Nou stil de viata (265)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare natiune!!!

Multumesc pentru urarile de ziua mea. Dau acum sampania, pt ca de 01 aprilie eram pe drum de la Viena.

Asadar sa curga sampania pt cele mai frumoase si sexoase prietene ale mele:

Tzunica, ma bucur mult ca a fost totul bine cu Meri.
Crystina, La Multi Ani.
Criscosty, La Multi Ani pentru mama ta.

Revin mai tarziu pt ca acum am mult de lucru si abia ma dezmeticesc de oboseala.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

E misto emisiunea...si io ma uit la ea...baga-te daca ai curaj!

Sa va dau o reteta simpla de praji cu mere luata de la ghiocei...am facut-o aseara...am pus fructoza in loc de zahar:
1 cana faina + 1 cana zahar + 1 cana gris (amestecate, impreuna cu un plic de praf de copt si coaja rasa de lamaie)
- 1 kg mere rase pe razatoarea mare + scortisoara
- cateva cubulete de unt
Ungi o tava (mai inalta) cu ulei/unt, presari un strat din amestecul de prafuri, apoi mere, iar prafuri, iar mere. Ultimul strat trebuie sa fie din prafuri. Pui deasupra cubuletele de unt, dai la cuptor pana se rumeneste (30 min) si iti iese o prajitura delicioasa.

Anda poate ne ajuti tu cu calculul caloriilor...cred ca o cana are am 200 gr si unt se pun cam 60 grame cred

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Bine v-am gasit!

Am venit azi noapte la 12.30, dupa trei zile ingrozitor de grele. Sunt foarte-foarte obosita, am un milion de treburi, sunt cu nervii la pamant si semi-depresiva.

Sper sa nu va transmit si voua starea asta, dar in acest moment simt ca nu mai pot.

N-am prea citit ca n-am avut cand, sper sa citesc si sa revin mai binedispusa.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

In primul rand, Multumesc mult Tumpi! Aproape ca eu am uitat (sau am vrut sa uit) ca e ziua mea. Noroc cu cei din jur care mi-au amintit. Mephala, Tzuni, gusta, multumesc in numele lui Stefan pentru urarile voastre! E acum la gradinita, petrece cu colegii. Cu prietenii o sa petreaca duminica.

Imi cer scuze ca n-am mai dat pe aici. Motivul e ca m-am cam luptat cu o oarecare depresie. Nici acum nu-s super da' mi-am mai revenit. De fapt nu-i depresie ci mai mult e vorba despre stari oscilante de dispozitie, si asa un soi de nemultumire si de morocanosenie continua. Sunt si hormonii care-si fac de cap (am intarcat de curand asa ca organismul se chinuie sa-si revina) e si ceva cam multa oboseala acumulata dar... imi revin eu. Asa ca n-am mai avut chef sa comunic cu nimeni.

Depre slabit... cred ca merge inainte. M-am mai obisnuit cu noile reguli culinare din casa, nu mi se mai rupe sufletul dupa dulciurile cu care ma cam obisnuisem in ultima vreme... in fine, am coborat la 67,5kg (martea trecuta). Dat fiind ca peste week-end se asteapta doua petreceri (una pentru ziua mea si una pentru fi-miu)... nu stiu cum o sa fie urmatoarea intalnire cu cantarul. Offf si-apoi vine Pastele catolic, apoi al nostru... ma cam apuca spaima stagnarii.

Am fugit ca s-a trezit micuta mea. Va urez o zi faina!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Stiti emisiunea de la pro tv "Frumusete pe muchie de cutit?" varianta romaneasca a productiei americane "Extreme makeover?" Aia in care se fac operatii estetice pt a schimba fizicul unor persoane dezavantajate de mama natura? Ei bine, omuletzul cu care ies eu la film produce varianta romaneasca. Sa ma bag o o slefuire totala?
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Eu zic sa-t vezi de treaba. Tu nu faci parte din categoria: persoane dezavantajate de mama natura. Din cate imi aduc aminte aici au si un trainer pentru a pierde din greutate. Daca asta vrei atunci poti sa ceri ceva info de la el dar nu sa te duci pentru "Extreme makeover".
Va pe-amandoua si refacere rapiza printesei.

Cuba 2008

EMMA INVINGE cancerul

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza si multumesc de cafea Lou. Bafta la invatat si putere de concentrare.

