Nou stil de viata (265)
Raspunsuri - Pagina 15
CRISCOSTY spune:
'Neata! Eu sunt suparici, Dany are febra si este marait. Of, ce greu este cand sunt bolnaviori...
Va multumesc tuturor pentru urarile adresate mamei
Urez si eu la multi ani puilor de Nastad si ClaudiaH!
Carmen, la multi ani sotului! Sa fiti santosi si sa va iubiti toata viata!
Fug...ma striga Dany. O zi buna tuturor!
Crys si Dany
Zuzilici spune:
Buna dimineatza!
Delia pe mine m-a trezit ceasul biologic de la 6. Daca asa ma trezesc de luni pana vineri mai greu in weekend sa depasesc ora asa. Poate prinzi o ora , doua la pranz. Multumesc de cafea. Acum merg s-o iau si eu.
Roxana alege plimbarea. Las' ca o-i gasi tu ceva prin frigider sa-ti "ametesti" baietii Sau poate mancati in oras.
Gusta si la noi e o vreme urata rau. Ieri a plouat toata ziua si azi noapte si sper dimineatza a incaput sa bata un vant ... crivatza nu alta. O zi buna azi.
Crys sanatate lui Dani si sper sa-i treaca repede. Ii dai ceva tratament?
Mephala sotului si petrecere frumoasa. Sa te gandesti si la noi cand papi atatea bunatati.
Cuba 2008
EMMA INVINGE cancerul
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
Multumesc de urari, le voi transmite sotului. De fapt ziua lui e maine, dar noi il serbam azi. A venit si soacra de la Roman, indata ne sosesc si prietenii, abia astept sa mananc tort.
Va poftesc si pe voi.
Sa aveti o sambata frumoasa!
CRISCOSTY spune:
Zuzi, i-am dat nurofen si vad ca i-a mai scazut febra. Dar se vede dupa fata lui ca nu se simte bine. O sa vedem cum este in seara asta...noaptea este mai greu.
Carmen, distractie placuta Pastreaza o felie de tort si pentru noi...venim
Unde sunteti fetele? La plimbare, nu? Este asa de frumos afara, pacat ca nu putem iesi. Noi ne jucam Piticot, invatam dupa Magic English si facem puzzle....instructie face Dany cu noi
Crys si Dany
Zuzilici spune:
Crys o noapte linistita va doresc si maine sa fiti ca "noi".
Mephala cred ca toata gasca e la tortul tau de n-au mai trecut pe-aici. Nu-i asa? Cum a fost petrecerea? Ceva poze?
Am vrut sa vin si eu dar am pierdut avionul.
Dragelor vad ca sunteti tare "retrase" in seara asta. Poate maine ne vorbim mai mult. Noapte buna.
Cuba 2008
EMMA INVINGE cancerul
CRISCOSTY spune:
Neata! Sunt franta, asa ca am facut multa cafea...poftiti de va serviti. Dany a facut febra mare aseara si l-am pazit toata noaptea. Acum este mai bine, sper sa nu mai faca febra.
Voi pe unde umblati?
Carmen, cum a fost petrecerea? Vrem poze...
Zuzi
O zi superba va doresc
Crys si Dany
roxana1974 spune:
Ciao gragutzelor
am ales plimabrea ieri si a fost ok...apoi seara am facut peste la tava cu legume. Nu am gustat inca din legume, ca peste nu mananc inca...in schimb am mancat dulciuri...sunt nebuna cred...pur si simplu sunt down rau cu mood-ul si am comis-o si nu m-am putut abtine...nu am mancat mult, dar rau e ca am mancat ceva ce nu am voie...nu am voie zahar, nu mult nu putin, nu am voie si gata! nu stiu de unde dracu sa-mi mai iau resurse sa ma inteleg!
...
mai viu...
Zuzilici spune:
'Neatza si de la mine.
Crys sper sa fie mult mai bine azi. Poate reusesti sa adormi si tu cand iti doarme puiul...daca mai doarme la pranza.
Roxa crezi ca-i prea strict noul regim? Sincer corpul se razbuna rau daca-l igradesti prea mult. Nu-i vorba de cum te intelegi tu sau nu dar perioada de "curatare" e destul de grea. Stii si tu ca dulciurile sunt ca un drog nu poti scapa de ele fara ceva "rascoala" din partea corpului. Iti doresc doar ca "mintea" sa fie mai puternica decat 'stomacul" . Asta sincer imi doresc si mie.
Tzuni dar tu ce faci? Te refaci dupa saptamana asta plina de evenimente? Hai vino si da-ne binetze si mai ales spune-ne cum se recupereaza Meri.
O zi frumoasa tuturor si pentru o minte mai puternica decat stomacul.
Cuba 2008
EMMA INVINGE cancerul
puskin spune:
Buna seara,
dupa o saptamana de cosmar am avut in sfarsit ieri o zi de primavara adevarata, soare si vreme frumoasa.
Am plecat deci pe afara si am revenit cu o durere de cap groaznica (sufar de astenie).
Aseara am fost si la un party...insa nu pot sa zic ca m-am simtit bine. Eram obosita si fara chef, nu s-a dansat...
Pup toate fetele.
mihaser spune:
Salut!
Ce super ca s-a incalzit afara! Ne tot plimbam!
Anda multumesc! Deci are cam 200 de cal o bucata ptr ca ies cam 15 bucati. Important e sa fie acoperita deasupra cu unt, altfel ramane grisul ala nefacut.
Fetele azi am fost la biserica si la slujba se vorbea chiar despre nemultumirea asta de sine ptr ca obisnuim sa ne raportam mereu la altii...M-am gandit apoi ca nici nu am de ce sa slabesc vreo 10 kg...sotul ma iubeste, fuste scurte nu port, modeling nu practic...un stil de viata sanatos e tot ce imi propun de acum inainte.
Asa ca Tzuni au dreptate fetele...tu oricum esti frumoasa (senzulaitatea ta e izbitoare chiar si in poze!)...nu ai de ce sa te supui la interventii chirurgicale...
Eu m-am decis...singura interventie la care m-as supune de buna voie (ar fi a 5 a)...ar fi o ultima cezariana!
Asa ca adio ganduri de ridicari de nu stiu ce!
Va pup! Si hai sa nu mai fim depresive...mai ales berbecele de pe aci...Pai se poate!