cum reusiti sa adunati toata spuma de la fiertul carnii, ca sa ramana supa clara?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Pun putina apa rece si toate rezidurile se lasa la fundul cratitei, apoi o strecor
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
eu fierb supa la foc mic, mic (asa nu se face spuma)...cand e gata scot legumele/zarzavaturile si carnea, o las sa se raceasca putin apoi o strecor prin cea mai marunta strecuratoare.
Citat: |
citat din mesajul lui Claudelu eu fierb supa la foc mic, mic (asa nu se face spuma)...cand e gata scot legumele/zarzavaturile si carnea, o las sa se raceasca putin apoi o strecor prin cea mai marunta strecuratoare. Claudia si Raul-Andrei Emma INVINGE cancerul! |
intradevar dureaza dar cum spui si tu, merita!