Mephala tu nu ne mai zici nika din "bucataria" ta? Zau ca de cand ai slabit parca nu prea mai gatesti. Ce-ti fac puii?

Gusta cand pleci in vacanta?

Crys La multi ani mamei tale si sa-i dea Domnul sanatate ca-i mai buna decat toate.

ClaudiaH pentru Stefan si petreceri frumoase si distractie maxima in weekend.

Doina, La multi ani pentru Oana Mihaela . Sanatate, noroc si petrecere frumoasa va doresc. Stiu ca esti in criza de timp dar poate ne-arati ceva pozici de la eveniment.

Rolo te-am vazut si eu in pozici si-arati tare bine.

Ruxi tu nu prea mai zici multe. Cum merge noua "dieta"?

Mihaser multumim de reteta. Chiar ca pare usor de facut.

CarmenE ntz, ntz,ntz, tare telegrafica in ultima vreme.

Gabi bine-ai revenit si usor, usor sa stii ca se rezolva problemele. Nu lasa depresia sa puna stapanire pe tine. Nu-i funny deloc. Mergi si cumpara-ti ceva sau stii tu rutina, ceva doar pentru tine. Cosmetica, manechiura , pedichiura, etc. Te cu drag si sper sa treaca.

Sabina inspiratie maxima iti doresc. Cum mai sunt copii? le- atrecut raceala? Dar jumatatea ta? Si-a mai revenit?

Eu azi am planuri marete atat la munca cat si acasa si-afara toarna cu galeata de-ti vine sa stai numai in pat.

Cuba 2008

EMMA INVINGE cancerul

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Neata!

E misto emisiunea...si io ma uit la ea...baga-te daca ai curaj!

Sa va dau o reteta simpla de praji cu mere luata de la ghiocei...am facut-o aseara...am pus fructoza in loc de zahar:
1 cana faina + 1 cana zahar + 1 cana gris (amestecate, impreuna cu un plic de praf de copt si coaja rasa de lamaie)
- 1 kg mere rase pe razatoarea mare + scortisoara
- cateva cubulete de unt
Ungi o tava (mai inalta) cu ulei/unt, presari un strat din amestecul de prafuri, apoi mere, iar prafuri, iar mere. Ultimul strat trebuie sa fie din prafuri. Pui deasupra cubuletele de unt, dai la cuptor pana se rumeneste (30 min) si iti iese o prajitura delicioasa.

Anda poate ne ajuti tu cu calculul caloriilor...cred ca o cana are am 200 gr si unt se pun cam 60 grame cred

Va pupam!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

200 g faina - 700 cal
200 g zahar - 800 cal
200 g gris - 700 cal
1 kg mere - 550 cal
60 g unt - 445 cal sau 240 (light)
Prajitura are in total 3195 (2990).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare doamnelor,
Nastad: La multi ani pentru Oana!
ClaudiaH: la multi ani pentru STefan!
CarmenE: salutare si tie
Gabi: odihneste-te si o sa iti revii.
Crys: la multi ani pentru mami
Made: bine te-ai intors. Te asteptam cu povesti de calatorie.
Marilena: daca as avea alta solutie, poate as zice la fel ca tine. Din pacate n-am (cel putin n-am de gand sa stau la 30 de ani cu proteza in pahar la marginea patului)
Carmen: a fost bun fursecul ?
Zuzi: sa ai o zi frumoasa
Tzuni: apeleaza daca poate sa iti scoata gargaunii din cap
Ruxandra: hai scoate capul de sub birou. Vine weekendul.
Meniul de azi:
sufleu de banana cu sos de capsuni, 2 feliute de praji cu banane
mamaliga cu sos de carne
diseara tot ceva "gata mestecat" - orez, piure de cartofi.... ca s-a stricat functia de mestecat
Va pup si revin ca m-au prins rapoartele din urma

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzi, ai dreptate, de cand am inceput scoala n-am mai stat prin bucatarie. Am intrat mai rar, .
Acum ma pregatesc sa fac un tiramisu, alba ca zapada, cosulete cu fructe si vanilie si lista continua....maine il serbam pe sot, asta e explicatia, :).

Anda, fursecul a fost o felie de cozonac de post, :), si da, a fost bun. Esti nostima, .

Mergi la inceput