nesomn...scumpa me te tzuc...si pe matzulina mica si draga...si pe Laci si pe samburel si toata familia...plus familia virtuala de acia...

mihi

www.crestinortodox.ro/forumactive/showthread.php?t=5244" target="_blank">Canon de rugaciune pt copilul bolnav

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o."
Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Doamne ajuta cu cat mai multe nopti linistite!
Sa aveti o zi frumoasa si linistita!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

va imbratiesez cu mare-mare drag!!!
o iubesc pe emma, din tot sufletul...
o sa fie bine, sunt sigura de asta!

o intrebare: cand face kissy 7 anisori?
eu tot mai trag speranta la ceea ce a zis dna harra.
nu am crezut niciodata in chestii de genul asta...dar kissy parca a luptat muuult, mult prea mult, si vreau sa cred ca va trece de 7 ani, si totul va fi perfect!!!

Emma INVINGE cancerul!
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

si la cat mai multe nopti linistite si zile senine, cu trompetele vesele.
in continuare pentru iubita noastra Ema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

in 24 iunie face 7 ani ... cam mult pana atunci dar nu se stie ... ora 12:50 (speranta daca fli ceva din ora , orice ar fi te rog sa imi spui si mie)

Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Doamne ajuta Aida la cat mai multe nopti linistite si la cat mai multe trompetzeli de la Emma!

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Poate faptul ca e nascuta de Sanzaiene are si el importanta lui...
Zile insorite sa aveti!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibaby spune:

Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil, robul Tau EMMA. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, Care esti doctor al sufletelor si trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.

Vindeca-l pe el, Preacurata Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului tau si Dumnezeul nostru.

Vindecati-l pe el, Sfintilor care ati primit de la Dumnezeu darul tamaduirii si ati vindecat multime de bolnavi.

O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta EMMA, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l pe el din patul durerii, intru marirea Numelui Tau. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele Hristoase Dumnezeule, si Tie marire inaltam in vecii vecilor . Amin.

Sunt alaturi de voi cu tot sufletul si toata credinta .

Doamne ajuta !

Mergi la inceput